- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Hayır herkes her şeyi anlıyor ama sen kafanın dikine gidiyosun. Daha yediğin yemeğin parasını ısmarlamaktan aciz adamın teki.
Bu kötü bişey mi normalde? biz öyle yaptık da eşimleAnlayamadın ne demek istediğimi. Maddi bağımsızlığın varsa gider alırsın. Bişi konuşulmadı. Siz şunu biz bunu yapalım denilmedi. Gidip kimse kafasına göre davranamaz dimi. Kafama göre gidip eşya mı alcam nişanlımla
Evt ev esyasina kp ky karışmaz ki paraniza göre alacaksiniz artik o devir bitti ben kredi cektim bir kismini aldim kimseye sormadan ev tuttuktan sonra aldik bazi seyleride kinayi bu tarih sectik dedi size uygunmu dediler bizimkiler karsi tarafa ok dedilerse yaptik dugunude onlarin istedigi yakin tarih yaptikAnlayamadın ne demek istediğimi. Maddi bağımsızlığın varsa gider alırsın. Bişi konuşulmadı. Siz şunu biz bunu yapalım denilmedi. Gidip kimse kafasına göre davranamaz dimi. Kafama göre gidip eşya mı alcam nişanlımla
Ay bu adama konuşsa ne yazar. Kız demiş aslında nasıl olacak diye adam aileler arasında halleder deyip kestirip atmış. Adamın umurunda değil ki evlilik ve konu sahibi. Neden nişanlanmışta bu kızın da günahına giriyor onu da anlamadım. Zengin kayın aile buldum diye mi düşünüyor, benim bu hallerimi kimse çekmez bu kızdan başka diye mi bu yola girdi anlamadım, adam değişik.Bekleyerek aklindan gecenler yapilsin istiyor galiba
Bir sey istiyorsam ben direkt soylerim mesela kizdiysam da kırıldiysam da direkt soylerim icimde kalacağına karsidaki de bilsin
Böyle biri eyleme gecsin diye beklersek ohooo hayat geçiyor kuslar ucuyor ölene kadar bekleriz :)
Evleneli 7 yıl olacak. Bizimkiler de bir kere dahi bu konuları konuşmadılar. Eşimin ailesi aramadı bizde talep etmedik. Ben ve eşim kendi aramızda hallettik.Ne kayınvalidem ne kayınpederim ne de herhangi biri daha ne bana ne aileme örfünüznedir isteğiniz nedir nasıl bir yol izleyelim kına nasıl olsun yapalım mı veya düğün nasıl olsun yapalım mı diye sormadı. Eyşa konusuda öyle kimse bunun bile konusunu açmadı. Sizde bu aşamalar bu konuşmalar nasıl oldu kızlar
Ee o zaman sevgilisine soracakAy bu adama konuşsa ne yazar. Kız demiş aslında nasıl olacak diye adam aileler arasında halleder deyip kestirip atmış. Adamın umurunda değil ki evlilik ve konu sahibi. Neden nişanlanmışta bu kızın da günahına giriyor onu da anlamadım. Zengin kayın aile buldum diye mi düşünüyor, benim bu hallerimi kimse çekmez bu kızdan başka diye mi bu yola girdi anlamadım, adam değişik.
E siz açın ? Biraraya gelindiginde annen x hanım neler yapılacak konuşalım desin. Dert etmeyin illa erkek tarafı açacak diye de kasmayın.Ne kayınvalidem ne kayınpederim ne de herhangi biri daha ne bana ne aileme örfünüznedir isteğiniz nedir nasıl bir yol izleyelim kına nasıl olsun yapalım mı veya düğün nasıl olsun yapalım mı diye sormadı. Eyşa konusuda öyle kimse bunun bile konusunu açmadı. Sizde bu aşamalar bu konuşmalar nasıl oldu kızlar
Siz defalarca nisan öncesi konu acmadiniz mi ? Neden hala olmuş bitmiş şeyleri sorguluyorsunuz.İnsanlarin sizi burada alaya alması yada terslemesi hoşunuza mi gidiyor?Ne kayınvalidem ne kayınpederim ne de herhangi biri daha ne bana ne aileme örfünüznedir isteğiniz nedir nasıl bir yol izleyelim kına nasıl olsun yapalım mı veya düğün nasıl olsun yapalım mı diye sormadı. Eyşa konusuda öyle kimse bunun bile konusunu açmadı. Sizde bu aşamalar bu konuşmalar nasıl oldu kızlar
Hala ayrilmamis olmalarına şaşırıyorum.Benzer sorunları bende yaşadım.Ben öyle lüks düğünde istemedim.Olmasi gereken şeyleri istedim diye sorun yaşayıp ayrıldım.Ayşegülün konularını biliyorum az değil o da. Biz zengin aileyiz otelde yemekli düğün istiyoruz, ailem ısrarcı gibi konuları var. İki taraf da birbirine itekleme derdinde maddi meseleleri, kimse bir şey yüklenmeyince de ölü taklidi yapıyorlar
Ayşegül bugün doğum günüm. 1 aylık sevgilim Pandora bileklik almış. Akşam Nişantaşı’nda yemeğe çıkıcaz. sadece 1 aylık ilişki . Çünkü artık kendime değer vermeyi öğrendim. 1 aydır kendimden ödün vermiyorum, ikidebir bana seni her an kaybedecek gibi hissediyorum diyor. İşte maalesef yediğin yemeği ödemekle iyi kız olmuyorsun ezik kadın oluyorsun adam sana hiç değer vermiyor emin ol o maymun surat nişanlını kimse almayacak diye bari şunla evleneyim diyordur ve sen evlenince aldatılma konusu açacaksın yüzde yüz eminimNereden biliyorsun ben kimsenin yakasına yapışmam sus artık bilmeden konuşma
Tahminen ne kadar beklersiniz? Sabrınızın sınırı kaç ay veya kaç yıl?Hiçbir yol şu an izlenmiyor hanfendi. Bekliyorum sadece nolcak diye. Bi süredir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?