Arkadaşlar günaydın. Malum konumu ve sorunumu bilenler bilir. Eşimin isteksizligi ve 6 aydir birlikte olamama sorunumuz. Gelismelerden haberdar edecegimi soylemistim. Dun aksam esim icin hazirlandim. Kokularimi surundum giyindim. Esimi cagirdim yatak odasina. Kotu karsilamadi. Ama dun oglen onu istedigimi bu aksam istedigimi soylemistim. Oda sakin karsiladi. Sonra yatak odasina geldiginde bende dus alsaydim ter kokarim falan dedi. Ama asla kokmaz benim esim. Tamamen kacamakti aslinda spontan olmadi bugune kadar hic zaten. Hep seramoniyle. Yikanir eder oyle. Yani sevisme oncesi koca bir bekleme. Bu bile kotu bir kadin icin. Ama neyse dedim gitti geldi yarim saat sonra. Ben yatak odasinda mumlari yaktim bekliyorim. Geldi.isigi niye kapattin mumlari niye yaktin bir suru soru. Neyse yataga uzandik. Basladi hafiften opmeler ama ruh yok bana gecen his sifir. Her neyse. Ben de onu optum butun vucuduna hakim olmaya calistim. Acik anlatiyorum ozur dileyerek. Kendimi paraladim ama nafile cok ama cok az sertlesme olup hemen bitti. Adam hissetmiyor ve bunu hissettiriyor. Asla oral yapmiyor bana zaten. Velhasil deneyelim mi dedim olur dedi. Ustune ciktim. Takdir edersibizkki 6 ay olmus ve ben ameliyat gecirdim bu 6 ayda leep yapildim. Ve biraz yerlestirirken tedirgin oldum. Ki zaten o kadar sonukki girmesi mucize olurdu. Biyle kalirsan olmaz dedi. Girmedi tabii. Bu sefer sinirlendi. Ben takrar elimle denemdim sorun degil dedim ozur bile diledim.nafile aslan sertlesmedi. Ve oylece kaldi. Bari beni bosalt dedim. O da olmadi. Ne hissediyosun bana dokunurken dedim. Az konus dedi.Caresiz kalakaldim. Zerre zevk almadim Ve bugun okadar boski icim. Koca bir bosluk var sanki icimde. Sanki bisey koptu benden. Noluyo bilmiyorum ama. Cok kotu hissediyorum. Bilin istedim yasadiklarimi