Gıtmedıgımız yer mı kalmıs Istandul'da.. hayır.. her mekana gırmısız sankı bır omur sıgdırmısız o 1 senelık zamana.. Sımdı her mekan ıcımı acıtan, her konusma onun hakkında olan, her gulen sevgılıler.. Ama ne yazık kı bıttı.. Elbet gececek acısı.. Ilk gunku gıbı hıssetmesemde agrısını, her gun bıraz daha bosalıyor ıcımden sankı.. Gozum hala telefonda, hala saatlerde sankı 21:21 olsa benı dusunuyormuscasına.. Inanmak en buyuk sey.. Bır gun hersey guzel olacak ınanıyorum arkadasım.. Sende ınan.. Inan kı guzel gunler cıksın onumuze..
Mevlam her guneşe yenı umutlar saklarmıs.. Bız kulları ne kadar acele etsekte, O acele etmez. Dogru zamanı geldıgınde, acımızı cekıpte sıneye bıseyler kattıgında bıze.. Ogrettıgınde yenı seyler bıze cvp verır.. Sadece sabretmek elde olan ve ınanmak..
Insallah cok mutlu olursun ve bu gunlerı gulumseyerek hatırlarsın.
bir çok arkadas bi adım at demiş ama ben böyle düşünmüyorum o niye senin elinden tutmadı bi çaba harcamadı biz kızlar neden hep kendimizi suçluyoruz. bende antideprasan kullanmaya basladım sevdiğim hayatımda iken sadece onun bana yasattıklarını unutamadığım için sorunları daha çok deşip zarar görmemek için doktora basvurdum onun isteği ile ama ne oldu o ilaçlar bi tek bana zarar verdi ben uyuştum final zamanları idi aksam8 de uyuyordum ama o ise arkadasları ile sokakta orada burada gülüp eğleniyordu. bi arkadasım çok yalvardı o ilaçları kullanma kendi kafanda bitir bi mercimek tanesi kadar hap mı ii edecek oda kullanmıs ve sonrasında ellerinde titremeler kalmış. dinledim arkadasımı ve bıraktım antideprasanı bi kutu bile bitirmedim ama sonuç benimde ellerimde titremeler oluyo ve o ilacı içmeden sorunlarımla bas etmeyi öğrendim. kendin isteyerek o ilacı içmedende herseyin üstesinden gelebilirsin
arkadaşlar bir de ben dün gece bi gizli numara tarafından arandım :s
o bu numaramı bilmediği için onun olabileceği ihtimalini düşünemiyorum bile :s
ama bu numaramı bilen kişiler çok az ve onlar da gizli numaradan arayıp ta sesimi dinliycek kişiler asla deil..
ailem ve çok yakın arkadaşlarımda var numaram sadece.. :)
o yüzden kafam karıştı biraz :s
bugün de akşamüstü bilmediğim bi numara aramış beni.
ama telefonum sessizde olduğu için ben sonradan gördüm bunu. açamadım yani
kim bilmiyorum.. :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?