- 27 Ekim 2008
- 5.991
- 2.463
- 723
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
İnşallah duruyordur hala inşallah yememişsindir margrıt250 gram altın taktılar.
Duruyor. Bi derdimize derman olmuyor ki, Antalya’dan ev alamıyoruz sjdkdkkdİnşallah duruyordur hala inşallah yememişsindir margrıt
Çok sevindim senin adına evlendiğin dönemden çok çok değerlendi de bozdursan dediğin gibi adam akıllı bir şey de alınmıyor ,keşke ev fiyatları aynı kalıp ,sadece altın yükselmiş olsaydıDuruyor. Bi derdimize derman olmuyor ki, Antalya’dan ev alamıyoruz sjdkdkkd
Biz iki tane arazi de aldık ama asla satılmıyor. Daha doğrusu ölü fiyata alıcı çıkıyor hep. Dönümü piyasa bu kadar durgunlaşmadan önceki fiyata satılsa ev alabiliyorduk ama millette para yok.Çok sevindim senin adına evlendiğin dönemden çok çok değerlendi de bozdursan dediğin gibi adam akıllı bir şey de alınmıyor ,keşke ev fiyatları aynı kalıp ,sadece altın yükselmiş olsaydı
Kaynana kısmının adeti bitmiyor.Oğlum ilerde evlenirken sizin örf adetiniz ne diye sormam yakaçıncı yıldayız adet mi kaldı bizim yaşam tarzımız da öyle gelenekçi değildir. Gençler anlaşır evlenir biz öyle yaptık. Ha varsa paramız durumumuz oğluma destek oluruz ama öyle yazmasıydı oyasıydı bohcasıydı tövbeler olsun
Allah aşkına niye bu adamda bu kadar ısrar.Bulunmaz hint kumaşımı.Ya kendi ya ailesi sizi sallıyor.Burada sizin için o kadar şey yazıldı gözünüzü niye açmıyorsunuz artık.Ben herşeyi nişanlıma söyledim. O ailesine söylemedi.
OfAllah aşkına niye bu adamda bu kadar ısrar.Bulunmaz hint kumaşımı.Ya kendi ya ailesi sizi sallıyor.Burada sizin için o kadar şey yazıldı gözünüzü niye açmıyorsunuz artık.
Bu platformda daha önce benzer durumlar yaşandı uyarılar yapıldı dinlemediler sonuç en son siz haklıymışsınız boşanıyoruz konusi açıldı.
Hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz
Neden ofladınız ki?Diğer konularınızıda hatırlıyorum az çok.Adam baştan aşağı falso.Ha sizinde hatalarınız var.Olmuyor sizin ilişkiniz zorlamayın.Gerçekler bunlar
Seviyorum gerçektenNeden ofladınız ki?Diğer konularınızıda hatırlıyorum az çok.Adam baştan aşağı falso.Ha sizinde hatalarınız var.Olmuyor sizin ilişkiniz zorlamayın.Gerçekler bunlar
Ne diyim bacım.Evlen gör dünyayı tersten o zaman.Sevgi aşk tamam önemli şeyler ama bunlar evliliğin yüzde 50'si.Geri kalan yüzde 50 nerede yok.Hatta sevgi bile sadece sende var ama karşındaki adamda o da yok.Seviyorum gerçekten
Aynen biz deYok emin olun biz anlıyoruz siz anlamıyorsunuz. Evinize eşya alacak paranız yoksa ya evlenmeyin ya da birisi gelip ne alalım diyene kadar bekleyin. Başka da bir seçenek yok. Valla bize de kimse sormadı ne yapmak lazım falan diye kendimiz yaptık her şeyi. Bir kere isteme oldu bir daha aileler düğüne kadar görüşmedi bile, hiç de ah vah etmedim yani ne güzel karışan eden yok.
Normal ilişkilerde evlenmek için can atan kişi ve ailelerde bu konuların özellikle konuşulsun denilmesini gerek kalmadan süreç akar gider.Ya herkes ayrıl ayrılayrıl diyo diye nasıl ayrılcam ya kötü şeyleri anlattm bn hep burda iyi şeyleri değil. sizlerde nasıl ilerleme oldu onu mrk ettm aileler neler konustj nsl konstu diye
Aileler konuşmadı , isteme günü zaten nikah tarihini almıştık. Gittik evlendik , eşyaları da elimizdekilerin bir kısmı bir kısmını alarak hallettik . Kaç yaşında insanlarız sonuçta ailem neye karışacak ne isteyecekYa herkes ayrıl ayrılayrıl diyo diye nasıl ayrılcam ya kötü şeyleri anlattm bn hep burda iyi şeyleri değil. sizlerde nasıl ilerleme oldu onu mrk ettm aileler neler konustj nsl konstu diye
Iyi seyler ne merak ettim? Uc yanlis bir dogruyu hayattada goturuyor malesef. Yanlislarini anlattiniz ve kotu seyleri cok fazla bunlarla ayrilmaniz lazim ayrilmiyorsanizda cok beklentıye girmeyin bu adamdan uzulen siz olursunuz. O da aileside evlilik icin herseyi sizden bekliyor yazdiginiz kadariyla evlilik icin bir adim attigini gormuyorum ben.Ya herkes ayrıl ayrılayrıl diyo diye nasıl ayrılcam ya kötü şeyleri anlattm bn hep burda iyi şeyleri değil. sizlerde nasıl ilerleme oldu onu mrk ettm aileler neler konustj nsl konstu diye
Normal ilişkilerde evlenmek için can atan kişi ve ailelerde bu konuların özellikle konuşulsun denilmesini gerek kalmadan süreç akar gider.
Buradaki insanlar size bunu anlatmaya çalışıyor. Nişanlısını hevessiz ailesi hevessiz. İstedikleri bir evlilik olduğu zaman aileler koştur koştur yapıyor her şeyi. Gerçekten evlenmek isteyen adam ailesinin tepesine biniyor işler hızlı ilerlesin diye.
Yahu adam sizin yediğiniz yemeğin parasını ödemiyor.O da konuşmuuor nolacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?