çirkin insan yok ki, bakımsız ve güvensiz insan var ben bunun altına imzamı atarım.
http://lh5.ggpht.com/_9F9_RUESS2E/TKxZsH4ESBI/AAAAAAAADpo/tlCrRGqjFqI/makeup-before-after-vandreev-1.jpg
http://panicdots.com/wp-content/uploads/2010/10/asian-girls-before-and-after-makeup-5.jpeg
http://www.vincentchow.net/images/extreme-makeover.jpg
http://ecofrenhealth.files.wordpress.com/2010/12/extrememakeover7.jpg
ki surekli makyajla onla bunla uğraşmasan bile kendini güzel hissederek yolda yürümen yeterli. insanlar o enerjiyi alır. imkanım var diyorsun silkin toplan süslen insanlara burun üstünden bak. en ışıltı gözlerle gül.
buu circle lensler nerede bulunur acaba normal optiklerde var mıdır?? bende kendi göz rengimde istiyorum gerçi benim gözlerim zaten büyük sayılır pörtlek göz olma ihtimalimde var:18:
angelina jolie ve megan fox bu dünyada benim beğenebileceğim en son kadın tipi ikiside. bir kere özellikle meganın çok şeytansı bir yüzü var angelina ise kemik ve damardan ibaret gibi geliyor. ama herkesin zevki farklı tabiiki. bence yüzünde bir tatlılık sevimlilik olmayan kişi güzelde sayılmaz. bu benim fikrim, sadece orantılı yüz hatları vardır o kadar.
banada binde bir iltifat ederler ama bunun bir numaralı sebebi iltifat beklemeyen ve böyle şeylere tenezzül etmeyen önemsiz bulan birisi olmam dahası güzellikten çok daha fazlasına sahip olmam.iltifata muhtaç olanlara genelde iltifat ediliyor moral vermek için. bazen çevremdeki çok tipsiz kızlara bile iltifat edildiğini duyuyorum bende ediyorum bazen bunun nedeni kendilerini iyi hissetmeleri için sadece.
kaç kilosun sne güneşçim?
carrieciğim söylerken utanıyorum ama şu an 83-84 arası kilodayım...
az önce diyet grupları topiğine mesaj attım boş yer varsa takımlardan birine gireceğim :)
hiç canını sıkma
yaşın daha çok genç, kolay kilo verirsin yeterki ümidini yitirme
bence ekmeği azaltarak başla, hatta yapabiliyorsan hiç ekmek yeme. tatlılardan, asitli içeceklerden kesinlikle vazgeç
bi yerde okumuştum, sadece pazargünü mesela, tadımlık tatlı falan ye bu kuralı sakın çiğneme
pozitif düşün herzaman, eminim %100 çok güzel tarafların var ama sen şu anda negatif düşündüğün için onları görmüyorsun
sakın ama sakın ümitsizliğe kapılma
bak burda hiç kimse seni tanımıyor ve hiç kimsenin bir çıkarı yok ama hepimiz sana yardım etmeye çalışıyoruz
avatarın çok çirkin bu arada hiç beğenmedim kızın saçlarını, senin saçların mesela bence daha güzeldir :)))))
ay ben ortaokul lise zamanını çirkin bettyden hallice geçirdim. hallice derken hem sıfatta derman yoktu hem de bettyden daha kiloluydum maşallah. hatta bizim sınıftaki tüm kızların sevgilisi vardı da bi tek ben daha hiiiç teklif falan almamıştım. lisede oldu bi tane beni beğenen o da dünya iyisi bi insandı, benim güzel-çirkin falan olmamla alakası yoktu yani gönlümü beğendi ahaha :)
üniversiteye girerken ben kendi kendimin totosunu kaldırdım. kimse ay sen ne güzelsin falan demedi. ben kendi kendime gözlerimi soyle boyasam ne güzel olur dudaklarımı daha dolgun göstersem falan derken giyim bişeyler kendi kendime havalandım olduğum yerde. sonra okulun son zamanlarında arkadaşım dedi ki, ya sen sınıfa ilk girdiğinde ben ne kadar alımlı bi kız bu demiştim de sana soylemedim zaten havalı duruyordun iyice havalandırmak istemedim dedi, içimden deli bi güldüm resmen. alakası yok çünkü. okulun ilk günü nasıl bi özgüvenle girdiysem sınıfa kız beni havalı alımlı bişey sanmış, ortaokul ve lisede de sınıfa girerdim kimse bakmazdı suratıma.
83 kg ne ki. millet bi kilo veriyor 30 kilo 40 kilo. az kendini kassan 5i hemen gider, az spor yapsan bi beş daha gider. ay ne güzel kilo veriyorum diye gaza gelirsen bi beş daha gider al sana fıstık. 6-7 kilo versen bile kendine güven gelir. geçen sene 15 kilo verdim ben oradan biliyorum.
ömrün sonuna kadaaar bu sıfat senin bu vucut senin. azcık estetikle falan bi kısım değişir ötesi gene senin. seviceksin, sen seversen başkası da sevicek. ben ömrü hayatımda kimseye ne çirkin demedim, sırf dolgun dudak yay kaş okka burunla güzel olunmuyor, genel geçer bunlar 3 saniyede unutulur. onları nasıl sunduğun o dudakla nasıl güldüğün gözlerle nasıl baktığın önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?