- Konu Sahibi Hesappasif
-
işte bunları erkeğe anlatınca sanki git ananı babanı gayri meşru çocuk gibi cami avlusuna bırak terket diyormuş gibi muamele yapıyorlar.Halbuki koca koca insanlar kendi evlatlarından gözü açık oluyor senelerin verdiği deneyimle.gerçeği algılayabildiklerinde standart bir erkek bile bazen 1 ayda direttiği şeyin yanlış olduğunu anlayabiliyor en erken.başlarını çok taşa vuruyorlar.arkalarını kolluyorlarda o saaten sonra artık giden gelmiyor.Yahu ne kafasız erkekler var madem evlilik sorumluluğunu alamayacaksın otur ananın babanın yanında o zaman. Evlendiysen artık evlendiğin kadın ya da erkek senin ailendir. Tamam anadır babadır seveceksin sayacaksın ama bir seviyesi olmalı
5 milyarın ne kadar para ettiğini biliyor musunuzEşim öğretmen ek derslerle 5 bine yakın alıyor ve bende cok harcayan biri değilim ve 1 cocuktan fazla düşünmüyoruz evimizi aldıktan sonra 5milyarla gayette geçiniriz o korkuyor
Yani ne anlatmaya calısıyorsunuz kahin değilim ben açık konusun tek mesajda söyleyeceklerinizi söyleyin inceden inceye aklınızca laf sokmaya calısmaak için uğrastırıyorsunuz insanı5 milyarın ne kadar para ettiğini biliyor musunuz
dediğiniz rakam 5.000 tl dir.
Geçen sofradayız yine bana bir sey dedi bende annesiyle ilgili bir sey dedim ama kötü bir sey demedim gerçekten kalkmıs bana diyor ki sen anama kurban ol biricik anama bende dedim tek senin annen biricik değilYahu ne kafasız erkekler var madem evlilik sorumluluğunu alamayacaksın otur ananın babanın yanında o zaman. Evlendiysen artık evlendiğin kadın ya da erkek senin ailendir. Tamam anadır babadır seveceksin sayacaksın ama bir seviyesi olmalı
laf sokmadımYani ne anlatmaya calısıyorsunuz kahin değilim ben açık konusun tek mesajda söyleyeceklerinizi söyleyin inceden inceye aklınızca laf sokmaya calısmaak için uğrastırıyorsunuz insanı
Bu dediğiniz hiçbirşey dememek mi?dediğim tek sey ilerde istanbula gitmezsek boşanıcam senden
Benim bütün cevrem istanbulda sosyal bir hayattan asosyal bir hayata geçis yaptım gördüğüm tek farklı insan eşin ailesi ve ailesi benide kıskanmasın diye kendi cevremin oldıgu yere tasınmak istemiyor bende hem cevrem içinhem ailesine inat icin diretiyordum eltim gerçekten benim umrumda değil beni onla kıyaslaması sırf onun gibi olurum diye abuk sabuk konusması cok sacma herkesi kendileri gibi kıskanc sanıyorlarİstanbul'a gitmezsek boşanırım da biraz ağır değil mi illa İstanbul^da mı yaşamak zorundasınız ve neden? İstanbul pahalı evler alışveriş herşey pahalı. Eltinizinde yaptığı çok doğru denemez. Tatile bir yere gidilecekse eşle gidilir onlarda hiçbirşey tutamazlar o zaman. Bir evde sadece bir insan isteğiyle birşey olmaz ortak karar almak lazım herkesin kişiliği farklı. Onu örnek vermesi yakışık almamış tabi
Eeee ne kadar önemli bir noktaya parmak bastınız tebrikler .ayaklı Türk dil kurumu mübarek soruya bak cevaba bak konuyu dağıttıgınız icin göz ardı ediyorum sizi başka gönderilerde hocalık yapınlaf sokmadım
kocam öğretmen 5 milyar maaşı var demişsiniz.
kocanıızn maaşı 5.000 tl dedim
bin tl üzerinden yani, milyar değil
milyar kalkalı çok oldu hani sıfırlar atıldı ya seneler evvel
Artık zorlamicam zaten ne hali varsa görsün dogu görevi birince güzellikle anlatırım derdimiBu dediğiniz hiçbirşey dememek mi?
Karşınızdaki insana şart koşarak, onu kavgaya tetikleyerek söylediklerinden alınmak yanlış değil mi?
BAtıya gittiğimde mutlu olabilirim cünkü biz onunla batıda tanıstık hergün görüsüyorduk 5 yıla yakın.ama burda mutlu olcagımı sanmıyorum ailesi merkezde biz ilçedeyiz merkeze gitmek istiyor asla gitmicem olduda tayini benden habersiz merkeze aldı o zaman yatakları ayırıcam kendime mutlaka arkadas cevre edinicem cünkü habire eşimin ailesi gelsin gitsin istemiyorum gurbetteyim diye tek onlara bağlıymışım gibi de gözükmek istemiyorum dogu görevi bitine kadar susucam ondan sonra bakıcam bir caresineEski konularınıza da baktım şimdi, eşiniz zerre olgun bir karakter değil.
Ailesinin dolduruşuyla hareket ediyor. Ailesinin istekleri, ailesinin hassasiyeti bla bla.
Bir de hamile olmanıza rağmen bu davranışlar içinde. Gelecek planlarınız nedir acaba böyle bir adamla?
Ben kıyaslamıyorum ki konu acılıyor abisinden yengesinden sonra yengesinin cok gezmesine para harcamasına getiriyor konuyu bende kıskanmayın diyorum böyle konu gidişatı değişiyor sonra biz kavga ediyoruz cok sacmaTamam da neden iki aile kıyaslanıyor ki..Herkesin kendi hayatı yani.İnsanların bunca gerçek sorunu varken bu devede kulak değil tüy ancak.Aile meselesine girmek bir bataklığa girmektir evliliklerde.
Ben kıyaslamıyorum ki konu acılıyor abisinden yengesinden sonra yengesinin cok gezmesine para harcamasına getiriyor konuyu bende kıskanmayın diyorum böyle konu gidişatı değişiyor sonra biz kavga ediyoruz cok sacma
NORMALde konuşmam banane derim ama kalkıpda bana durduk yere sen asla onun gibi olamayacaksın yüz versem öyle olursun vs vs demesi cenemi açtırıyor zorla ve bekarken yok annesi maaşlarınızı karılarınıza söylemeyin kendi kp hesap sorar ama naptın parayı diye .görümcemin ipleri karının eline verme demesi cs vs bana bariz bir görünürde kötülükleri dokunmadıgı halde ailesine ayrı gıcık oluyorum bu laflardan dolayıBu konularda konuya sessizz kalın derim..Kapımız da kesmizde ayrı boşver deyin eşinize.Bir zaman sonra aileye düşkünlüğü azalır sizede düşman olmaz.
Ayy sabır versin sana Allah laflara bak şununGeçen sofradayız yine bana bir sey dedi bende annesiyle ilgili bir sey dedim ama kötü bir sey demedim gerçekten kalkmıs bana diyor ki sen anama kurban ol biricik anama bende dedim tek senin annen biricik değil
Yok canım öyle her zaman suskun kalırsan tepene çıkarlarEltimde böyle kv görümceler o ne derse desin ağzını açmaz kadın hala güler yüz gösterir demek ki mevzu bu aileye saygılı olmak susmak gibi gözükmek teşekkürler canım
Canım ben sınıfçıyım. Bu arada rica ederim biraz daha iyi hissediyorsan ne mutlu bana..Bence iyi oluyor cünkü pasif olmadıgın burdan bile anlasılıyor .pdr ci falanmısın hocam gerçekten cok iyi bir enerjin var .teşekkür ederim güzel düşüncelerin için başa cıkmaya calısıcam evlilik rayına oturaa bir . İkide bir bosanma lafını ağza alınca gerçekten pek ciddiyeti kalmıyor ilk aylardan beri boşanıcam lafı. sevgiliykende ayrılıyorum bitti her sey diyorduk ama hamileyim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?