Hiçbir zaman eltin gibi olamayacaksın

Özne diye birşey duydunuz mu hiç?

Hani yükleme yöneltilen kim sorusunun cevabı olan özne?

Sinirlenince siz galiba sakince kelimeleri tüm öğelerine dek varana kadar özenle yazabiliyorsunuz demek ki tebrikler büyük başarı
Konuya “yemekteyiz, konu açıldı.....” diye başlamışsınız. “Eşimle yemek yerken konu açıldı” yazamamanın sinirle bir alakası yok.

Hersey tamam da. Ya istanbul ya da bosanirim denilecek kadar pamuk ipligine bagli bir beraberlikte, es kisisinden cokta birsey beklememek lazim.

Siz onu rahat rahat gozden cikardiktan sonra, o da ayni sekilde sizi gozden cikarmis gorunuyor. Bence madem hamilesiniz, once esinizle baglarinizi saglamlastirmaya calisin.

Kadin siginma evine alinma sartlarini bilmiyorum ama siginti olarak yasanilan herhangi bir yerde mutlulugu bulacaginiza emin olun. Bir de cocuk olacak. Onu size vermezler zaten buyuk ihtimalle boyle bir durumda. Cok arastirmadan buyuk laflar etmemenizi oneririm

Sıgınma evi sonraki secenek Ailem arkamda değil evet ama sokakta kalınca dısarda bırakacaklarını sanmıyorum yani bu kadar merhametsiz değil babam annem merhametsizde .calısırım ömür boyu bu sehirde yasamam eşim benim üzülmemi umursamıyorsa kolay gözden cıkarırım malesef

eşini dolduran annesi eşinde anne kuzusu
sürekli onun ağzına bakacak
kayıp edenlerden olacaksın
gerçekler hep acıdır
savaşmadan hiç bir şey elde edemiyeceksin

Nasıl yola getiriyorsun peki eşini canım :)
İlk baş tamam hayatım bakarız hayatım haklısın bende de diyip gazını alıyorum
Sonra aradan baya zaman geçiyor sen öle diyorsun bende hak veriyordum ama bak aslı böyleymiş diyorum
Bizde mekanizma böle işliyor canım

İlla biri gibi olmaya gerek yok kişinin kendi kararları duruşu olmalı
Biri başka biri gibi olmaya çalışıyorsa özentidir bunun adı
Eltinizin kararları duruşu hayata bakışı eşini tatmin etmiş ve kaynınız ailesinden çok eşini önemsiyor
Herekes bunu yapamaz zeki bir kadın

Zaten görümcemle mesajlarını yakalamıstım ipleri eline verme falan yazmıstı saygınızı bozmayın ama ipleri eline verme karının falan demişti kesin dolduruyorlardır

İpleri vermek nedir ya ne olmuş eşi var artık onun birde böyle karışmazlar mı sinir oluyorum herkesin ailesi var artık anlaşılan diğerine sözleri geçmiyor sizin eşe sarmışlar

Anladım canım teşekkürler:)

İşte ben onun gibi olmak istiyorum demişim gibi konustu eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…