- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Bi cacik olmaz bu adamdanTam olarak ne yazcam bilemiyorum ya birisi vardı bi yıldır tanıdığım selamlaştığım sadece ve o arada gelirdi işyerime hayran hayran sohbetini dinlerdim hiç uzatmaycam hoşlandım ondan adım atmadım ben ondan bekledim bi yil sonra numaramı istedi verdim derken bi şekilde sevgilisi olduğunu öğrendim öğrenmesem benle flört etcekti adı konulmadan òğrenmem süper oldu kendiylede konuştum ve konuşmamızın doğru olmadığını söyledim oda konuşmamızda benim açımdan sıkıntı yok çünkü sohbet ediyoruz sadece dedi ben senle konuşmayı kesmek istemem ama sen sıkıntı yaparsan konuşmayız dedi ama hiçbirkere bile kendim yazmadım hep o yazdı muhabbet ettik öyle boş boş konuşmalar işte :)halada yazıyor konuşuyoruz ama dün benden bu adam fotoğraf istedi bi seni görsem dedi tabiki vermedim de çok saçma ya artık böyle boş işlerden sıkıldım niye herkes gibi diyorum normal arkadaşliklarim ve flörtlerim olmadi hiç arkadaşsak arkadasca konusalim yani dedim bumu ya benim o hayranlıkla muhabbetini dinlediğim adam bunun sevgiliside değisik hicmi bisey demiyor yada aralarındaki ilişki ne boyut anlamadim hoş ben bunun birden fazla kişiyle iliskisi olduğunu düşünmeye basladim ha diyeceksiniz ki kes ozaman muhabbeti niyetim o aslında ama bi arkadaşlikta oldu arada git ya ben senle konuşmuyorum felanda diyemiyorum çocuk gibi ay bilemedim ben![]()