Hiçde göründüğü gibi değilmiş!

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.030
1.727
333
Sakarya
Tam olarak ne yazcam bilemiyorum ya birisi vardı bi yıldır tanıdığım selamlaştığım sadece ve o arada gelirdi işyerime hayran hayran sohbetini dinlerdim hiç uzatmaycam hoşlandım ondan adım atmadım ben ondan bekledim bi yil sonra numaramı istedi verdim derken bi şekilde sevgilisi olduğunu öğrendim öğrenmesem benle flört etcekti adı konulmadan òğrenmem süper oldu kendiylede konuştum ve konuşmamızın doğru olmadığını söyledim oda konuşmamızda benim açımdan sıkıntı yok çünkü sohbet ediyoruz sadece dedi ben senle konuşmayı kesmek istemem ama sen sıkıntı yaparsan konuşmayız dedi ama hiçbirkere bile kendim yazmadım hep o yazdı muhabbet ettik öyle boş boş konuşmalar işte :)halada yazıyor konuşuyoruz ama dün benden bu adam fotoğraf istedi bi seni görsem dedi tabiki vermedim de çok saçma ya artık böyle boş işlerden sıkıldım niye herkes gibi diyorum normal arkadaşliklarim ve flörtlerim olmadi hiç arkadaşsak arkadasca konusalim yani dedim bumu ya benim o hayranlıkla muhabbetini dinlediğim adam bunun sevgiliside değisik hicmi bisey demiyor yada aralarındaki ilişki ne boyut anlamadim hoş ben bunun birden fazla kişiyle iliskisi olduğunu düşünmeye basladim ha diyeceksiniz ki kes ozaman muhabbeti niyetim o aslında ama bi arkadaşlikta oldu arada git ya ben senle konuşmuyorum felanda diyemiyorum çocuk gibi ay bilemedim ben :(

Arkadaşım sen en başta ne diye kabul ettin ki güya arkadaş olup arkadaşça muhabbet etmeyi ? Bu muhabbetin sonunun nereye varacağı açık değil mi? Bir de sevgilisini kalaylamışsınız ne biçim ilişki diye o zavallı ne bilsin pis sevgilisinin çevirdiği işleri ? Bence siz kendinizi sorgulayın ne umarak başladınız muhabbete acaba diye

Ooo kim kime dum Duma .. kuma alacak seni zaar , sevgilisi de ses etmediğine göre ..
Utanmadan foto istiyor bide ..bildiğin yürüyor ..hiç vakit kaybetmeden kes muhabbeti ..dibe çeker Bu tarz hareketler seni .iş yerinde de sosyal hayatında da ..
Haklısınız da niye böyle birsey yapıyor ki anlamadım insan sevdiği olunca onla plan yapma derdinde olmazmi ya

Arkadaşım sen en başta ne diye kabul ettin ki güya arkadaş olup arkadaşça muhabbet etmeyi ? Bu muhabbetin sonunun nereye varacağı açık değil mi? Bir de sevgilisini kalaylamışsınız ne biçim ilişki diye o zavallı ne bilsin pis sevgilisinin çevirdiği işleri ? Bence siz kendinizi sorgulayın ne umarak başladınız muhabbete acaba diye
Hayır sevgilisine kızmıyorum elbette hatta geçen dedimki nişan felan nezman daha uzatmayın dedim resmen acelesi yok dedi daha ne diyeyimki anlasin amacım asla aralarına girmek değil ki sadece bu neden böyle yapıyor anlamiyorum konduramiyorumda ona bu tip hareketleri heralde arkadaşliklari böyle diyorum ve saçmaliyormuyum :))

Canım bi amacım yok aslında inanki uzak durdum o geliyo sürekli yanima arttirdi iy e yazıyor felan tamam arkadassak ozman arkadasca muhabbet edelim ozaman sorun yok foto nedir ya delirtti beni dünden beri
Göndermiyorum ben kimseye foto amacın ne de foto istiyorsun de o zaman kendine gelecektir .

Tam olarak ne yazcam bilemiyorum ya birisi vardı bi yıldır tanıdığım selamlaştığım sadece ve o arada gelirdi işyerime hayran hayran sohbetini dinlerdim hiç uzatmaycam hoşlandım ondan adım atmadım ben ondan bekledim bi yil sonra numaramı istedi verdim derken bi şekilde sevgilisi olduğunu öğrendim öğrenmesem benle flört etcekti adı konulmadan òğrenmem süper oldu kendiylede konuştum ve konuşmamızın doğru olmadığını söyledim oda konuşmamızda benim açımdan sıkıntı yok çünkü sohbet ediyoruz sadece dedi ben senle konuşmayı kesmek istemem ama sen sıkıntı yaparsan konuşmayız dedi ama hiçbirkere bile kendim yazmadım hep o yazdı muhabbet ettik öyle boş boş konuşmalar işte :)halada yazıyor konuşuyoruz ama dün benden bu adam fotoğraf istedi bi seni görsem dedi tabiki vermedim de çok saçma ya artık böyle boş işlerden sıkıldım niye herkes gibi diyorum normal arkadaşliklarim ve flörtlerim olmadi hiç arkadaşsak arkadasca konusalim yani dedim bumu ya benim o hayranlıkla muhabbetini dinlediğim adam bunun sevgiliside değisik hicmi bisey demiyor yada aralarındaki ilişki ne boyut anlamadim hoş ben bunun birden fazla kişiyle iliskisi olduğunu düşünmeye basladim ha diyeceksiniz ki kes ozaman muhabbeti niyetim o aslında ama bi arkadaşlikta oldu arada git ya ben senle konuşmuyorum felanda diyemiyorum çocuk gibi ay bilemedim ben :KK43:
Sana öncesinde ne niyetle yaklaştığını bildiğin adamla muhabbeti ilerleten sensin bence sevgilisine laf edeceğinize kendinize bakın belki o kadın. Adamın ne halt olduğunu bilmiyor ama sen bal gibide bilerek tatlı tatlı flörtleşiyorsun.normal bir kadının yapacağı muhabbeti direk kesmek olurdu

Haklısınız da niye böyle birsey yapıyor ki anlamadım insan sevdiği olunca onla plan yapma derdinde olmazmi ya
Bazı aç gözlü insanlar sevgilisiyle değil de , sevgilileriyle plan yapar . O an canı hangisini istiyorsa . Hatta birinin yanındayken öbürüne yazar .böyle bir sevgilisi vardı arkadaşımın .kaç kere uyardım "seviyorum ,aşığım"diye diye bitirdi kendini ..ben görüyorum ,uyarıyorum, başka yerlerden de haber geliyor fakat aşk perdesi inmiş gözüne ,kör olmuştu. Çok zor toparlandı ,hic girme bu işe .

Bazı aç gözlü insanlar sevgilisiyle değil de , sevgilileriyle plan yapar . O an canı hangisini istiyorsa . Hatta birinin yanındayken öbürüne yazar .böyle bir sevgilisi vardı arkadaşımın .kaç kere uyardım "seviyorum ,aşığım"diye diye bitirdi kendini ..ben görüyorum ,uyarıyorum, başka yerlerden de haber geliyor fakat aşk perdesi inmiş gözüne ,kör olmuştu. Çok zor toparlandı ,hic girme bu işe .
Yok ona bi hissim yok umarım kendine gelir kisa zamanda bana zarar gelmesinde :)

Biri yanımda biri cebimde muhabbeti .. Bu kadar kör oluşunuz a inanamıyorum..Bu durumda kendinizi onun sevgilisi yerine koyup muhabbeti kesin bence...
İyde ben onla bi ilişki yaşamıyorum ki bi hissimde yok artık bi arkadaş olarak görüyorum ve muhabbetimiz de olduğu icin kırmak istemedim haklısınız ama hiç konusmamam gerek

Sana öncesinde ne niyetle yaklaştığını bildiğin adamla muhabbeti ilerleten sensin bence sevgilisine laf edeceğinize kendinize bakın belki o kadın. Adamın ne halt olduğunu bilmiyor ama sen bal gibide bilerek tatlı tatlı flörtleşiyorsun.normal bir kadının yapacağı muhabbeti direk kesmek olurdu
Sevgilisine laf etmedimki etsem zaten neden uzatiyosunuz nişan felan yapın demezdim bunlarida dedim mutlu olsunlar derdim kimseyi mutsuz etmek değil ki

İyde ben onla bi ilişki yaşamıyorum ki bi hissimde yok artık bi arkadaş olarak görüyorum ve muhabbetimiz de olduğu icin kırmak istemedim haklısınız ama hiç konusmamam gerek
Aynen bu olaya bi nokta koymanın vakti gelmiş... kimsenin boş zamanını dolduracak değilsiniz degerlisiniz :)

Back
X