Hiçde göründüğü gibi değilmiş!

Yok ona bi hissim yok umarım kendine gelir kisa zamanda bana zarar gelmesinde :)
Ee madem bişey hissetmiyosun def et gitsin yani nedir ? Kendi imajına zarar vereceksin .sevgilisi de bişey demiyor demişsin .ne bilsin sana yürüdüğünü ? Senden fotoğraf istediğini söyle bakalım ne diyecek ..saçını başını yolar valla :) sevgilisine hiç suç bulmaz .

Vaktinize ve psikoşojinize yazık etmeyin. Koparıp atın bu yarayı yoksa canınız çok yanar

Demek ki ilişkileri böyle falan diyerek adamın sevgilisiyle olan ilişkisini hafife almayın. Adam gelip size masallar anlatsa bizim de ilişkimiz böyle vs yapsa inanacak gibisiniz. Aklı başında bir insansınız belli ama flörtleşir gibi arkadaşlık birazcık aklınızı karıştırır gibi olmuş. Çocuk gibi olmaz, ayıp da olmaz o da haddini bilsin biraz. Kesin atın iletişiminizi. Mesafenizi koyun. Resmi ne amaçla istiyor, ne münasebet diyin geçin. Adamın sevgilisinde değil kendisinde bir gevşeklik var. Bence düşündüğünüz doğru bunun daha çok vardır etrafında böyle tutmak istediği kızlar. Egosunu tatmin ediyor başka birşey değil. Kendinizi kurtarın. Hiç de ayıp mayıp olmaz. Ayıp eden o çünkü!

Yazik ediyosunuz hem kendinize hem adamin sevgilisine.. Bu adamdan bi sey beklemeyin siz saniyorsunuz ki bu adam benden kopamiyor. sizi boyle elinde tutan, sizinle eglenen adamin emin olun "arkadaslik" niyetiyle konustugu bir suru kiz vardir. Biraz degerinizi bilin ve uzaklasin durumdan bence.

Yazik ediyosunuz hem kendinize hem adamin sevgilisine.. Bu adamdan bi sey beklemeyin siz saniyorsunuz ki bu adam benden kopamiyor. sizi boyle elinde tutan, sizinle eglenen adamin emin olun "arkadaslik" niyetiyle konustugu bir suru kiz vardir. Biraz degerinizi bilin ve uzaklasin durumdan bence.
Hayır hayır beklemiyorum sadece arkadas olabilcegimizi düşündüm oda arada sırada konustuğum ama öyle gitmedi bisede elbette beklemiyorum sadece hatam uzatmak oldu yani cevap vermek hatalıyım cevap verdiğim için

Demek ki ilişkileri böyle falan diyerek adamın sevgilisiyle olan ilişkisini hafife almayın. Adam gelip size masallar anlatsa bizim de ilişkimiz böyle vs yapsa inanacak gibisiniz. Aklı başında bir insansınız belli ama flörtleşir gibi arkadaşlık birazcık aklınızı karıştırır gibi olmuş. Çocuk gibi olmaz, ayıp da olmaz o da haddini bilsin biraz. Kesin atın iletişiminizi. Mesafenizi koyun. Resmi ne amaçla istiyor, ne münasebet diyin geçin. Adamın sevgilisinde değil kendisinde bir gevşeklik var. Bence düşündüğünüz doğru bunun daha çok vardır etrafında böyle tutmak istediği kızlar. Egosunu tatmin ediyor başka birşey değil. Kendinizi kurtarın. Hiç de ayıp mayıp olmaz. Ayıp eden o çünkü!
Kesinlikle son konuşmamizda daha iyi anladım ki egosunu tatmin ediyor mesafemi koycam evet artık cevap felan yok

Ee madem bişey hissetmiyosun def et gitsin yani nedir ? Kendi imajına zarar vereceksin .sevgilisi de bişey demiyor demişsin .ne bilsin sana yürüdüğünü ? Senden fotoğraf istediğini söyle bakalım ne diyecek ..saçını başını yolar valla :) sevgilisine hiç suç bulmaz .
Kendi imajina zarar verceksin demişsin çok haklisin beni farklı görmesin insanlar çünkü böyle değilim karaktersiz neden kimsenin arasına girdim bu yaşima kadar aksine aldatilan taraf oldum hep o kız içinde kötü birsey çünkü oda aldatiliyor artik o kendi bilecekleri iş tabi bana düşen uzak durmak

Adamin yedek kulubesinde beklettiklerinden olacaksin gorusmeye devam edersen. Gorusmemek zor degil, tum iletisimi kesersin olur biter. Aciklama yapmak zorunda da degilsin.

Kendi imajina zarar verceksin demişsin çok haklisin beni farklı görmesin insanlar çünkü böyle değilim karaktersiz neden kimsenin arasına girdim bu yaşima kadar aksine aldatilan taraf oldum hep o kız içinde kötü birsey çünkü oda aldatiliyor artik o kendi bilecekleri iş tabi bana düşen uzak durmak
Heeehhh işte bu ..karaktersizler sınıfına dahil olmamak için güzel bir adım .empati ne güzel şey .insanı yanlıştan alikoyuyor :)

Adamin yedek kulubesinde beklettiklerinden olacaksin gorusmeye devam edersen. Gorusmemek zor degil, tum iletisimi kesersin olur biter. Aciklama yapmak zorunda da degilsin.
Kesinlikle òyle valla açiklama yapmak zorunda değilim konuşmam anlasin

Yedekte tutuyor, olur da ayrılırsa boşa kalmayacak :) sevgilisine mesajları atın diyeceğim ama umrunda olmayadabilir. Saçma sapan ilişkiler.

Hani arkadassiniz ya.Biriyle tanıştım , çok yakışıklı kültürlü biri aşık oldum , çıkmaya başladık muhabbeti yapın bir daha yazmaz :)

Arkadaşım sen en başta ne diye kabul ettin ki güya arkadaş olup arkadaşça muhabbet etmeyi ? Bu muhabbetin sonunun nereye varacağı açık değil mi? Bir de sevgilisini kalaylamışsınız ne biçim ilişki diye o zavallı ne bilsin pis sevgilisinin çevirdiği işleri ? Bence siz kendinizi sorgulayın ne umarak başladınız muhabbete acaba diye
aynen ya sevgilisi de değişkmiş bilmem ne! değişik olan kim acaba?

Hayır sevgilisine kızmıyorum elbette hatta geçen dedimki nişan felan nezman daha uzatmayın dedim resmen acelesi yok dedi daha ne diyeyimki anlasin amacım asla aralarına girmek değil ki sadece bu neden böyle yapıyor anlamiyorum konduramiyorumda ona bu tip hareketleri heralde arkadaşliklari böyle diyorum ve saçmaliyormuyum :))
evet saçmalıyosun. çat diye nişanlanacak değil ki size mi soracaklar

Back
X