hiçbirşey paylaşılamayan eş

denevst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
698
3
96
Ankara
hiçbirşey paylaşmadığınız bir eşle ayrılırmıydınız. benim için önemli arkadaşlar fikirleriniz, zor bir karar vermek üzereyken

hiçbirşey paylaşmadığınız bir eşle ayrılırmıydınız. benim için önemli arkadaşlar fikirleriniz, zor bir karar vermek üzereyken

fikirlerimiz önemliyse, biraz daha konuyu açmanız gerekmez miydi? hiçbir şey paylaşamamaktan kasıt nedir? kaç yıllık evlisiniz? çocuğunuz var mı? baştan beri mi böyleydi, sonradan mı böyle oldu vs.. :44:

Son düzenleme:

Evet ayrılırdım.
Kirayı ve faturaları paylaşalım, sadece ev arkadaşım olsun diye evlenmedim sonuçta kendisiyle.

içeriği olmayan konular siliniyor

ortak konuşma yapamıyoruz ortak karar veremiyoruz onun için hayat işinden ibaret. evet 2 çocugumuz var zaten beni zorlayanda bu ama daha 33 yaşındayım ben artık bu mutsuzluğa dayanamıyorum

ortak konuşma yapamıyoruz ortak karar veremiyoruz onun için hayat işinden ibaret. evet 2 çocugumuz var zaten beni zorlayanda bu ama daha 33 yaşındayım ben artık bu mutsuzluğa dayanamıyorum

en başından beri mi böylesiniz; sonradan mı paylaşımlar azaldı?

aslında başından beri böyle ama ben göremiyordum. kendimce onu alıştırmaya çalıştım ama olmuyor bir insanı değiştiremiyorsun bunu anladım

aslında başından beri böyle ama ben göremiyordum. kendimce onu alıştırmaya çalıştım ama olmuyor bir insanı değiştiremiyorsun bunu anladım

sorunlarınızın neler olduğunu, eşinizin ilgisinin ne boyutta olduğunu, sizin duygu dünyanızda nasıl tahribatlara sebep olduğunu yazmazsanız, yapılan tüm yorumlar afaki olacaktır

çocukları için hayatlarını tüketen bayanlara çok kızarım ama şuan farklı ayrıldğın zaman karşılaşacağın zorluklara yada iniş çıkışlara hazırmısın.konuyu detayları anlatmak istemiyorsun sanırım ama sosyal güvencen varmı,bir mesleğin varmı kısacası ekonomik özgürlüğe sahipmisin,çocuklarını bu ayrılıktan etkilenmemeleri için yeterli güce ve bilgiye sahipmisin.senin soruna gelecek olursak evet bende böyle bir evliliğe devam etmezdim ama donanımlı olmak çok önemli.umarım herşey gönlünce kalbince olur.

Son düzenleme:
eşimin hayatında ilk bayan benim beni sevdiğini söylüyor ama geriden seviyor. ilgi,alaka,konuşma,sohbet hiçbirisi yok. birşey konuşuyosak hep ben konuşuyorum o genelde susuyor. yani tek başıma bir insanım ortak paylaşım yok. evliliğimiz 8 yılında ama hep benim çabamla artık katlanamıyorum. hiç konuşmadıgın evde resmen küs gibi yaşadığım herhangi biri gibi.

arkadaşlar gerçekten anlatacak çok şeyim yok bu evlilikte yaşananlar bundan ibaret herşey tekdüze yaşanıyor. ben çalışıyorum evet. ama beni derinden yaralayan çocuklarımın ayrılık sürecini zor atlatması. ama iki yabancı olarak yaşadıgın birinide artık nereye kadar diyosun.

2 çocuğunuz var.. salt kendi duygu dünyanızı düşünüp hareket etme lüksüne sahip değilsiniz bana kalırsa..

elinizden gelen herşeyi yaptığınıza; ama paylaşımların artmadığına inanıyorsanız, belki uzman desteği almalısınız..

değilim haklısınız onlara bunu yaşatmak istemiyorum ama ben bu durumda ne yapabilirim farklı olarak destek aldık. ama işe yaramadı adamın yapısı bu kadın dilinden felan anlamıyor. suskun evi otel gibi kullanıyım ama eşim bana hiç ses etmesin diyen bir tip. düşünün durumumu ve empati kurun lütfen

Çocuklarınızı sevgisiz bir ortamda büyütmeyin lütfen. İnanın sadece aman babaları yanında olsun diye beraber olduğunuzda çocuklar ergenlik döneminden sonra daha da problemli büyüyorlar. Hem her çocuk babasıyla büyümek zorunda değil ama sevgiyle büyümek zorunda. Nice kız arkadaşlarım var ailede sevgi dolu ortam görmeyip bu sevgiyi dışarda arayan.

Bırakın artık nolur eskidenmiş o babası yanında olsun demeler artık uzmanlar bile söylüyor mutsuz evlilikler çocuklara zarar verir diye. çalışıyormuşsunuz maddi geliriniz de var. Kalkıp gidin bir pedagoga o size en doğru bilgiyi verir. Hem yazık bakın yaşınız daha 33. Hiçbirşey için geç değil bunu ne kendinize ne çocuklarınıza yapmayın.

evet bende sizin gibi düşünüyorum çocuklar mutsuz bir evlilikte daha çok yaıpranıyor. babalarını çok seviyolarlar ayrı kalınca yıpranırlarmı bu benim endişem. kafam karamakarışık sadece bir konuda netim artık eşimle aramızadki evlilik cüzdanını sonlandırmak istiyorum

eşiniz çocuklarınıza karşı da ilgisiz mi? çocuklarınızın babalarını seviyor mu? ondan şikayetçiler mi?

siz kararınızı vermişsiniz zaten.. hakkınızda hayırlısı olsun o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…