Hiçbir zaman evlenmeyecek olmak

Siz kaç yaşındasınız? Bu kararı vermenizde etkili ciddi bir şey yaşamışsınız gibi geldi
39 yaşındayım kimseden hayır görmedim hep zarar gördüm,hep çıkar hep çıkar kendi akrabalarım bile böyleydi malesef üstelik.

39 yaşındayım kimseden hayır görmedim hep zarar gördüm,hep çıkar hep çıkar kendi akrabalarım bile böyleydi malesef üstelik.
Benim de zarar gördüğüm çok kişi oldu ama hepsi dönem dönem iyi de gelmiştir. Acaba sebebi ne bunun merak ettim sizin benim gibi insanlar da var sonuçta herkes kötü olamaz

Benim de zarar gördüğüm çok kişi oldu ama hepsi dönem dönem iyi de gelmiştir. Acaba sebebi ne bunun merak ettim sizin benim gibi insanlar da var sonuçta herkes kötü olamaz
Valla demek ki bana kötüleri denk gelmiş bu yaşıma kadar bende ikiyüzlülük,yalan dolan vs şeyler yok hatta patavatsızımdır aklıma gelenide söylerim çünkü kimseyle bi çıkar vs düşünmem,belkide bunun yüzündendir.
Ha bende başkaları gibi yüze gülüp arkadan konuşsaydım,yalakalık,çıkar,yalan dolanla yürütseydim hayatımı belkide bu kadar yalnız olmazdım ama ben böyle olamıyorum belkide benim kabahatim tabi bu ama neyse çokta umursamıyorum çünkü insanları tanıdıkça ne kadar kötü olabileceklerini yeterince gördüm yeterincede üzüldüm daha fazla kendime eziyet etmeme gerek yok.

Hakkımızda hayırlısı iyi insanlarla karşılaşırız umarım bundan sonra

düşünce tarzınızı değiştirmek sizin elinizde. neyi nasıl düşünürseniz onu çağırırsınız. mevlananın çok sevdiğim bir sözü var "aradığın şey de seni arıyor"

sevilmeye şımartılmaya bir aşkı yaşamaya layığım, hayatımı beni çok seven saygı gösteren birine karşı açık tutuyorum diye telkin edin kendinizi.

Olumlamalara başlamayı düşünüyorum ben de teşekkürler

Niye ters peki? Neden mutlu değilsiniz?
Yo çok mutluyum çocuk bile yaptım mutlu oldgm için.ama kocamda dünya iyisidir yan gözle bile birine baktıgnı görmedim o konudada mükemmel.ama evliliği sevmiyorum eşimde aynı fikirde.biraz tuhaf bi çiftiz sanırım.mesela evli olup ayrı evlerde yaşamak gibi uçuk bir hayal kuruyoruz.tabiki çocuk için bu zaten olamaz topluma zaten ters:) bu şekilde olursa hani ilk günki tutku olayı varya , o devam ederdi gibi gelir hep bize.nyse bunlar karışık mevzular.

Akışına bırak kimse evlenmek zorunda değil evlilik demek her şey demek değil bu hayatta. Bu tür düşüncelerden arın. Bazen hiç beklemediğin anda bir şeyler gerçekleşir. Hayat sürprizlerle dolu

Çok çok yakın tanıdığım biri, aynı sizin gibiydi.
Okulum bitti. Arkadaşlarım evlendi.
Evlenemicem diye diye..
Sonunda buldukları biriyle evlendi.
Düşman başına düşman!!
Aman lütfen gözünü,zekanızı kapatmayın.
Elbet bulursunuz.
Önemli olan koca bulmak değil ki.

sorun evlenmek değil aslında belki ifade edemedim mesela siz ne güzel uyumlu olduğunuz istediğiniz gibi biriyle birliktesiniz. Ben öyle birini hiç bulamicam gibi geliyor
Akışına bırak kimse evlenmek zorunda değil evlilik demek her şey demek değil bu hayatta. Bu tür düşüncelerden arın. Bazen hiç beklemediğin anda bir şeyler gerçekleşir. Hayat sürprizlerle dolu
öyle zaten istedikçe olmuyor
Evlenenin basi goge ermiyor diyecdgim ama size anlamsiz gelecek.. ne desem bilemedim
Diyecek bişey yoktur belki...

Ben illa evleneyim derdinde değilim ama istediğim gibi biri ile hiç olmicak korkusu var. İstemediğim biryle zaten mutlu olamayacağımın farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…