Hiçbir temas yok, yine dertlerim

Canım bunu söylemek istemem ama adam cinsellikle değil seninle ilgilenmiyor. Kendine bakım yap evde etkileyici şeyler giy (fantazi saten gecelik falan demiyorum ) kendi kendine giymişsin gibi algılasın onun için hazırlandığını bilmesin. Yatağa girerken aynı şekilde sanki rahat uyumak için giyinmiş gibi etkileyici şeyler giy. Yani adam kişisi şunu desin " bu kadın bakımlı hoş giyinmiş ama benimle ilgilenmedi benim için yapmamış " Çünkü onun için yaptığını anlarsa yine seni cepte görür. İlgisini çekmezsin. Seksi şeyler giyip uyu psikolojin bile düzelir kendine değer ver

tatlim adam istedikten sonra üzümün cöpüne bakmaz, evlilikte ne gerek var böyle oyunlara yani flört mü ediyorlar.
bu isler kiyafete, imaya, kacan kovalanira bakmiyor.
o yataga girdin mi canin cekiyor bu kadar.
keske dediginiz kadar basit olsa. evli degilsin dimi kiz sen bir dakika bisiy deniycem

Aaaa boşanıyoruz yazdığını yeni okudum üzüldüm canım hakkına hayırlısı olsun. Ama sen benim dediğimi yap. Evde hoş giyinip salın odalarda mutfakta. Saçların makyajın kıyafetin güzel olsun. Özellikle kıyafetin etkileyici olsun ama onunla hiç ilgilenme. Boşanacaksan bile mükemmel oyna aklı sende kalsın

tatlim adam istedikten sonra üzümün cöpüne bakmaz, evlilikte ne gerek var böyle oyunlara yani flört mü ediyorlar.
keske dediginiz kadar basit olsa. evli degilsin dimi kiz sen bir dakika bisiy deniycem
Evliyim canım ben 😘 biz kadınlar için görsel çok önemli değil ama erkekler için çok önemli. Ben bu taktiği çok kullanıyorum. Çünkü erkekler bizim gibi konuşarak çözmek istemiyor olayları. Ama bi giyinip şımarıkça etrafta salınınca bi de onunla hiç ilgilenmeyince adam peşimde geziyo 😁 yani evli dahi olsa erkek beyni aynı çalışıyo. Güzel bir kadın var ve ona ulaşmam gerek diyo 😂

Ne deneyecektin bu arada merak ettim 😁

Evliyim canım ben biz kadınlar için görsel çok önemli değil ama erkekler için çok önemli. Ben bu taktiği çok kullanıyorum. Çünkü erkekler bizim gibi konuşarak çözmek istemiyor olayları. Ama bi giyinip şımarıkça etrafta salınınca bi de onunla hiç ilgilenmeyince adam peşimde geziyo yani evli dahi olsa erkek beyni aynı çalışıyo. Güzel bir kadın var ve ona ulaşmam gerek diyo
Ahhh su adamlar:)))

Bizim millet süslenmeyi kocaya süslenmek olarak algıladığı için adam da fark edince egosu tavan yapıyor adamın. Bu da yapılabilir ama her zaman değil 👌

Sana çok haksızlık etmiş, bak hayat imtihan ve zorluklarla dolu, hiçbir evlilik dört dörtlük değil. Sana diyemem illa evlen mutlu olacaksın öyle bi şey yok, ama evlenmezsende mutlu olacaksın diye bişey yok hayat işte, bir şeylere sahip olunca başka şeylerden vazgeçmiş oluyorsun. Haklı çıkmak için hiç yorma kendini, gereksiz insanlara ne diye kendini anlatacaksınki? Hiç değer vermediğin, belki bir daha görmeyeceğin insanların ne düşündüğünün ne önemi var. Sadece seni yorar bu düşünceler kıymet verme böyle şeylere. Bence daha araştırma ister aselsüel olsun ister gay olsun onun sorununu bulmakla uğraşma, şurası bir gerçek seninle o sorunun hiçbir alakası yoktu.
Çok doğru benimle ilgisi yok ama benim eşimdi yine katlanıyordum. Duyuldu diye annesi istemiyor diye o da istemedi. Yaptıkları piskolojik şiddet hakkımı arayacağım

O komple sizi istemiyi onzmn cinselliğe gelene kadar problem baya cok
Bence her bayana karşı öyle. Aynı yatağa girdim aynı evi paylaştım, En iyi ben bilirim. Onun istediği hayat kimse ona karışmasın tv başında uzansın. İstediği saatte gelip uyusun. Ben her gece tek başıma uyuyordum. Erkenden yatağa gelince uykusu gelene kadar telefon kurcalıyordu. Saçını düzleştir diyordu saç düzleltirince de aynı. Ben hareketsiz kalsam ilişki olmuyordu. Erken boşalma ereksiyon iktidarsızlık vardı. Bilemiyorum sebep neydi. Hocaya bile gittim

Erkekler çoğunluk öyle bana dokunma ben özgür olayım derdinde niye yakmış başınızı
Bence cinsellik duygusuda yok yada eğilimi değişik nerden tutarsak elde kalıyor boşver gençsin bırak yeni hayat kur bu duzelmez sıfır duygu

Erkekler çoğunluk öyle bana dokunma ben özgür olayım derdinde niye yakmış başınızı
Bence cinsellik duygusuda yok yada eğilimi değişik nerden tutarsak elde kalıyor boşver gençsin bırak yeni hayat kur bu duzelmez sıfır duygu
Evlilikte karı koca hayatı çok önemliymiş onu anladım. Yine de eşimi seviyordum olanlar oldu artık

Evlilikte karı koca hayatı çok önemliymiş onu anladım. Yine de eşimi seviyordum olanlar oldu artık
Karı koca hayatini da geçtim sevgi şefkat yok bi masumca sarılma yok ilaçla bile yüzünüze bakmayan istemeyen biriyle nasıl olur ki cinsellik herşey değil ama başka şeyde yok
İktidarsızlık değil sorunu komple sorun bunda iktidarsizda olsa insan sarılır sevgi gisterir bunda o da yok ev arkadaşı kanka gibi olmussunuz

Evet tatlım değişiyor biliyorum ama hiç bir erkek güzel bakımlı ve naif bi kadına hayır diyemiyo. Ayrıca sen bi dene bak nasıl işe yarıyor.

yok tatlim esim cabali güzelligi sevmiyor, yani dogal halimi seksi bulur, makyaj bile yapmami istemiyor, ben kaslarimi bile almam, alma der, gecelik türü seylerden de hoslanmaz. giysem bile cikar der. yani karakterden karaktere degisir böyle seyler.
seven erkekler varsa da birsey diyemem herkesin kendi zevki, ben ama istek varsa bäyle seylere bakmaz demek istedim.Ama bazi erkekler bunlara bagli demek

Karı koca hayatini da geçtim sevgi şefkat yok bi masumca sarılma yok ilaçla bile yüzünüze bakmayan istemeyen biriyle nasıl olur ki cinsellik herşey değil ama başka şeyde yok
İktidarsızlık değil sorunu komple sorun bunda iktidarsizda olsa insan sarılır sevgi gisterir bunda o da yok ev arkadaşı kanka gibi olmussunuz
Bazen de kardeş diyordu bana. Yaptıkları piskolojik şiddetti artık. Sanki evde felçli bir hasta var da ona bakıyordum gibi hissediyordum. Dışarı çıkınca hiç konuşmadan eve geri gelirdik çok sıkılır bunalırdım. Yani arkadaş gibi bile değildik

bir de cinsellik tamam hersey degil ama ben canum isteyince yapamadiysam cok sinirli oluyorum. yani dünyayi yakacak kivama geliyorum. esimi acayip tersliyorum hatta yani insanin ihtiyaci var yine de, kötü bir durum

Back
X