Hiçbir zaman evlenmeyecek olmak

Zaman zaman böyle içini sıkan zamanlar olur insanın, bu düşüncelerini de etkiler.
Akışına bırakın 25 yaşındaymışsınız daha. Hayatınıza çok güzel şeyler katabilirsiniz
Bir de gecikiyorsa güzelleşiyordur :)

Tavsiyeler için teşekkür ederim :). Ne kurudu ki mesela ya da bu maddiyat konusundan böyle düşünmenizin sebebi ne anlatmak ister misiniz?

Zaten tam hayatımın yogunluk kısmı bitti boş günlerim geldi yine böyle düşünceler başladı yogaya ya da başka bi meditasyona mı başlasam demeye başladım.
O hoşlanan erkek olayı da doğru cidden eninde sonunda açılıyorlar. Benim bu konuyu açmamda da aslında hoşlandığım biriyle olmayışı etkili oldu. Açılmadığına göre dediğiniz gibi yeterince hoşlanmıyormuş sanırım :)

Ya vallahi ben sizin gibilere bişey diyemiyorum. Ne evlilik meraklısısınız yahu.

Okulun yeni bitmiş, hele bi çalış emeğinin karşılığını al. Ayakların üzerine sağlam bas.
Evlenmek için mi okuyorsunuz?
Boşa okuyup da ailenize yük olmayın madem.

Ne alakası var ki evlenince de çalışacağım? Ya da ailem maaşımla onlara katkı sağlayayım diye mi beni okutuyor? Yorumunuzun hiçbir şeye faydası yok, sırf azarlamak için yorum yapmanız anlamsız.

Bu konuyu hiç umursamayanlarin hep etrafinda erkekler oldu...
Bu konu ile ilgili aslinda sizin bilincaltinizda yatan başka inanclar var diye dusunuyorum.
Hep enerji akisiyla gerceklesir dostluklar sevgiler vs.. cok aşiri istendiģinde gelmez.. o enerji rahatsa rahat hareket eder :)
Olumlama yapmanizi tavsiye ederim gunluk duzenli..

Bu doğru sanırım. Ben asla sevgili istemezken veya takmazken aynı şekilde etrafım doluydu sonra zamanla ben de istemeye başladım etrafım da azalmaya başladı Deneyeceğim olumlamaları..

Bu doğru sanırım. Ben asla sevgili istemezken veya takmazken aynı şekilde etrafım doluydu sonra zamanla ben de istemeye başladım etrafım da azalmaya başladı Deneyeceğim olumlamaları..
Birde inaniyorsaniz dua edin insallah.. boş insanlardansa guzel insanlarla saglam temelleriniz olsun. Ama boş insan diye biseyde yoktur tabi herkes insana ama gelirken ama giderken birseyler ogretir :) onemlisi ders alip yola devam etmek.

Birde inaniyorsaniz dua edin insallah.. boş insanlardansa guzel insanlarla saglam temelleriniz olsun. Ama boş insan diye biseyde yoktur tabi herkes insana ama gelirken ama giderken birseyler ogretir :) onemlisi ders alip yola devam etmek.
Tabi öyle, bitecek bir şeye başlamak istemiyorum. Hayırlısı artık tesekkurler :)

Reactions: H M
Okurken, annemle telefonda konuşurken; "benden evlilik bekleme, ben asla evlenemem hem psikolojimden hem agresifliğimden" dedim. Bu konuşmayı yaptıktan tam 1 ay sonra eşimle tanıştım.
Görücüyü reddediyordum, arkadaşlık tekliflerini reddediyordum. Yalnızlığıma o kadar alışmıştım ki hiç umrumda olmuyordu.
Eşime hayır diyemedim. Hala arada şaka yaparım "kesin okudun sen bana, yoksa nasıl evet dedim aklım almıyor." diye. O da dalga geçer, "tabi gördün yakışıklı adamı kaçırmadım." diye.

Bazı kişiler ne düşünürsen o olur diyor ama böyle şeyleri de çok duydum kader sanırım biraz da..
Benim halam da biz küçükken asla evlenmicem evlilik bana göre değil derdi hep. Şimdi 2 çocuğu var

Reactions: 000
Ölüm tarihi ve nikah tarihi değişmezmiş insanın kaderinde.

Az cesaretle belli edin o zaman. Siz belki hiç adim atmıyorsunuzdur. Ya da çekiniyorsunuzdur. Ben de aynıydım. Ilk kez asik oldugum zaman uzaktan uzaga hic söyleyemedim. O kisi de fark etti ve bana ilgisini cookk belli etti yaklaştı. Aradi ve en son sordu. Bana karsi ilgin var mi diye. Tabi ben çekindim ve hayir asla yok dedim. Cocuk yabanciydi. Buna rağmen ilgilendi benimle ama ben utanmaktan yine bisey belli edemedim. Ben ulkeme donuyorum dedi yokladi ben ne diyeceğim diye. Yolun acik olsun mutlu ol insallah dedim. Ve cok gecmeden no su degisti ve baskasiyla sevgili oldu. Onu seven bir baskasiyla. Unide oyle bir ani olarak kaldi. Ve 3 yil sonra hiicc aklima bile gelmeyecek biriyle tanistim ve 1-2 aya evlendik. Hic evlenemeyecegim hissi ben de de oldu. Hayal bil4 edemezdim. Cok salakmisim. Düğün de bil3 o şaşkınlığı atamadım ve tadini cikaramadim. Herseyi oluruna bıraktım özenemedim. E hic hayak etmedim ki bi halt bilmiyorum. Hep başkasına bıraktım herşeyi ayatlamasi icin. Simdi ki aklim olsa asla yaptirmaz her anini doya doya yasar ve daha cok ozenir araştırırdım. Ama Allah tan cok mutluyum. Masallah diyeyim kendime. 3 yillik evliyim ve 4 aylik bebisimiz var cok şükür. Yani diyecegim. Bunu sen hiicc düşünme. Nasibindeki kisi gelince gitmeyecek baskasina, seninle evlenecek ve insallah mutlu olacaksınız. Bence bekarligin tadini çıkar. Evleninc3 cok ararsin bu günleri. Ani yasa ileriyi cok düşünmeye gerek yok.

Öyledir umarım teşekkürler :)

Tatlım 25 imde evlendim 31 de boşandım, keşke diyorum acele etmeseydim. Yaşadıklarım deneyim kattı ama çok da sıkıntı çektim. Benim yaşıtlarım hala bekar mesela onlara özeniyorum. Evlilik gerçekten zor, iyi biri olmalı, ailesi iyi olmalı şu bu bir çok değişken var. Sana tavsiyem mantığını hiç kaybetme, duygularına yenik düşme.

Bir de forumda da çok konu var, yaş konusunda eskiye göre yenilik var, insan ömrü uzadığı için 30 lu yaşlar yeni 20 ler oluyor artık. 25 yaş nedir daha genceciksin tatlım ben o hallerimi hatırlıyorum ah ah gez toz eğlen, acele etme.

Sadece hoşlanmıyor diye düşünme, o an ilişki düşünmüyordur, iki kişi arasında kalmıştır, başka problemleri vardır, ya da korkaktır, reddedilmekten korkuyordur, ciddi bir şey istemiyordur vs vs

O ilk utangaçlık lise zamanlarımda bende de vardı hatta hoşlandığım çocuğu reddetmiştim

Artık ben de belli ediyorum ve çekingenliğimi büyük ölçüde atlattım.

Hayat hikayenizi çok beğendim, maşallah darısı başıma :)

Doğru söylüyorsunuz geçmişe baktığımda hatalarım ya duygusallıktan ya korkmaktan.. Bir de çevrede sürekli sevgilin var mı? Yoksa buldun buldun yoksa mantık evliliği yapmak zorunda kalırsın gibi mantıksız sözler olunca iyice takıntıya dönüşmüştü ama çok güzel yorumlar geldi. Şimdi daha bi rahatladım diyebilirim :)
Sadece hoşlanmıyor diye düşünme, o an ilişki düşünmüyordur, iki kişi arasında kalmıştır, başka problemleri vardır, ya da korkaktır, reddedilmekten korkuyordur, ciddi bir şey istemiyordur vs vs
Tabi birçok etken var. Hayırlısı neyse o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…