Hiçde göründüğü gibi değilmiş!

Tam olarak ne yazcam bilemiyorum ya birisi vardı bi yıldır tanıdığım selamlaştığım sadece ve o arada gelirdi işyerime hayran hayran sohbetini dinlerdim hiç uzatmaycam hoşlandım ondan adım atmadım ben ondan bekledim bi yil sonra numaramı istedi verdim derken bi şekilde sevgilisi olduğunu öğrendim öğrenmesem benle flört etcekti adı konulmadan òğrenmem süper oldu kendiylede konuştum ve konuşmamızın doğru olmadığını söyledim oda konuşmamızda benim açımdan sıkıntı yok çünkü sohbet ediyoruz sadece dedi ben senle konuşmayı kesmek istemem ama sen sıkıntı yaparsan konuşmayız dedi ama hiçbirkere bile kendim yazmadım hep o yazdı muhabbet ettik öyle boş boş konuşmalar işte :)halada yazıyor konuşuyoruz ama dün benden bu adam fotoğraf istedi bi seni görsem dedi tabiki vermedim de çok saçma ya artık böyle boş işlerden sıkıldım niye herkes gibi diyorum normal arkadaşliklarim ve flörtlerim olmadi hiç arkadaşsak arkadasca konusalim yani dedim bumu ya benim o hayranlıkla muhabbetini dinlediğim adam bunun sevgiliside değisik hicmi bisey demiyor yada aralarındaki ilişki ne boyut anlamadim hoş ben bunun birden fazla kişiyle iliskisi olduğunu düşünmeye basladim ha diyeceksiniz ki kes ozaman muhabbeti niyetim o aslında ama bi arkadaşlikta oldu arada git ya ben senle konuşmuyorum felanda diyemiyorum çocuk gibi ay bilemedim ben :KK43:
Bi cacik olmaz bu adamdan

Sevgilisine laf etmedimki etsem zaten neden uzatiyosunuz nişan felan yapın demezdim bunlarida dedim mutlu olsunlar derdim kimseyi mutsuz etmek değil ki
Devam ederseniz tek mutsuz olan siz olursunuz karşıdaki kadın habersiz e adam da çok flörtüz hemen başkasını bulur ama olan size olur onun için diyorum

Sevgilisine laf etmedimki etsem zaten neden uzatiyosunuz nişan felan yapın demezdim bunlarida dedim mutlu olsunlar derdim kimseyi mutsuz etmek değil ki

onların nişanıyla niye ilgileniyorsunuz ki kaba olmak istemem ama neden size dert oluyor? mutluluğun şartı nişan mı

neden boş şeylerle uğraşıyorum, neden normal ilişkim, arkadaşlığım olmuyor diye yakınmışsınız ama bu doğrudan sizin izin verdiğiniz birşey memnun değilseniz irtibatı keseceksiniz.

onların nişanıyla niye ilgileniyorsunuz ki kaba olmak istemem ama neden size dert oluyor? mutluluğun şartı nişan mı

neden boş şeylerle uğraşıyorum, neden normal ilişkim, arkadaşlığım olmuyor diye yakınmışsınız ama bu doğrudan sizin izin verdiğiniz birşey memnun değilseniz irtibatı keseceksiniz.
Maksatim ilgilenmek değilki bunları diyipte benden uzaklasmasini bekledim olmadi siz haklisiniz çok ben konusmamam gerek

Büyük ihtimal bunları bana yazmanıza kızmıyor seviniyorum kimsenin elbetr boş vaktini doldurmak istemem
Üniversite yolculuk yaparken önümde oturan çocuğun teli elinden düşmüyordu.. bi de yüksek tutuyor ister istemez msj larına gözüm kayiyordu.:) çocuk bi sevgilisiyle aşkımlı konuşuyor sonra başka kızla da canimli cicimli konuşuyor du ... bu konunuzda o aklıma geldi ... o günden sonra anladım bu erkeklerin ne kadar güvenilmez olduğunu :( Rabbim bize kötü tecrübeler yasatmasin dikkatli olmak lazım :)

hep benzer tıkanıklıklar yaşıyorsanız bir değişim yapmanız gerekiyor. bu çocukla muhabbet etmeseniz ne kaybedersiniz? çok mu gerekli? oldu da kızı bıraktı sizle ilişkiye başladı, ona güvenebilecek misiniz? boş olduğunu düşündüğünüz ve size faydası olmayan herşeyden uzaklaşın, hayatınızda yer açılsın, kafanızı niye böyle şeylerle meşgul ediyorsunuz? yer açarsanız gerçekten hakettiğiniz kişiler girebilir hayatınıza:KK200:

Üniversite yolculuk yaparken önümde oturan çocuğun teli elinden düşmüyordu.. bi de yüksek tutuyor ister istemez msj larına gözüm kayiyordu.:) çocuk bi sevgilisiyle aşkımlı konuşuyor sonra başka kızla da canimli cicimli konuşuyor du ... bu konunuzda o aklıma geldi ... o günden sonra anladım bu erkeklerin ne kadar güvenilmez olduğunu :KK43: Rabbim bize kötü tecrübeler yasatmasin dikkatli olmak lazım :)
Banada zaten bir canım demesi var sanırsın sevgilisine diyor:) arar bazen iş bahanesiyle ay işte buna sinir oluyorum ya acilen muhabbeti kesmem lazım salak mal adam :))

hep benzer tıkanıklıklar yaşıyorsanız bir değişim yapmanız gerekiyor. bu çocukla muhabbet etmeseniz ne kaybedersiniz? çok mu gerekli? oldu da kızı bıraktı sizle ilişkiye başladı, ona güvenebilecek misiniz? boş olduğunu düşündüğünüz ve size faydası olmayan herşeyden uzaklaşın, hayatınızda yer açılsın, kafanızı niye böyle şeylerle meşgul ediyorsunuz? yer açarsanız gerçekten hakettiğiniz kişiler girebilir hayatınıza:KK200:
Hayır ona asla güvenmiyorum ki zaten ya boşa kafami aylardır meşgul etti daraldım iyce daha açik konuşmam gerek anladim ya

Arkadaşça muhabbet yersen...

Senin yaptığın tabiri caizse istemem yan cebime koy demek olmus. Sen tepki veya net bi durus sergilemediginden o da yaziyor. Ayrica sevgilisinin haberi oldugunu sanmiyorum...

Biriyle iletişimi kesmek istediğimde çat çat içimdekileri söylerim daha da yazmaya yüzü olmaz zaten. Ha bir şey yapmadan da , yazdıklarına hiç cevap vermezsem bir yerden sonra anlar yazmaz zaten. Siz bu adamla görüşmek istemeseydiniz her türlü keserdiniz iletişimi gerçekçi olalım. Resim istediğinde " ne münasebet , sevgilin var gelip benden resim istiyorsun, sadece arkadaş olarak konusuyorum seninle haddini bil yaptığın şeyden de utan , anlaşılan senin niyetin başkaymis bir daha da bana mesaj atma" der iletişimi keserdiniz.

Ama sizin de hosunuza gidiyor flortlesmek, ikinci kadın olmak. Kusura bakmayın ama yüksek ihtimalle sevgilisinden sıkılınca size yazıyor ama bu olay duyulsa sizi tanimamazliktan bile gelir hatta siz ona yaziyorsunuz , peşinden kosuyorsunuz gibisinden konuşur.

İkinci kadın olmak hoşunuza gidiyorsa devam edin, arkadaşlık demeyin arkadaş olan kimse resim istemez siz de biliyorsunuz. Yok ben kimsenin sevgilisini aldattığı kadın olmam diyorsanız da tavrınizi koyun çünkü sizden yüz bulmasa yazamaz bu kadar net.

Back
X