Hiçbir zaman evlenmeyecek olmak

Çevrenin ne dediğinden diyeceğinden ben de çok çekinirdim eskiden, ama inan sen ağızlarını kapatınca ya da ketum olunca tek bir şey söyleyemiyorlar. Dedikodunun bol olduğu bir ortamdayım üstelik eski eşimle aynı kurumdaydık, boşandım ve inan kimse tek bir kelime soramadı yüzüme. Zaten çok ketumsun diyorlar :) Bu sizin elinizde, sorma cesareti gösterenleri de anında susturun.

Çok takıntı yaptıkça olmaz.
Misal ben 32 yaşındayım.Bekarım
Artık nasip kısmet diye bakıyorum.
Çünkü öyle bakmadıkça daha fazla taktıkça illa olsun diye aceleyle yanlış birini seçersin.
O yüzden bu konularda kendi elimizde olan kısıtlı oluyor.
Başkasının kalbine hükmedemezsiniz.
Olmazsa olmaz.
Yani hoşlanacağınız bir aday gelirse değerlendirin.
Eğer gelmiyorsa sorun etmeyin.
Kendinizi geliştirmeye bakın.
Kurslara gidin.Aktivite yapın.Eğitim alın.
Kafanız dağılsın.

Soranlara nasip deyin.

Bana alttan alta oluyor. Bunu yapanlardan biri de arkadaşım. Kötü niyetle mi yapıyor bilmiyorum ama geçen gelmiş şu sevgili yapmış asıl senin yapman lazım gibi şeyler söyledi ki ben bu konulardan ona hiç yakınmadım. Sürekli işte sen de sevil istiyorum bilmemne tarzı konusuyor.

tesekkur ederim cok mantıklı yazmıssınız
sizin neden olmadı kafa denginiz mi cıkmadı

Burda yorum yazanlarin bir cogu cok sacma yorumlar yazmis
Evlilik dunyanin en guzel paylasimidir hele ki anlasabildigin biriyle yapabildiysen .
Ben sadece sosyal olmaya calismani tavsiye etmek isterim daha fazla insanla tanişmalisin
Ben de evli degilim belki de evlenemeyecegim bilmiyorum karamsar olmakta istemem ama bu kinularda her kafadan bi ses cikiyor ve mantiksiz seyler de geliyor bazen yorumlarda sinir oluyoruz erkeklerle konusurken cekingen biriyse bunu aşmaya calismalisin belki temelde bu olabilir cunku yetistirme tarzi bile etkiliyor ben boyleydim ve cok dezavantajini yasadim bu durumun cok genc yasta iliskim olabilirdi mesela açılamadim..

Sansliymissiniz

Takmazsan üstesinden gelirsin zaten :) evlilik çok matah bir olay değil... Bulunduğun durumdan zevk almaya bak, bişeyler olduğunda o zaman düşünürsün... ×

Ben lise de bu cekingenlikle hic sevgili yapmadım. Uni son sinifta atlattım evlenince

İnşallah öyledir de öyle şeyler yaşarız en iyisiyle bile kötüyse yandık

Anlıyorum seni. Ben de boşandım, bana 13 yıllık arkadaşım baskı yaptı, sana birini bulacağım kendin bilmiyorsun bulmayı falan hatta gelmiş anneme ben greengirll e koca bulurum demiş, hadsize bak. Neyse buldukları fos çıktı

Neyse ben bunu geçen iyi bir boyadım, şimdi gıkını çıkaramıyor. Kendisi de mutsuz evliliğinde oysaki.

Cidden hadsizlik ya çok sinirleniyorum demekki arkadasım bilerek yapmıyo insanlarda var sorun

Bakınca aslında evliliklerin ne kadarı mutlu o da var ama işte insan istiyo

Cidden hadsizlik ya çok sinirleniyorum demekki arkadasım bilerek yapmıyo insanlarda var sorun

Bakınca aslında evliliklerin ne kadarı mutlu o da var ama işte insan istiyo

Doğru kişiyi bulmak önemli olan.
Ya bunlar densiz insanlar. Mantıksız, düşünmeden konuşan kişiler. Herkes kendinden sorumlu, boşverin milleti. Çok iyi görünenlerin arkasında da neler var bilemezsiniz. Benim de dışardan muhteşem bir evliliğim vardı, ama içini ben bilirim.

Onu çevremde de çok görüyorum. Eski bir oda arkadaşımın instagram hesabı sevgilisiyle mutlu pozlarla doluydu. Her bulustuklarınla en az 2-3 tane fotoğraf atardı. Ama yan odada her gece ağlardı. Sonra da ayrıldılar zaten.

Kafa yapınızı sevdim o yüzden biraz eski konunuza bakayım dedim de eski eşiniz benim eski sevgilim gibiymiş. Sizinle ruh hallerimiz de benzer. Dertleşmek isterseniz yazın istediğiniz zaman umarım konunuza bakmama kızmamışsınızdır profilinizi sınırlandırmışsınız çünkü

Benim eski eşimle ilgili çok fazla konum var, tanınmamak amacıyla sınır getirdim, bakmanızla ilgili sıkıntı yok:)

Ben yaşadıklarımı hayat deneyimi olarak görüp geride bırakmaya çalışıyorum ama tabi nasıl yara iz bırakırsa yaşadıklarım da iz bıraktı, yaralarımı sarmaya çalışıyorum.

Siz de yazabilirsiniz...

Herkes evlenmek zorunda değil, insanı bırakın hayvanlar bile eşleri olmayınca bunalıma girebiliyor normal bir durum.

Ancak mesela bende hiç evlenmeyi düşünmedim çünkü erkeği,kadını hepsinden kazık yemekten başka iyi yanlarını görmedim,iyi günüde yanında olurlar kötü günüde ne arar ne sorarlar e ne yapayım ben o zaman bu insanları.

Yalnızlıkta bir seçimdir hergün başkasıyla mutsuz olabilirsiniz,çoğu zaman yalnızda mutlu olabilirsiniz,her insan yalnızdır yalnız mutlu olmayı öğrenmeniz gerek.

Ha elbet bazen size sıkıntı yaratacaktır ama inanın başka insanların yaratacağından çok daha az olacaktır denendi onaylandı çünkü.

O kişiyle geçirdiğiniz süre ne kadar uzunsa tabi tamamen geçmesi de o kadar sürüyor. Arkadaşım psikologa gidiyordu mesela 5 yıllık ilişkisi bitmişti. 2 yıl en az sevgili yapmamaya çalış yoksa aynı hataları tekrarlarsın demiş ona.

Siz kaç yaşındasınız? Bu kararı vermenizde etkili ciddi bir şey yaşamışsınız gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…