Hiçbir zaman eltin gibi olamayacaksın

Arabanın anahtarını eltime veriyor kaynım kadın aksama kadar geziyor ve herkes ali çalısıyor elif keyf ediyor diye dedikodu yapıyor :):)
Ne var ki bunlar da. Gayet normal geliyor bana. Imkanin varsa bütün imkanlar o ailenindir. Karı koca olmak bunu gerektirir bence öncelik senin aynı evi paylaştığın insan olmalı. Mutluluk buna bağlı. Kayniniz normal davranıyor bence sorun eşinizde.

Tek eşim değil görümcelerim hatta görümcelerimin eşleri bile konusuyor yuh diyorum ya sizene milletin arabasından gezmesinden

Gurbetteyim gidecek yerim yok ve ailemde beni kabul etmez dogu görevi bittikten somra istanbula tayin almazsa o zaman gidicem işte kadın sıgınma evi mi olur artık nolursa

Eltinin bir fazlası yok senin eksiğin var o da aile. Kızına destek olan bir ailen olsaydı şu anda eltinden daha rahat yaşıyor olabilirdin.

Tek eşim değil görümcelerim hatta görümcelerimin eşleri bile konusuyor yuh diyorum ya sizene milletin arabasından gezmesinden
Kıskançlık insana her şeyi yaptırıyor. Hiç olmadık şeylerin altında başka şeyler arıyorlar. Size ne ya hu değilmi ama onlar öyle mutluysa size ne??

Bınu nasıl başarıyorsun taktiği yok mu :)
Benim taktikler biraz riskli
En küçük görümcem bile benden 7 yaş büyük olduğundan sıradan taktikler sökmüyor onlara doğal olarak :)
Mesela şu eş olmadan vereceksin ağzının payı olayı bizde ters teper.Cadı kazanında kaynar kaynar biri bin yapar adamı şişirirler bunlar :)
Tam tersi biri bişey mi dedi hiç oralı olmuyorum
Zamanın gelince adamın başına kakıyorum
"Bilirsin beni onun icabına bakardım ama sana dua etsin onun değilde senin hatrına sustum ben " diyorum
O gidip onlara carlıyor bu defa :)
Birde en başından beri şunu aşıladım
"Yerinde olsam bacıların için benimle kötü olmam çünkü onlar senin için kocalarıyla kötü olmayacaklar"

Birde ne yalan söylim korkmuyorum ya
En kötü ne olabilir ki
Benim yaşamak için kimseye ihtiyacım yok
Ne maddi ne manevi
Hatta ben sevmesem de bitirsem bı evliliği daha rahat yaşarım :)

Evlilik, ortak bi hayat, hayat arkadaşlığı bu kadar basit olmamalı...
Her ilişkinin dinamiği farklıdır. O yüzden siz eltinizin ailesine değil kendi ailenize odaklanın. Ego savaşları yapmayın nasıl huzuru yakalarım derdine düşün.
Ne maddi ne manevi şu an muhtaç değilsinizdir eminim ama evlilikte istanbula taşınmıosa boşarım dicek kadar basit olmamalı...

Boşanınca hayat vur çalsın vur patlasın kadar güzel olmuyor. Manevi olarak çok güçlü ve evliliğinizi bitirdiğinize değmeli...

Bu adamın seni sevdiğine emin misin? Eltin gibi olmakla ne alakası var senin için fedakarlık bile yapamayacak kadar aile düşkünü bırak. Nafaka verip ailesinin dizinin dibinde olmaya razı

bir erkeğe anlatmak zor ama sonuçlarına katlanabiliyorsa sürtsün burnu.çünkü ileride ailesi için kendi hayatını mahvettiğine değmediğini öğrenecek.kimseye yaranamayacak bunu anlaması için daha ne olmalı acaba?

İliğini kemiğini sömürdüklerinde anlarlar canım

Bu adamın seni sevdiğine emin misin? Eltin gibi olmakla ne alakası var senin için fedakarlık bile yapamayacak kadar aile düşkünü bırak. Nafaka verip ailesinin dizinin dibinde olmaya razı
Dogu görevi bitene kadar beklicem baktım hala olmuyor o zaman bırakıcam şimdilik rafa kaldırdım canım ailesini daha cok seviyor beni seviyor ama körkütük değil

Şimdilik rafa kaldırdım bu konuyu canım huzurumu bozmicam teşekkürler yorumun icin

Eltimde böyle kv görümceler o ne derse desin ağzını açmaz kadın hala güler yüz gösterir demek ki mevzu bu aileye saygılı olmak susmak gibi gözükmek teşekkürler canım

Kesinlikle milleti
Kıskançlık insana her şeyi yaptırıyor. Hiç olmadık şeylerin altında başka şeyler arıyorlar. Size ne ya hu değilmi ama onlar öyle mutluysa size ne??
Kesinlikle milletin maaşından gezmesinden aman bu kadayla bi şeye sahip olmaz bu tarz insanlar

Eltinin bir fazlası yok senin eksiğin var o da aile. Kızına destek olan bir ailen olsaydı şu anda eltinden daha rahat yaşıyor olabilirdin.
Annem eşimin yanında sen artık onlarınsın bizim değilsin dedi bende artık evine gelmeyeyim diye bağırdım ne sacmalıyorsun diye

Dogu görevi bitene kadar beklicem baktım hala olmuyor o zaman bırakıcam şimdilik rafa kaldırdım canım ailesini daha cok seviyor beni seviyor ama körkütük değil
Yahu ne kafasız erkekler var madem evlilik sorumluluğunu alamayacaksın otur ananın babanın yanında o zaman. Evlendiysen artık evlendiğin kadın ya da erkek senin ailendir. Tamam anadır babadır seveceksin sayacaksın ama bir seviyesi olmalı

İstanbul'a gitmezsek boşanırım da biraz ağır değil mi illa İstanbul^da mı yaşamak zorundasınız ve neden? İstanbul pahalı evler alışveriş herşey pahalı. Eltinizinde yaptığı çok doğru denemez. Tatile bir yere gidilecekse eşle gidilir onlarda hiçbirşey tutamazlar o zaman. Bir evde sadece bir insan isteğiyle birşey olmaz ortak karar almak lazım herkesin kişiliği farklı. Onu örnek vermesi yakışık almamış tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…