Hiçkimsenin bana Güzel olduğumu söylememesi içimde ukde yarattı..

Gördüğünüz gibi kimse size yorum yapmıyor. Bu yüzden 2011 konusunu hortlatmak yerine size youm yapılacağı kendi konunuzu açmalısınız.

aynı beni anlatın canım:13:

eminim çok güzel bir kızsındır canım ya milleti boşver sen önce kendini beğen resmini koyarmısın çok merak ettim neden böle düşündüğünü

2011 konusu arkadaşlar.

canım şimdiye kadar yazılan yorumları okumadım, ama güzelliğin sadece görüntü olanının eğer başka vasfın yoksa 5 dakikalık ömrü vardır..bence önemli olan alımlı, nezaketli, zarif ve kadınlığın hakkını veriyor olmak...benim için bir çok güzel bulunan kız konuşmaya başladıktan sonra itici bir profil haline dönüşür..her zaman kendine karşı özenli, konuşmasını bilen ve kendine değer veren insanları daha çekici bulurum..bi çok erkeğin görüşü de böyle bence..yani güzellerle eğlenip hanımefendilerle evlenme mantığı burdan geliyo işte....mesela bana güzelsin diyen çok olmuştur ama ben kendimi dışardan bir gözle beğenmem, çok şükür isyan olmasın ama açıkçası görüntümle pek barışık değilim..eşim çok yakışıklı ve beni nası beğendi diye çok düşünüyodum...sonradan öğrendim ki, karakter ve kendini güzel sunmak güzellikten çok daha öte şeylermiş...

Son düzenleme:
neyse benzer dertten muzdariplere gelsin ozaman cevabım :)))

neden kaç gündür eski konulara yorum yapılıo aradan 3 yıl geçmiş yaa

Bazı konularda uyarılan insanlar "sanane keyfimin kahyası mısın, istediğim konuya yorum yaparım" şeklinde cevap da veriyorlar. Halbuki bir çok insanın hiç görmeyecek bir konu sahibine yorum yapmasına sebep oluyorlar. Zamanlarından çalıyorlar.

konuyu hortlatan kişi bu eski konuyu nasıl buldu ben onu merak ettim? arama kısmına "hiç kimse beni güzel bulmuyor" falan mı yazdı? yoksa sırayla teker teker bütün konulara geriye doğru baktı mı? :44:

kesinlikle haklısın..misal ogün bi bayanın konusu vardı"düğüne bir gün kala terkedildim"die..tarihe bakıorum geçen yılın..zamanında o kadar az yorum yapılmıs ki.ama kim bulup konuyu hortlattısa bilmiyorum herkes başladı yorum yapmayaa...

Sanirim guzellik olcutunuz uzun boy renkli goz falan oldugu icin (bunlar da sizde olmadigi icin) kendinizi begenmiyorsunuz. Ben kahverengi goze bayilirim mesela hafif acik tonlarina. Siyah sac hastasiyimdir ayrica. Kisa boylu kadinlarin da daha sevimli oldugunu dusunurum. Sanirim sizi gorsem begenirdim :)

Ben de sarisin mavi gozluyum, saclarim belime kadar uzun. Ama "çirkin" diye seslenirler bana :)

Konu eskiymis ya

Son düzenleyen: Moderatör:

Hastane köşelerinde de yatan çok güzel yüzlü insanlar var..Yüzüne bakmaya kıyamadığın ona söylenen ''ne kadar güzelsin'' lafı, malesef onu da teselli etmiyor.

2 eli 2 ayağı olmayan bir insan bile bugün hayattan umudunu kesmiyor, kendine özgüveni ve kendini geliştirmesiyle insanları kendine hayran bırakıyorsa sendeki bu ümitsizlik, bu şikayet ne?

Şikayet nimeti azaltır, şükür nimeti artırır. Unutma

ben hatırlıyorum, foto koymuştu sonra da kaldırmıştı. hiç de çirkin biri değildi...
Bak çirkin değil demişsin. :) ama konu sahibi güzel denmemesine içerlemiş. Galiba güzel kelimesi sihirli. Hoş, tatlı, sevimli, çirkin değil kelimeleri insanda farklı izlenim uyandırıyor.

En azından çirkin dememişler. Hayır kaç yıllık sevgilim bana laf altından çirkin dedi üstüne bakımsız dedi. Güzel değilim belki ama bakımıma dikkat ediyorum. İşe başladım ve güzel giyinmeye başlicam artık. Bunlar bana yeter. Kimseye kendimi beğendirmek zorunda değilim. En azından güzel olduğum için bana takılan olmicak yanımda olan sevdiği için olucak. Sen kendini beğen ve iyi hisset diğer kimseyi umursama kim ne düşünürse düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…