Hiçbir temas yok, yine dertlerim

Bence de ruhunda,yani psikolojik bir durum eşinin ki bence,paravan evlilik falan yaptığını düşünmüştüm ilk konularinda ama sanki cidden psikolojik gibi.
dertlesmek iyidir, illa ki yazar cizeriz burada,konuşuruz,derdine derman olmaya çalışırız birbirimizin, her türlü destek olunur ama bir yerden de başlamak gerekir be canım, sana da yazık baya üzülüyorum sanki seni taniyormusum gibi konularini okudukca İnan.kendi ailene bahset bence durumdan ve bosanmak istediğinden de tabiki,bakalım onlarin tepkisi ne olacak

Allem çoktan biliyor hala nasıl katlandığıma şaşırıyorlar. Mühendisim çalışıyorum muhtaç değilim eşime sarıl diye yalvarıyorum rezillik

Balık kendini belli etmis onceden ama cok hizli olmuş evlilik cidden. Yahu bu zamanları mumla ararlar haberleri yok. kışkırtmasan bile olurdu. Senlik bi durum kalmamış ki artık. Yolları ayır kurtul aşk hissetmedigin yerde yasayamazsın.

1 kere bile üstüme çıkmamış ilişki isteği ben kışkırtınca uzanıyor sen çık diyor sen aktif ol diyor💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Sizin nasıl düzelmiş şaşırıyorum ya 1 kere bile öpmedi gayet güzel bayanım 💆🏻‍♀️
Aslinda ilk aylarda pek tartisma yoktu ama sonrasi tartisma hep bi huzursuzluk olunca cinsel anlamdada esimde soguma oldu bu birazda benim hatam tabi bi cok kez geri cevirmistim sonra ben yaklastikca o uzak kaldi aile olamamanin stres sikintinin verdigi etkiyle uzak kaldi esim hantal biri degil aslinda koltukta 5 dk oturamaz cok hareketli ama uzaktik iste zamanla duzeldi canim ben bu surectw sunu anladim ki ustune gittikce beni geri cevirdi yorgunum dedi
sosyal hayatin nasil kendini esine odaklama cik nefes al eslerimizden baska dunya da var birazda bu yanlizliktan takinti haline getirmistim ben valla hep kendimden yaziyorum canim durum boyleydi hersey duzelince cinsellikte duzene girdi

Allem çoktan biliyor hala nasıl katlandığıma şaşırıyorlar. Mühendisim çalışıyorum muhtaç değilim eşime sarıl diye yalvarıyorum rezillik
Aynen canım gerçekten kötü duruma düşürüyor seni yalvartmak nedir,ilişki yaşamak olagan,normal,Allah'ın emri,doğanın kanunu olan bir şeydir sonuçta, kaciyorsa sorun vardır.e bunuda kabul etmiyorsa, tedaviye falan yanasmiyorsa yapabilecegin fazla birşey yok ki tatlim.
ailende arkandaysa maddi gücün de varsa,seni isteyen arzulayan senin için ateş gibi yanan biriyle olmak istemez misin çekme bence artık bu adami,senin vebaline giriyor haberi yok

Aslinda ilk aylarda pek tartisma yoktu ama sonrasi tartisma hep bi huzursuzluk olunca cinsel anlamdada esimde soguma oldu bu birazda benim hatam tabi bi cok kez geri cevirmistim sonra ben yaklastikca o uzak kaldi aile olamamanin stres sikintinin verdigi etkiyle uzak kaldi esim hantal biri degil aslinda koltukta 5 dk oturamaz cok hareketli ama uzaktik iste zamanla duzeldi canim ben bu surectw sunu anladim ki ustune gittikce beni geri cevirdi yorgunum dedi
sosyal hayatin nasil kendini esine odaklama cik nefes al eslerimizden baska dunya da var birazda bu yanlizliktan takinti haline getirmistim ben valla hep kendimden yaziyorum canim durum boyleydi hersey duzelince cinsellikte duzene girdi
Bizim cinsellikten başka sorunumuz yok ben üstüne gidiyordum kızıyordum uzun zamandır ses etmiyorum tek bir dokunma bile yok. Bazen çok kötü oluyorum lütfen sarıl diye yalvarıyorum yapmıyor. Sürekli belgesel izliyor film izliyor hiç ama hiç sohbet yok 💆🏻‍♀️

canim dr ne dedi peki hormonlara bagli birseymiymis
Testesteron düşük sınırda çıktı. Normali 270-800 iken eşimin 287 çıktı. Yaşına göre düşük. İlaç verdi ama düzenli kullanmıyor. 1 kere zorla göğsümden öptü o kadar güzel birşeymiş ki. 28 yaşındayım eşim de 32. Ruhum çok yaşlandı

Kız hala boşanmadın mi sen 😡 güzelliğin heba oluyor. Dışarısı arzulu adam dolu. Artık hayatini yaşamanın zamanı geldi. Kurtul ağırlıklarından, tek cinsellik de değil sorununuz. Sevilmeden ölecek misin 😥 lutfen kendine bunu yapma. Mutlu olmanı çok istiyorum. Lütfen pazartesi dilekçeni ver. Hatta anlaşmalı bir kaç güne boşuyorlar. 🔥 gibi birini bul 😎😘😘

Testesteron düşük sınırda çıktı. Normali 270-800 iken eşimin 287 çıktı. Yaşına göre düşük. İlaç verdi ama düzenli kullanmıyor. 1 kere zorla göğsümden öptü o kadar güzel birşeymiş ki. 28 yaşındayım eşim de 32. Ruhum çok yaşlandı
Canim benim kalben icten soyluyorum ki cok uzuldum kiyamam, bende 26 yasindayim cinsellik evlilikte cok cok onemli gercekten olmazsa olmazlarindan rabbim buyuk sabir versin :110:

Selam bayanlar daha önceki isyanlarımı bilenler bilir. Uzun zamandır eşime ses çıkarmıyorum ben yaklaşmıyorum sarılmıyorum ve aramızda hiçbir temas yok el bile tutma yok. Anlamıyorum hani sorunu olur cinsellik istemez ama nasıl hiçbir temas etmez bir erkek aklım almıyor 💆🏻‍♀️
Amann sizde surekli dert yaniyosunuz anlayij iste adam istemiyo. Sizin demenizle istese ne olucak? Biraz gururlu olsaniz

Elifim kaç zamandır düzelsin diye beklediğini ben iyi biliyorum. Sence bu adam değer mi bunca yorulduğuna

Amann sizde surekli dert yaniyosunuz anlayij iste adam istemiyo. Sizin demenizle istese ne olucak? Biraz gururlu olsaniz
Kadınlar yaklaşmayınca erkekler ortalığı yıkıyor. Ve cinsellik evlilikte bir görevdir. Bu kadın ihtiyacını nasıl giderecek. Evlendiyse sorumluluklarını bilecek. Zorla mi evlendi bu kadın. Ben arkasindayim. Madem bu bey bir yola girdi, evli olduğu süre boyunca eşine hizmet etmek zorundadır.

Ama sürekli üzülmesine ben de çok üzülüyorum. Umarım bu adamdan bir an önce kurtulur

Kadınlar yaklaşmayınca erkekler ortalığı yıkıyor. Ve cinsellik evlilikte bir görevdir. Bu kadın ihtiyacını nasıl giderecek. Evlendiyse sorumluluklarını bilecek. Zorla mi evlendi bu kadın. Ben arkasindayim. Madem bu bey bir yola girdi, evli olduğu süre boyunca eşine hizmet etmek zorundadır.

Ama sürekli üzülmesine ben de çok üzülüyorum. Umarım bu adamdan bir an önce kurtulur
Aldatsin o zaman 😉

Aslinda cok güzel bir cevap olur ama dini inançlar insanı cirkinlesmekten koruyor.
Dini inanc? :) ben olsam aldatirdim ateist olmamla alakali sanirim.. hicte pisman olmazdim ve yaptimta isteklerime karsilamayan birine karsilik..

Aaa bir benim eşim zannediyorum sizde nasıl açık yazar mısın kaç yıl oldu evleneli ?
11 sene oldu, okuduğum kadarıyla hemen hemen aynılar bu konuda zorla dokunurum filan yazmışsın mesela koluna dokunmana bile musade etmiyor mu sakalasmana filan benim esim oylede o yuzden sordum sevgililik döneminde farkliyfi malesef anlayamamışım benim beklentim tek sevgi ilgi ama malesef ki çok farklı çok uzak biri türünün son örneği

Dini inanc? :) ben olsam aldatirdim ateist olmamla alakali sanirim.. hicte pisman olmazdim ve yaptimta isteklerime karsilamayan birine karsilik..

Ben de hırslı biriyim ben de yapmayı eminim düşünürdüm ama onun için günaha girmeye değmez diyip yapamazdım 😅 ama sizi gerçekten iyi anlıyorum. Ben de atesit olsam yapardım kesinlikle. Bir kere de o hissetsin tercih edilmemek neymiş 😎

Ben de hırslı biriyim ben de yapmayı eminim düşünürdüm ama onun için günaha girmeye değmez diyip yapamazdım 😅 ama sizi gerçekten iyi anlıyorum. Ben de atesit olsam yapardım kesinlikle. Bir kere de o hissetsin tercih edilmemek neymiş 😎
Aslinda bunu yaptigimda inancliydim.. karaktere gore degisir.. erkekler aldatinca affedin diyolar erkektir bilmem ne bende inatla yaptim senelerdirde yakalamadi. Bu adamlara hersey mustehak bosversene tabi senin yapmani istemem ama emin ol erkekler herseyi hakediyo

Back
X