ben ortada bir boşanma sebebi göremedim. Avukat arkadaşa kızmışsınız ama ben de ona katılıyorum. Evde kavga gürültü yok. Şiddet yok hem ekonomik hem fiziksel anlamda. Adamın çocuklarla arası iyi karşılıklı sevişiyorlar. Eee o zaman neden arkadaşlar çocukların huzursuz ortamda büyümesi daha kötü yazmış kiben ortada bir huzursuz ortam göremiyorum:26:
Sadece konu sahibi hayalindeki evliliği bulamamış.Olabilir ben bu basit bir şey demiyorum belli ki bu durum konu sahibini yıpratıyor. Ama 8 yıl sonra yuvayı sadece bu nedenle yıkmak kusura bakmayın ama biraz bencilce geldi.'' Değişir sandım'' bir bahane olamaz evlendiğinizde çocuk değildiniz insanların değişmeyeceğini bilmeniz gerekirdi. Bu zan üzerine 2 çocuk yapılmaz kusura bakmayın.
İçinden çıkamadığınız bu durum için bence psikolojik destek alın. Bu şekilde belki rahatlar ve çift taraflı düşünürsünüz.
hanımefendi çocuklarla arası iyi benimle değil kafanıza göre bir tablo çizmişsiniz kendiniz yaşıyormuşsunuz gibi,alakasız yorumlar yapmışsınız evet evlendiğimde farkındaydım ama şuan ayrılmayı düşündüm ne olacak şimdi. çocuklarımı siz benden daha çok düşünemezsiniz zaten bencilce düşünsem buraya konu açıp fikirlere açık olmazdım heralde. psikolojik destek için de tşkler yaşam şartları zor sizde alın o desteği herkesin ihtiyacı oluyor bir şekilde
bu mu sizin fikirlere açık olma anlayışınız.
Ben de onu dedim ÇOCUKLARLA arası iyiymiş yani sadece sizinle değil. Peki çocukların bir sorunu yoksa onları babalarından ayırmak bencilce değil mi sadece kendi içsel rahatsızlığınız yüzünden.
Lütfen HAKLI ÇIKMAK için konu açmayın.Derdiniz fikir almak değil haklı çıkmak.
Fikir istiyorsunuz işinize gelmeyince hakarete ve saldırıya geçiyorsunuz. Bu mesajıma da cevap vermeyin zira ben bir daha yazmayacağım. Sanki ben problemim var diye konu açtım. Siz hep böyleyseniz adam sizinle ne paylaşsın zaten.Terbiyenizi takının
Canım şunu söyleyeyim öncelikte seninde benim gibi işin çok zor senin yaşantının aynısını bende yaşıyorum benimde 9 yaşında oğlum 5 yaşında kızım var 10 yıllık evliyim ama olmadımı olmuyor. 1 ay iyisek 4 ay küs bi evlilik geçiriyoruz. Boşanma aşamasına kadar geldik ama çocuklarım eimi kolumu bağladılar.şuan 3 aydır aynı evin içindeyiz ve konuşmadan hayatımızı yaşamaya çalışıyoruz. Evi otel gibi kullanır. Bende çalışıyorum yıllardır kendi ayakarımın üzerinde durmasını sağolsun eşim öğretti. Sevgi varmı hayır ama çocukarım çok küçük elbet bitecek bunu biliyorum değişmesi için asla sürdürmüyorum bu evliliği. Ayrılıncada 2. Bi eşi zaten asla düşünmüyorum. Alıştım onunla onsuz yaşamaya takmamaya sadece çocuklarım benim için hayatta tek önemli varlıklar oğlum ayrılmamı asla istemedi sırf annecim küs kal ama boşanma demesi beni bitirdi. Dediğim gibi ben alıştım sanada onu tavsiye ederim.bırak o boşanma kararını kendisi alsın sen alma bak ne güze çalışıyormuşsun ona maddi açıdanda mahkum değilsin bırak gittiği yere kadar gitsin. çocuklarada fazla belli etmemeye özen göster. Alın yazısı başkada bişey değil şunada asla katılmıyorum 2 çocuk niye yaptınız.çocuk yaparken soruyorum hanginiz düşünüyor bir evliliğin bitmesini.herşey kader kısmet bizimde kaderimizde bunları yaşamak varmış.
bu mu sizin fikirlere açık olma anlayışınız.
Ben de onu dedim ÇOCUKLARLA arası iyiymiş yani sadece sizinle değil. Peki çocukların bir sorunu yoksa onları babalarından ayırmak bencilce değil mi sadece kendi içsel rahatsızlığınız yüzünden.
Lütfen HAKLI ÇIKMAK için konu açmayın.Derdiniz fikir almak değil haklı çıkmak.
Fikir istiyorsunuz işinize gelmeyince hakarete ve saldırıya geçiyorsunuz. Bu mesajıma da cevap vermeyin zira ben bir daha yazmayacağım. Sanki ben problemim var diye konu açtım. Siz hep böyleyseniz adam sizinle ne paylaşsın zaten.Terbiyenizi takının
Canım şunu söyleyeyim öncelikte seninde benim gibi işin çok zor senin yaşantının aynısını bende yaşıyorum benimde 9 yaşında oğlum 5 yaşında kızım var 10 yıllık evliyim ama olmadımı olmuyor. 1 ay iyisek 4 ay küs bi evlilik geçiriyoruz. Boşanma aşamasına kadar geldik ama çocuklarım eimi kolumu bağladılar.şuan 3 aydır aynı evin içindeyiz ve konuşmadan hayatımızı yaşamaya çalışıyoruz. Evi otel gibi kullanır. Bende çalışıyorum yıllardır kendi ayakarımın üzerinde durmasını sağolsun eşim öğretti. Sevgi varmı hayır ama çocukarım çok küçük elbet bitecek bunu biliyorum değişmesi için asla sürdürmüyorum bu evliliği. Ayrılıncada 2. Bi eşi zaten asla düşünmüyorum. Alıştım onunla onsuz yaşamaya takmamaya sadece çocuklarım benim için hayatta tek önemli varlıklar oğlum ayrılmamı asla istemedi sırf annecim küs kal ama boşanma demesi beni bitirdi. Dediğim gibi ben alıştım sanada onu tavsiye ederim.bırak o boşanma kararını kendisi alsın sen alma bak ne güze çalışıyormuşsun ona maddi açıdanda mahkum değilsin bırak gittiği yere kadar gitsin. çocuklarada fazla belli etmemeye özen göster. Alın yazısı başkada bişey değil şunada asla katılmıyorum 2 çocuk niye yaptınız.çocuk yaparken soruyorum hanginiz düşünüyor bir evliliğin bitmesini.herşey kader kısmet bizimde kaderimizde bunları yaşamak varmış.
Çok özür dileyerek soruyorum, istemezseniz de cevap vermeyebilirsiniz. Cinsel hayatınız nasıl? yani asıl kopukluk ta ordan başlamış olabilir diye düşündüm.
yok canım onunla ilgisi yok eşimin yapısı bu suskun bir insan
Dışardan bakıp da sizi yargılamak çok kolay ama ben size hak veriyorum.
Ben yıllar önce belki 7-8 yaşlarındayken annemin dedesi ve babannesinin yanına gitmiştim tatilde. O zamanlar 80 yaşını devirmişlerdi ve beraber çay içip saatlerce sohbet ettiklerini görmüştüm. Ta o yaşımda dikkatimi çekmişti. 100 yaşını devirdikten sonra yaklaşık 2 ay arayla vefat ettiler. Büyük dedem eşi vefat edene kadar ona baktı ve o vefat ettikten sonra " artık ben de ölüp eşimin yanına gidebilirim" derdi.
Yaş ilerleyince sohbet daha da büyük bir ihtiyaç haline gelecek. Ben size içten içe hak verdim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?