güneş senin yaşınla ilgili bi konun daha vardı di mi
29 yaşında olduğunu kimsenin bilmesini istemiyordun
kesinlikle 29dan daha küçük gösteriyorsun
teşekkür ederim yarımelmacığım o senin güzelliğinevet canım makyajsız ev halim :)
sağol canım hem güzel hem sıcak demişsin benim için...sen güzel baktığın için güzel görüyor olmalısın :)
ben kendimi özellikle de karşı cinse ne huyumla (sıcaklıkla) ne de güzellikle sevdiremedim şaştım da kaldım :)
evet canım başvurmuştum doktorlara...
merhaba!
inan ki etrafında gördüğüm makyajsız kızların çoğundan daha güzelsin,
belki makyaj yapmayı sevmiyorsun ya da sana yakışana emin olamadın ondan böyle düşüncelerdesin.
öncelikle bir kadını güzel gösteren şeyin özgüveni olduğunu kafana kazı.
sonra da makyaj vs olarak sana bazı tavsiyeler vermek istiyorum eğer yanlış anlamazsan ve izin verirsen.
kaşlarını bir tık daha kalın alırsan yüz hatlarınla daha uyumlu olucak ve enlemesine uzunluğunu da biraz arttırıp kavis verdirmelisin bence,
bu kaş yapısı gözlerinin yapısına uymamış düşük göstermiş
halbuki mesela megan foxun kaşlarına bayılırım bir gün aldım elime aynayı açtım pcden fotosunu aynı onun gibi aldım ve emin ol yüzüme çok yakıştı
yani incecik kısacık kaş güzeldir diye bir şey yok.
hatta ne kadar uzun ve kavisli olursa o kadar iyi fazla ince olursa da bu sefer insanı yaşlı ve göz kapaklarını sarkık gösteriyor, bir de yüz hatlarını kabalaştırıyor bence.
sen de göz altlarında morluklar var bu herkeste olan bir şey bende de olur eğer uykuma dikkat etmez ve bakımımı yapmazsam
ben nivea aqua sensation göz altı kremini kullanıyorum, iyi geliyor eğer düzenli kullanırsam kapatıcı sürmeme bile gerek kalmıyor
ama bazen kötü olduğunda kapatıcı kullanıyorum.
makyaj konusunda da gözlerine kalem çekip daha büyük görünmelerini sağlar bol bol rimellersen (istersen takma kirpik de kullanabilirsin) yüzüne çok yakışacağını düşünüyorum
baz olarak ten renginden açık fondoten kullanmalısın bu daha aydınlık gösterir,
şeftali tonlarında bir allık ve kiremit kırmızısı bir rujla muhteşem olursun diye düşünüyorum istersen rujunun altına dudak kalemiyle dudak hattının dışından biraz çekip dudaklarını daha büyük gösterebilirsin, parlatıcı da kullan böylece dudaklar daha dolgun görünür.
saçlar konusunda bence rengi çok iyi, sadece daha gür olmalarını sağlayabilirsin, sitede türlü türlü bakımlar var, istersen çıt çıt al.
bunları da dalgalı/ kırık fönlü (bihter modeli gibi) kullanırsan çok çok iyi olur.
ayrıca ten rengin açısından da mor, pastel yeşil, beyaz, toz pembe, turkuaz mavi tonlarının sana muhteşem gidiceğini düşünüyorum. esmer tenlisin siyah ve koyu renklerden kaçın derim.
eğer fazla kilon varsa spor merkezine yazılarak vücudunu forma sokabilirsin hem kendini çok çok daha iyi hissedersin.
en önemli şeylerden biri ise topuklu ayakkabılar! istersen 2 metre ol yine de bir kadına seksapalite katan bir unsur bence, diz boyunda bir uçuşan beyaz bir etek, mor topuklular ve mor bir askılı bluz ve yukarıda anlattığım saç makyaj biçimiyle gözümün önüne geldin de, bence sen bile kendine hayran kalırsın:)
son olarak bir kadının en feminen aksesuarları bence iç çamaşırlarıdır. kendine cicili bicili tangalı dantelli sürüyle çamaşır al derim, kimse görmez ama kendini muhteşem hissedersin, ayrıca tüm vucut kıl tüy bakımını düzenli yapmak da insanı çok güzel hissettiren şeylerin başında geliyor bence.
ve tüm bunları millete güzel görünmekten öte kendin için yap derim, kendini iyi hissetmek için, sonra da ortalıklarda kasıla kasıla süzül ay çok güzelim diye gözlerini kırpıştır
canım dürüst yorumların ve önerilerin için teşekkür ederim öncelikle...yazdıkların gerçekten çok işime yarayacak....evet canım aslında makyajsız halimin gayet de iyi göründüğünü düşünüyorum...yani günlük hayatta evin içinde ve sabah uykudan kalktığımda bir insanın olabileceğinin en iyi haliyle gözüküyorum ancak bu iyilik hali tam tersine dışarısı için sokak için çok yetersiz kalıyor bunun farkındayım...
canım kaşları ince ve kalkık aldırma nedenim normalinde kaşlarımın düşük olması..yani kaş ile göz arasında çok az mesafe olması...o mesafe açılsın kaş ile göz birbirinden ayırtedilebilsin istemiştim...bir de rengi siyah olunca birbirini boğuyordu..bir de kaşlar kalkık olursa yüzüm daha uzunmuş gibi daha yukarıya çektirilmiş gibi hissi verdiği için öyle tercih ediyordum...yüzümü daha ince ve uzun gösterebildiğim zaman kendimi daha iyi hissediyorum..ama önerini dikkate alacağım çünkü kaşlarım gerçekten bu durumdayken hem rengi hem şekli hem de inceliğiyle derhal kendini gösterip ben burdayım diyor...yüzümdeki diğer organlarımdan daha fazla önplana çıkıyor..belk i de olması gereken şey hiçbiryerin diğerlerinden fazla önplana çıkmaması da olabilir...
kalın kaş bende biraz malesef demode ve ilkel bir görünüme yol açıyor ama yine de senin dediğin gibi hiç değilse 1 sıra olarak kalınlaştırmayı deneyebilirim....birşey daha var..kaşların rengi çok siyah olunca şekli ve inceliği daha fazla göze çarpıyor onu anladım...kuaförde kaşlarımı zaman zaman kumrala kadar açtırdığımda şekil aynı bile olsa bu kadar göz tırmalamıyordu ve yüzüme de aydınlık veriyordu...ama sürekli boyatmak zarar verirmi diye de endişelerim var...mesela eva longoria nın kaşlarını rengini açtırdığını görüyorum..bazen abartıyor ama güzel tutturduğu zamanlar da var...
meselaa şu resimde çok fazla açtırmış kaşlarını..ben tabi bu kadar açtırmaktan bahsetmiyorum...benim bahsettiğim koyu kumral- kahve tonları ..hiç değilse kömür siyahı kaşın sertliğini kıracak kadar yani...
Eki Görüntüle 244197
evet canım kaş gerçekten insanı çok değiştiriyor...bahsettiğin gibi 2 tane megan fox örneği buldum ve kaş gerçekten kadını çok farkettirmiş
Eki Görüntüle 244184 Eki Görüntüle 244185
saç rengine gelince şunu söylemem gerekiyor..avatarımdaki resim geçen seneye ait çok yeni bir resim değil...son yeni saç rengimle de resmim yok...ama yüzüm kaşım değişmedi tabi...şu anki saç rengimin aynısı olan bir resim yükleyeyim ben buraya....saçlarıma aynen şu şekilde gölge attırdım...şu an böyleler...fazladan eklenti eklemişim silemiyorum....koyu saçlı penelope cruz değil de gölge attırmış halinin rengi şu anki rengim..koyu saçlı resmi dikkate almayın arkadaşlar :)
güneşcim bak ne kadar güzel bir ismin var neden ismindeki enerjiyi kullanmıyorsun? bence gayet güzel bir kızsın. senin problemin estetik değil bence olumsuz düşünerek yüzündeki anlamı yitiriyorsun. resminde gülümsememişsin eminim tek bir gülümseme sende çok şey değiştirecek . etrafımda nice insanlar var güzel olmadıkları halde insanları etrafında pervane eden. bunun sırrı ne biliyor musun? kendine güven ve pozitif yaklaşım. aklını kullan özel kelimelerle konuş tavırların herkesten farklı olsun . kendini geliştir oku oku oku insanlarla paylaş gör bak nasıl aranan biri oluyorsun. düşün çok güzel bir yere tatile gittin çok güzel bir manzarası var ilk gördüğünde büyülenirsin şaşırırsın ikinci üçüncü gün alışırsın dördüncü gün sıkılırsın. güzellik de öyledir yani şekil güzelliği nice güzeller var aldatılan hatta en çok aldatılanlar onlar. çünkü sevmeyi bilmiyorlar . insana lezzet katan tavırlardır mimiklerdir gülümsemedir bunar öyle büyülü şeylerdir ki insanları etrafında pervane eder. çok güzel olmak da dünyanın lanetini taşımak gibidir çünkü herkesin enerjisini bir sünger gibi çekersin herkes seni kıskanır yalnızlaşırsın yani. her şeyin ortası güzel . sende gayet güzel hatlara sahip birisin bence dediğim gibi eksikliğin düşünce yapın. bununla ilgii kitaplar okumanı tavsiye ediyorum. iletişim, kişisel gelişim vs. hatta cengiz erşahin'in sır adlı kitabını şiddetle tavsiye ediyorum onu bul ve al. bunların dışında mutlaka spor yap dünyanın en güzel kızı gibi hissedeceksin sen hissettikçe insanlarda sana bunu diyecek. dans kursuna gidebilirsin mesela .yani fiziksel bir aktiviteyi şiddetle öneriyorum. saç olarak da daha açık tonları öneririm daha yumuşak gösteriyor hatları. mesela çikolata tonları karamel tonları çok yakışır sana. gözlerin çok güzel ortaya çıkarır.
gunescigim seninle asagi yukari ayni kaderi paylasiyoruz,
bundan 4 yil once bende bu duygulari tattim,
okul zamanimda beni hep dislarlardi cirkinim diye
dogruya dogru cirkindim giyinmesini bilmezdim,
hic bi okul arkadasim benimle gurup calismasi yapmak istemezdi,
dislandim, derslerim kotulesti taki son sinifa kadar.
gozluk takmam gerekiyordu gittim yesil lens aldim.
kaslarimi aldim makyaj yapmaya basladim ve alisveris yaptim bol bol,
giyimimi tamamen degistirdim,
cok suslu kiz oldum ciktim,
son sinifta baktim butun kizlar totosumda dolaniyo
alman kizlari bile bi sorun oldugunda grlirler bana sorarlardi boyle yapalimmi diye
simdi ise bana güzel dedilermi utaniyorum konuyu degistirmeye calisiyorum,
hosuma gidiyormu evet fakat denilmesini istemiyorum, cunku
aynaya baktimda benim kendimi begenmem onemli eger ben begenmiyosam baskasi begenmis,
hic umurumda degil.
yani anliycagin en onemlisi sen once kendini begenceksinki,
sonra baskalari begensin seni
kendine guvenin olmasi gerek,
baskalarinin sana guzel demesi sana guven vermez
umarim mesaji almissindir
teşekkür ederim canım güzel görüşlerin için
canım aslında normal hayatımda elimden geldiğince gülümseyen de bir insanım...ama resimlerde gülmüyorum çünkü burnum biraz yayvan olduğu için gülünce resimlerde çok da hoş bir görüntü vermiyor ki bir de 32 dişimi birden gösterircesine gülüyorum..burun iyice yayılıyor...daha ince yüzlü görünmek adına resimlerde öyle poz veriyorum...ama tabi ki ağzımı açmadan dişlerimi göstermeden ağzım kapalı bir şekilde hafifçe gülümsemeyi deneyebilirim (en azından resimlerde) yoksa gerçek hayatta gülme konusunda daha rahatım..çünkü anlık bir hareket olduğu için karşımdaki sürekli beni aynı karede görmediği için daha rahatım :)
önerdiğin kitap için teşekkür ederim canım hemen nette araştırıp bakıcam o kitaba :)
canım saç rengim aslında şu an avatardaki renk değil...avatardaki resmim geçen seneki halim..yeni halimle resmim olmadığı için onu koydum...yüzüm değişmedi tabi ki :) şu anki saç rengim şöyle canım..penelope cruz un gölgeli saçlarının aynısından..
Eki Görüntüle 245151
bu saç rengi konusunda sana ilginç bir anımı anlatmak istiyorum canım...ben geçmiş senelerden beri saçımı senelerce düz siyaha boyatırdım..çok da makyaj giyim uğraşırdım çalıştığım dönem...ama kimsenin dikkatini çekmez güzel dedirtemezdim...ordaki kızlar hep ya röfleli ya gölgelilerdi tek siyah saçı olan bendim..ama bu farklılık bile dikkat çekmeme yetmemişti...hemcinslerim bile benimle arkadaş olma selam verme konusunda isteksizdi...sonra birgün sıkılıp saçlarımı açtırıp kumrala boyatmıştım ve boyattığım ilk gün herkes etrafımda pervane olmuştu hatta kavgalı olduğum kişiler bile bu renkle güzel göründüğümü söylemekten kendilerini alamamıştı....siyah çok sert gösteriyor şimdi cici kız olmuşsun demişlerdi...ben aslında doğalım siyah diye kendime siyahı daha çok yakıştırıyorum tenle kontrastı da daha yüksek oluyor ama gel gör ki saçım kumralken çevremin tepkisi değişiyor böyle olunca da kumral rengi sevmeye başlıyorum.
siyahın yanında kumral daha silik gibi geliyor ve daha olgun yaşlı gösteriyor ama çevre öyle düşünmüyor demekki....şimdi de mesela saçıma gölge attırdım ve dışarıda insanlar mesela bir mağazaya girdiğimde yanımda babamla da girsem konuşurken benim de yüzüme bakarak konuşuyorlar...yolda yürürken çekilen yol veren de oluyor...içimden dedim herşey saç rengimiymiş diye....ancak şöyle sorunum var saç rengi farkı sosyal günlük hayatıma bazı kolaylıklar sağladı ama özel hayata sağlayamadı... o da sanırım biraz daha makyaj ve giyim istiyor..:)
ha bir de en büyük sorunum mizaç sorunu olsa gerek...karışık ve çelişkili bir mizacım var..hani tatlı-sert derler ya o tiplerdenim..iyiyken çok iyi oluyorum ama kızınca ortalığı yıkacak kadar sert oluyorum...normal duruşumda bile aynı anda hem tatlılık hem de sertlik oluyor....insanlar da neye göre davranacaklarını şaşırıyorlar galiba...erkeklerin kimisi beni gördüğünde tatlı buluyor görünce içi açılıyor ve gülümsüyor...geçen bir kargo görevlisi hiç beklemediğim anda benden etkilenmişti...diğer taraftan çok sert bulanlar da var..
acaba mizacımdaki sert yönü tamamen yoketmeye çalışıp sadece tatlı mizaçlı mı olsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?