- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Ayni dertten muzdaribim.. ben aslinda kendimi begeniyorum ama evde yalnizsam ve yanimda hic kimse yoksa.. biri geldiginde kiz ne kadar cirkin olursa olsun onun benden guzel olduğunu düşünüyorum. Aslinda beni bu hale getiren insanlar. Kisa oldugumu ima ederler esmersin derken suratlarini bukerler. Guzel bi sey giydiginde sen bunu haketmiyosun der gibi bakarlar.. önemli olan ic guzellik meselesi ise yalandan ibaret. Ic guzelligi de onemli tabiki ama dis guzellikle yarisamiyor .yapacak bi sey yok biz kendimiz secmedik sonucta. Sukretmek gerek :)
Bana biraz saçma geldi o kadar mı çirkinsiniz de ben aslında onla samimi değilim diyebiliyorlar. Bence bu sorunun altında başka birşey var. Mesela kilolumusnuz? Yüzünüzde izler mi var çirkinlik derken ne yani giyiminizmi alakasız saçınız mı kötü ben anlayamadım bende bir çok kişiden güzelsin lafını duyuyorum inanın bir işe yaramıyor. Siz kendınızı güzel bulun önce bi özgüven eksikliği oluşmuş erkek arkadaşınız var mı ? Ben ayy ben çok tipsizim çirkinim diyen insanlara gıcık oluyorum(genel olarak) böyle düşünmeyin bence kafanızda kurup kurup üzülmeyin.
Canım denk gelmemiştir belki. Mesela bende kendimi guzel bulmam ama esim basta olmak üzere cogu kisi guzel oldugumu söyler Yada ima eder.universitede de erkek sınıfta ki erkek arkadaşlar benim bi albenim oldugunu söylerdi nerden boyle bisey düşündüklerini sorunca bisi diyemezlerdi sözle söylenecek bisi degil hal hareket tavırlarından derlerdi. Siz kendinizi guzel bulun buna güvenerek çıkın etkisini gorursunjx
aynı beni anlatın canım:13:
eminim çok güzel bir kızsındır canım ya milleti boşver sen önce kendini beğen resmini koyarmısın çok merak ettim neden böle düşündüğünü
Gördüğünüz gibi kimse size yorum yapmıyor. Bu yüzden 2011 konusunu hortlatmak yerine size youm yapılacağı kendi konunuzu açmalısınız.
2011 konusu arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar...aslında diğer insanların dertleri yanında bu da dert mi diyeceksiniz belki ama...evet benim için büyük bir dert....hatta içimi yiyip bitiriyor...sanırım hiçkimseden benim hakkımda " güzel" dediklerini duymadan bu dünyadan göçüp gidecekmişim de içimde uhde kalıcakmış gibi geliyor...bu sihirli kelimeyi duyamamk bende öyle büyük boşluklar yaralar açtı ki anlatamam...
sanırım güzel olmak veya güzel olduğumu duymak benim için imkansız ve ulaşılmaz birşey...
kendime de bakan ve giyimime maddi durumum ve fiziksel yapım elverdiği ölçüde güzel giyinmeye de gayret ederim...ama insanlar üzerinde yine de iyi izlenim bırakamıyorum...burada olumsuz olan canımı sıkan şeylerden bahsetmek istemiyorum ama bana açıkça çirkin olduğumu söyleyenler ve ima ederek söylemekten de beter olanlara rastladım....hatta bana birşey sormak için yanıma gelip de benden uzak durarak konuşup etrafa "ben onunla samimi değilim o benim ayarım değil sadece konuşmak zorunda kaldığımız için konuşuyorum" mesajı vericek şekilde yanımda öyle duranlar mı dersiniz ? örnekler say say bitmez....hayatımda güzel kelimesini kaç kere duydum derseniz bir elimin parmağını geçmez...onlar da öyle çok gönülden geçerek söyleniş şekilleri değildi....olumlu olarak en fazla duyduğum şey ise ya "tatlı" deniyor" veya "hoş" deniyor ama bunlar da bana küfürden beter gibi geliyor..çünkü güzel olmayanlara teselli babında söylenen kelimelermiş gibi geliyor bunlar bana....istediğim kelimeyi duymak bu kadar mı zordur yahu
2011 konusu arkadaşlar.
Gördüğünüz gibi kimse size yorum yapmıyor. Bu yüzden 2011 konusunu hortlatmak yerine size youm yapılacağı kendi konunuzu açmalısınız.
2011 konusu arkadaşlar.
neden kaç gündür eski konulara yorum yapılıo aradan 3 yıl geçmiş yaa
Bazı konularda uyarılan insanlar "sanane keyfimin kahyası mısın, istediğim konuya yorum yaparım" şeklinde cevap da veriyorlar. Halbuki bir çok insanın hiç görmeyecek bir konu sahibine yorum yapmasına sebep oluyorlar. Zamanlarından çalıyorlar.
2011 konusu arkadaşlar.
anaaaa bende saf gibi foto koy diyorum şimdi nasıl hissediyo aceba arkadas
2011 konusu arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar...aslında diğer insanların dertleri yanında bu da dert mi diyeceksiniz belki ama...evet benim için büyük bir dert....hatta içimi yiyip bitiriyor...sanırım hiçkimseden benim hakkımda " güzel" dediklerini duymadan bu dünyadan göçüp gidecekmişim de içimde uhde kalıcakmış gibi geliyor...bu sihirli kelimeyi duyamamk bende öyle büyük boşluklar yaralar açtı ki anlatamam...
sanırım güzel olmak veya güzel olduğumu duymak benim için imkansız ve ulaşılmaz birşey...
kendime de bakan ve giyimime maddi durumum ve fiziksel yapım elverdiği ölçüde güzel giyinmeye de gayret ederim...ama insanlar üzerinde yine de iyi izlenim bırakamıyorum...burada olumsuz olan canımı sıkan şeylerden bahsetmek istemiyorum ama bana açıkça çirkin olduğumu söyleyenler ve ima ederek söylemekten de beter olanlara rastladım....hatta bana birşey sormak için yanıma gelip de benden uzak durarak konuşup etrafa "ben onunla samimi değilim o benim ayarım değil sadece konuşmak zorunda kaldığımız için konuşuyorum" mesajı vericek şekilde yanımda öyle duranlar mı dersiniz ? örnekler say say bitmez....hayatımda güzel kelimesini kaç kere duydum derseniz bir elimin parmağını geçmez...onlar da öyle çok gönülden geçerek söyleniş şekilleri değildi....olumlu olarak en fazla duyduğum şey ise ya "tatlı" deniyor" veya "hoş" deniyor ama bunlar da bana küfürden beter gibi geliyor..çünkü güzel olmayanlara teselli babında söylenen kelimelermiş gibi geliyor bunlar bana....istediğim kelimeyi duymak bu kadar mı zordur yahu
Bak çirkin değil demişsin. :) ama konu sahibi güzel denmemesine içerlemiş. Galiba güzel kelimesi sihirli. Hoş, tatlı, sevimli, çirkin değil kelimeleri insanda farklı izlenim uyandırıyor.ben hatırlıyorum, foto koymuştu sonra da kaldırmıştı. hiç de çirkin biri değildi...
Bazı konularda uyarılan insanlar "sanane keyfimin kahyası mısın, istediğim konuya yorum yaparım" şeklinde cevap da veriyorlar. Halbuki bir çok insanın hiç görmeyecek bir konu sahibine yorum yapmasına sebep oluyorlar. Zamanlarından çalıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?