39 yaşındayım kimseden hayır görmedim hep zarar gördüm,hep çıkar hep çıkar kendi akrabalarım bile böyleydi malesef üstelik.Siz kaç yaşındasınız? Bu kararı vermenizde etkili ciddi bir şey yaşamışsınız gibi geldi
Benim de zarar gördüğüm çok kişi oldu ama hepsi dönem dönem iyi de gelmiştir. Acaba sebebi ne bunun merak ettim39 yaşındayım kimseden hayır görmedim hep zarar gördüm,hep çıkar hep çıkar kendi akrabalarım bile böyleydi malesef üstelik.
Valla demek ki bana kötüleri denk gelmiş bu yaşıma kadar bende ikiyüzlülük,yalan dolan vs şeyler yok hatta patavatsızımdır aklıma gelenide söylerim çünkü kimseyle bi çıkar vs düşünmem,belkide bunun yüzündendir.Benim de zarar gördüğüm çok kişi oldu ama hepsi dönem dönem iyi de gelmiştir. Acaba sebebi ne bunun merak ettimsizin benim gibi insanlar da var sonuçta herkes kötü olamaz
Takıntı yaptığımın farkındayım ama aşamıyorum. 25im.
Başlık evlilik gibi uzun vadeli böyle hissettiğim için ama genel olarak hep yalnız olcakmısım gibi geliyoNeee 25 yasinda misin. Allahimmmm evde kaldin sennnn nasil olur buu. 25 yas ne demeekkkkAllah akıl fikir versin
Hakkımızda hayırlısı iyi insanlarla karşılaşırız umarım bundan sonraValla demek ki bana kötüleri denk gelmiş bu yaşıma kadar bende ikiyüzlülük,yalan dolan vs şeyler yok hatta patavatsızımdır aklıma gelenide söylerim çünkü kimseyle bi çıkar vs düşünmem,belkide bunun yüzündendir.
Ha bende başkaları gibi yüze gülüp arkadan konuşsaydım,yalakalık,çıkar,yalan dolanla yürütseydim hayatımı belkide bu kadar yalnız olmazdım ama ben böyle olamıyorum belkide benim kabahatim tabi bu ama neyse çokta umursamıyorum çünkü insanları tanıdıkça ne kadar kötü olabileceklerini yeterince gördüm yeterincede üzüldüm daha fazla kendime eziyet etmeme gerek yok.
Arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben hiçbir zaman evlenmeyeceğim ve yalnız ölecekmişim gibi hissediyorum. Bu tarz konulardan bıkmış da olabilirsiniz ama bu duygu insana çok kötü hissettiriyor özellikle de okulum bitmişken ve çevremdeki insanların çoğu evli veya evleniyorken. Bayadır böyle hissediyorum hatta küçükken falımda bile bu tarz şeyler çıkıyordu. Bunun karamsar yapımdan dolayı olduğunu da düşünmüyorum, bu konu dışında genelde pozitif bir insanımdır.mesela ciddili zor sınavlara girdim geçme ihtimalim çok düşüktü çoğunluk kalmıştı ve ben düzgün çalışmamıştım ama hep içten içe bir şekilde geçeceğimi biliyordum, geçtim de. Bu sefer içten içe naparsam yapayım olmayacakmış gibi geliyor.Bu örneği her konuda karamsar olduğumu düşünmeyin diye veriyorum çünkü diğer konularda böyle değilim.
Hani sorun evlenmekten çok doğru düzgün bir sevgilim bile olmadı. Sanki bu konularda kısmetsiz şanssızım ya da bir şeyleri beceremiyorum. Sizce nerde hata yapıyorum?
Bu konu iyice bende takıntı oldu ve nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.
Olumlamalara başlamayı düşünüyorum ben de teşekkürlerdüşünce tarzınızı değiştirmek sizin elinizde. neyi nasıl düşünürseniz onu çağırırsınız. mevlananın çok sevdiğim bir sözü var "aradığın şey de seni arıyor"
sevilmeye şımartılmaya bir aşkı yaşamaya layığım, hayatımı beni çok seven saygı gösteren birine karşı açık tutuyorum diye telkin edin kendinizi.
Arkadasim.25 yasindasin 25. Bak 25. Yani hayatinin baharindasin daha. Böyle hissetmeye 20 yil erken baslamissinBaşlık evlilik gibi uzun vadeli böyle hissettiğim için ama genel olarak hep yalnız olcakmısım gibi geliyo
İnşallah öyledirArkadasim.25 yasindasin 25. Bak 25. Yani hayatinin baharindasin daha. Böyle hissetmeye 20 yil erken baslamissin
34İnşallah öyledirsiz kaç yaşında evlendiniz?
Boşanmış ve evliliğe tövbeli olarak yazdımEvliler böyle diyo ama o zaman niye herkes evlenmeye calısıyo
Hep bu istemeyenler tövbe edenler 2 sene içinde evleniyo da neeeyyseBoşanmış ve evliliğe tövbeli olarak yazdım
Boşverrrr:)
Keske benim de olmasaydı34ve hic pisman degilim. Cocuk istedigim.icin artik evlenmek istedim. Esimi seviyorum ancak hic evlenmek gibi bir kaygim yoktu
Yo çok mutluyum çocuk bile yaptım mutlu oldgm için.ama kocamda dünya iyisidir yan gözle bile birine baktıgnı görmedim o konudada mükemmel.ama evliliği sevmiyorum eşimde aynı fikirde.biraz tuhaf bi çiftiz sanırım.mesela evli olup ayrı evlerde yaşamak gibi uçuk bir hayal kuruyoruz.tabiki çocuk için bu zaten olamaz topluma zaten ters:) bu şekilde olursa hani ilk günki tutku olayı varya , o devam ederdi gibi gelir hep bize.nyse bunlar karışık mevzular.Niye ters peki? Neden mutlu değilsiniz?
sorun evlenmek değil aslında belki ifade edemedim mesela siz ne güzel uyumlu olduğunuz istediğiniz gibi biriyle birliktesiniz. Ben öyle birini hiç bulamicam gibi geliyorYo çok mutluyum çocuk bile yaptım mutlu oldgm için.ama kocamda dünya iyisidir yan gözle bile birine baktıgnı görmedim o konudada mükemmel.ama evliliği sevmiyorum eşimde aynı fikirde.biraz tuhaf bi çiftiz sanırım.mesela evli olup ayrı evlerde yaşamak gibi uçuk bir hayal kuruyoruz.tabiki çocuk için bu zaten olamaz topluma zaten ters:) bu şekilde olursa hani ilk günki tutku olayı varya , o devam ederdi gibi gelir hep bize.nyse bunlar karışık mevzular.
öyle zaten istedikçe olmuyorAkışına bırak kimse evlenmek zorunda değil evlilik demek her şey demek değil bu hayatta. Bu tür düşüncelerden arın. Bazen hiç beklemediğin anda bir şeyler gerçekleşir. Hayat sürprizlerle dolu
Diyecek bişey yoktur belki...Evlenenin basi goge ermiyor diyecdgim ama size anlamsiz gelecek.. ne desem bilemedim
Ben illa evleneyim derdinde değilim ama istediğim gibi biri ile hiç olmicak korkusu var. İstemediğim biryle zaten mutlu olamayacağımın farkındayımÇok çok yakın tanıdığım biri, aynı sizin gibiydi.
Okulum bitti. Arkadaşlarım evlendi.
Evlenemicem diye diye..
Sonunda buldukları biriyle evlendi.
Düşman başına düşman!!
Aman lütfen gözünü,zekanızı kapatmayın.
Elbet bulursunuz.
Önemli olan koca bulmak değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?