Hiçbirşeye karışılmaması

Bak en iyisi şöyle yapalım burada bir üyeye sayfalarca yazardık, hep ağzının payını verdim bir daha yapamaz diye cevap verirdi sonra neler oldu cagiralim o anlatsın
Bu çocuk muhtemelen zorla görüşüyor başka sevdiği görüştüğü biri var siz bırakın diye bekliyor

Şu kendi ailesinin durumu iyi diye herkese hava atan üye sen değil misin? nişanlı ailesini eşyayı boşver adam isteksiz ilgisiz dokunmaktan aciz gibi birseydi şikayet ediyordun hani asıl sorun o olacak çünkü evlendikten sonra senin sorunlar bitmez. Ne düğünü ne eşyası? En önemli konu bu.

Bu kötü bişey mi normalde? biz öyle yaptık da eşimle sadece beyaz eşya konusunda annemler alacaktı ve daha bilgiliydiler onlarla aldım. Gerisini eşim ve bir arkadasimla beraber gezip görüp beğenip aldık

Evt ev esyasina kp ky karışmaz ki paraniza göre alacaksiniz artik o devir bitti ben kredi cektim bir kismini aldim kimseye sormadan ev tuttuktan sonra aldik bazi seyleride kinayi bu tarih sectik dedi size uygunmu dediler bizimkiler karsi tarafa ok dedilerse yaptik dugunude onlarin istedigi yakin tarih yaptik

Ay bu adama konuşsa ne yazar. Kız demiş aslında nasıl olacak diye adam aileler arasında halleder deyip kestirip atmış. Adamın umurunda değil ki evlilik ve konu sahibi. Neden nişanlanmışta bu kızın da günahına giriyor onu da anlamadım. Zengin kayın aile buldum diye mi düşünüyor, benim bu hallerimi kimse çekmez bu kızdan başka diye mi bu yola girdi anlamadım, adam değişik.

Evleneli 7 yıl olacak. Bizimkiler de bir kere dahi bu konuları konuşmadılar. Eşimin ailesi aramadı bizde talep etmedik. Ben ve eşim kendi aramızda hallettik.

Ee o zaman sevgilisine soracak
Sizinkiler konusunu açmadı ama ne yapacagiz nasil olacak ailem netlik bekliyor diye
Bakti adim yok kusura bakma ailem beni vermez ben de sorumluluk alamayan birini istemiyorum.diyecek
Simdiki erkekler sirtini kadina ve kadinin zengin ailesi varsa ona dayamak
Evlendikten sonra da anam şunu ister bizimkiler gelin hizmet etmiyor diye söyleniyor diye kizin basina ekşir

Siz bir konunuzda babanıza kızıyordunuz, karşı taraf elini cebine atmaz dediği için. Hemfikir olmuşsunuz sonunda.

Biz her şeyi eşimle karşıladığımız için böyle dertlerimiz olmadı. Sizin durumlar biraz farklı sanıyorum. Bu durumda nişanlınızla evlenmekte kararlıysanız bekleyeceksiniz, yapacak bir şey yok.

E siz açın ? Biraraya gelindiginde annen x hanım neler yapılacak konuşalım desin. Dert etmeyin illa erkek tarafı açacak diye de kasmayın.

Yakınlarda arkadaşım ev düzdü yaklaşık 400 bin tuttu. Yarısını siz yarısını nisanliniz ödese desek size 200 bin düşer. Şimdi bir işe girseniz yaklaşık 10 ayda elinizde yeterli miktar olur. Zaten aileniz özel ihtiyaçlarınızı karşılıyor belli ki, siz sadece eşya parasi biriktirirsiniz. Hari bir kısmı da kredi, hemen ödemek şart değil desek, istediğiniz gibi yaza evlenebilirsiniz. Bence bu yolu da bir değerlendirin.

Siz defalarca nisan öncesi konu acmadiniz mi ? Neden hala olmuş bitmiş şeyleri sorguluyorsunuz.İnsanlarin sizi burada alaya alması yada terslemesi hoşunuza mi gidiyor?

Hala ayrilmamis olmalarına şaşırıyorum.Benzer sorunları bende yaşadım.Ben öyle lüks düğünde istemedim.Olmasi gereken şeyleri istedim diye sorun yaşayıp ayrıldım.

Bence seviyorsan beklentilerini biraz düşür.Ama kendinden taviz verme.Yok ben şunlar olsun bunlar olsun istiyorum diyorsan da ayrıl.

Düğün hayallerim gitti.Sevdigim insandan ayrıldım.Uyusuk anksiyete sahibi insan oldum.Bak ayrıldım.Bir ay içinde cigerlerimden enfeksiyon kaptım.Kabiz olup lavaboya çıkamadım ki ben çok nadir kabız olan birisiyim.4 gün. Lavaboya çıkamadım.
Kolonoskopi'ye girdim.Reflu oldum.Mide ilacı kullandım.Agridan yuruyemedim.Yemek yapamadım.
Bol su içip yürüdüm de kendime geldim.
Stres insanı bitiriyor.Buraya yazma al nişanlımı karşına.Bunlari istiyorum hevesim var de.

Hiç kaynana kayınbaba ile diyaloğa girme.Nisanlin ile gir.Seviyorsa seni birşeyler için çabalar.

Ben konulari unutuyorum.
Sizin beklentiniz yüksek.
Karşı tarafta galiba başkasını seviyor.
Sinir stres olmaktansa ayrılın bir süre üzülür eski hayatınıza dönersiniz.

Siz yanmak için odun arıyorsunuz kendinize bana öyle geldi.Hesap bile ödemeyen bencillikte bir insan evlenince sizi sahiplenecek mi.Aile olmadan fikir beyan edemeyen biriyle neden devam etmek istiyorsunuz o daha birey bile olamamış ki.Geri cekilin bekleyin sizi gerçekten istiyorsa amacı yuva kurmaksa o gelsin birşeyleri halletmek icin ne yapalim nasıl yapalım desin.Ha baktınız kimse ses etmiyo herkes halinden memnun demektir zorla olmazları oldurmaya çalışıp ailenizinde gururunu kırmayın.

Nereden biliyorsun ben kimsenin yakasına yapışmam sus artık bilmeden konuşma
Ayşegül bugün doğum günüm. 1 aylık sevgilim Pandora bileklik almış. Akşam Nişantaşı’nda yemeğe çıkıcaz. sadece 1 aylık ilişki . Çünkü artık kendime değer vermeyi öğrendim. 1 aydır kendimden ödün vermiyorum, ikidebir bana seni her an kaybedecek gibi hissediyorum diyor. İşte maalesef yediğin yemeği ödemekle iyi kız olmuyorsun ezik kadın oluyorsun adam sana hiç değer vermiyor emin ol o maymun surat nişanlını kimse almayacak diye bari şunla evleneyim diyordur ve sen evlenince aldatılma konusu açacaksın yüzde yüz eminim

Hiç bir şeye elini sürmeyip her şey hakkında da fikirleri yoksa şanslısınız ama hem hiç bir şey yapmayıp hem de her şeye fikir olarak karışırsa o zaman geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…