Hiçbirşeye karışılmaması

Benimkiler de sormadı. bir kere yarım ağız ne istersiniz dediler. o da istemede. sonra da konusu dahi açılmadı. gelip gidip ayak altında dolaşıp ilgileniyor gibi yaptılar. bol bol fikir beyan edildi sıfır icraat. biz eşimle ne istiyorsak kendimiz aldık, hala da alıyoruz. kimseden bir şey beklemedik, beklemiyoruz. normali olması gereken de bu zaten. ha bir daha dünyaya gelir de evlenirsem liste vericem o ayrı nişanlınızla konuşun, ağırdan almasın bu kadar. ben olsam rest çekerdim sen evlenmek mi istemiyorsun öyleyse bilelim derdim. nişanlınızla anlaşıp kendiniz harekete geçin. en iyisi bu.

Duruyor. Bi derdimize derman olmuyor ki, Antalya’dan ev alamıyoruz sjdkdkkd
Çok sevindim senin adına evlendiğin dönemden çok çok değerlendi de bozdursan dediğin gibi adam akıllı bir şey de alınmıyor ,keşke ev fiyatları aynı kalıp ,sadece altın yükselmiş olsaydı

Çok sevindim senin adına evlendiğin dönemden çok çok değerlendi de bozdursan dediğin gibi adam akıllı bir şey de alınmıyor ,keşke ev fiyatları aynı kalıp ,sadece altın yükselmiş olsaydı
Biz iki tane arazi de aldık ama asla satılmıyor. Daha doğrusu ölü fiyata alıcı çıkıyor hep. Dönümü piyasa bu kadar durgunlaşmadan önceki fiyata satılsa ev alabiliyorduk ama millette para yok.

Kaynana kısmının adeti bitmiyor.

Ben herşeyi nişanlıma söyledim. O ailesine söylemedi.
Allah aşkına niye bu adamda bu kadar ısrar.Bulunmaz hint kumaşımı.Ya kendi ya ailesi sizi sallıyor.Burada sizin için o kadar şey yazıldı gözünüzü niye açmıyorsunuz artık.
Bu platformda daha önce benzer durumlar yaşandı uyarılar yapıldı dinlemediler sonuç en son siz haklıymışsınız boşanıyoruz konusi açıldı.
Hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz

Of

Seviyorum gerçekten
Ne diyim bacım.Evlen gör dünyayı tersten o zaman.Sevgi aşk tamam önemli şeyler ama bunlar evliliğin yüzde 50'si.Geri kalan yüzde 50 nerede yok.Hatta sevgi bile sadece sende var ama karşındaki adamda o da yok.
Benden bu kadar yaşa gör.Umarım kendin için en hayırlı olacak kararı verirsin.
Hadi eyvallah.

Aynen biz de

Herkes yazmış burada size söylenmesi gereken her şey söylenmiş siz anlamak istemiyorsunuz yada gerekeni yapmak işinize gelmiyor. Ne bekliyorsunuz bizden hiç anlamadım

Ya herkes ayrıl ayrılayrıl diyo diye nasıl ayrılcam ya kötü şeyleri anlattm bn hep burda iyi şeyleri değil. sizlerde nasıl ilerleme oldu onu mrk ettm aileler neler konustj nsl konstu diye

Ya herkes ayrıl ayrılayrıl diyo diye nasıl ayrılcam ya kötü şeyleri anlattm bn hep burda iyi şeyleri değil. sizlerde nasıl ilerleme oldu onu mrk ettm aileler neler konustj nsl konstu diye
Normal ilişkilerde evlenmek için can atan kişi ve ailelerde bu konuların özellikle konuşulsun denilmesini gerek kalmadan süreç akar gider.

Buradaki insanlar size bunu anlatmaya çalışıyor. Nişanlısını hevessiz ailesi hevessiz. İstedikleri bir evlilik olduğu zaman aileler koştur koştur yapıyor her şeyi. Gerçekten evlenmek isteyen adam ailesinin tepesine biniyor işler hızlı ilerlesin diye.

Aileler konuşmadı , isteme günü zaten nikah tarihini almıştık. Gittik evlendik , eşyaları da elimizdekilerin bir kısmı bir kısmını alarak hallettik . Kaç yaşında insanlarız sonuçta ailem neye karışacak ne isteyecek

Iyi seyler ne merak ettim? Uc yanlis bir dogruyu hayattada goturuyor malesef. Yanlislarini anlattiniz ve kotu seyleri cok fazla bunlarla ayrilmaniz lazim ayrilmiyorsanizda cok beklentıye girmeyin bu adamdan uzulen siz olursunuz. O da aileside evlilik icin herseyi sizden bekliyor yazdiginiz kadariyla evlilik icin bir adim attigini gormuyorum ben.

O da konuşmuuor nolacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…