''seni nasıl da seviyorum.
oysa senin sevişin başka,
seni tatmin ediyor,
ya beni?
hiç kadar sevsen beni,
ben sana her kadar müptela,
hiç kadar sevsen beni,
başka bir şey istemem.''
yazdıkların bu şiiri getirdi aklıma.
Belki de o da mutsuz kimbilir...neden bı fırsat daha vermıyorsunuz kendınıze ve ona...?
face,msn kapattım dıyorsunuz,bence yapmamlıydınız,belkı de o da unutmaya çabalıyor sızı...
Belkı de olmayacak,o da unutamayacak ve ıkınızde baska hayatlara sürükleneceksiniz bir bilinmezlik içinde...
Belki de ömür boyu başka kollarda ama hep birbirinizin olacaksınız...
BENCE BUNU YAPMA IKINIZE...GURUR NEDIR KI AŞKIN YANINDA!
Sen gerçekten çok sevmişsin belli her halinden
Ama ben böyle şeyleri karşı taraftan beklerim genelde
Yani o sana sahip çıksaydı keşke elinden tutsaydı bırakmasaydı seni...
Belki mutsuzdur belki mutludur onu bilemicem ama acıların geçicek bir gün son bulucak inşllah
canım benim öncelikle hikayeni okudum çok zor bir durum gerçekten. benimde 9 yıllık bir beraberliğim var 2 yıl önce nişanlandık hatta..lisede sevdi beni. sevdi beni diyorum çünkü ben hiç sevmemiştim en başında..tıpkı senin gibi sevdirdi bana kendini..bu uzun sevdaya sürükledi beni.bizde ayrılıklar yaşadık hep benim tarafımdan biten ayrılıklar.ama okuduğumda tek farkımız olduğunu gördüm "gurur". Aşkın önündeki büyük engel.güzelliklerle geçireceğiniz ömrünüzün en güzel günlerini bu gereksiz bir his yüzünden karanlığa bürüyorsunuz.bugün hala berabersek asla gurur yapmadığımız içindir.beni çok kızdırdığı halde yeri geldiğinde tekrar benim onu geri aramam, ben bitsin dediğim halde asla gurur yapmayıp bana geri dönmesidir...ne olur aşkınıza sahip çıkın,bu günleriniz asla geri gelmeyecektir.ömrünün en güzel günlerini bu şekilde harcama tatlım....
Aynı durumdayız seninle. Farklı sebepler olsa da. Eğer ondan geri dönüşü olmayan, katı sözler duymadıysan ve ortak kararla ilişkiniz bittiyse, bence ara ve duygularını söyle. Emin ol reddetse bile, ömür boyu taşıyacağın bir keşkeden muaf olursun.
Ben terk edildiğim halde şansımı denedim. İşe yaramadı hatta daha çok kırıldım hala da acısını çekiyorum ama denemeseydim, keşke diyecektim ömür boyu.
Bir ilişkisi varmış okuduğum kadarıyla. Eğer kısa süreli bir ilişkiyse henüz, belki o da duygularından emin değildir. Keşke deme ve onu arayıp duygularını söyle. Ne kaybedersin ki? En fazla seni reddeder. Bu acı, bu yarım kalmışlık hali çok daha beter yapıyor insanı emin ol.
Ben 4 yıllık bir ilişkinin ardından hala "acaba karşısına dikilip konuşsa mıydım" diyorum ki benim durumum çok daha farklı. İçinden geçen her şeyi paylaşmalısın onunla... Yine de olmazsa, kader deyip yoluna bakabilirsin sonra.
Inanıyorsan ve sevıyorsan gıtmelısın bence pesınden.. Eger karsı tarafta sevıyorsa asla atamaz ıcınden, belkı ılıskısı bıle senı unutmak adına sarıldıgı bır daldır ama her ılıskısı olan da asıktır dıyemeyız ya.. Bır kapıyı calmadan dısarıdan bakarak, ıcerıde ne oldugunu hangımız anlayabılıyoruz kı.. Keske elımde carem olsa eskı gunlerıme donebılsem dıyorum.. Benım kı ımkansız hatta ımkansız otesı ama. Yıne de dıyorum ıste.. Eger senı sevdıgıne emınsen durma derım ben. Sonuc olarak bır arkadasında dedıgı gıbı.. Keske demek ıstemıyorsan denemelısın. Ne karsılık alacak olursan ol..
Ewet.. biriyle olması.
Aslında o zaman herşeyi ondan beklemekten daha başka şeyler de yapsaydım ben de biraz adım atsaydım mesela, şuanda çok farklı olucaktı herşey buna eminim.
Ama yapmadım adım atmayı bırak geri gittim ve olanlar oldu artık. Geçmişi değiştiremem. O da değiştiremez. Şuanki duruma bakmamız lazım artık.. Şuana göre hareket etmem lazım.
Ben artık başka kimseyi sevmiycemi güvenmeyeceğimi biliyorum, onları geçtim. Ben sadece en kısa zamanda normal hayatıma eskisi gibi devam edebilmek istiyorum. Bir tek bu artık.. Çünkü o kadar zor ki. Belki de sadece onunla ilgili deil, belki de herşey üstüste geldi, bilmiyorum. Ama tek bildiğim hayatımda daha önce hiç böyle bi hal içinde olmadığım. :stek bildiğim bunun en zoru olduğu ve bunu atlattığımda hayatta hiçbirşeyden korkmayacak kadar güçlü olacağım..
Geri kalan herşey kader.. Ben kadere çok inanırım..
Kaderinde varsa ne kadar kaçsan da o olur Yoksa ne kadar kovalasan nafile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?