Hiçlik içinde hiç olmak benimkisi

"rahatim huzurluyum" yazdin ya
gercekten simdi tam anlamiyla mutlu oldum!
helede cocugunuda almissin yanina daha ne olsun
esin gurur meselesi yapiyor
annesi bilmemezlige vurup sucu sana atiyor
"yaptigin cahillik gel bir sye olmamis gibi" diyor
aslinda oyle anladilarki kayiplarini!
kendini yipratmadan bu isin ustesinden geleceksin
gerekirse psikolojik destek alirsin
ama rahat ve huzurlu olmani anormal gorme
oyle hissediyorsan oyledir
gittigin icin aci cekmezsin emin ol
sadece "keske bunlari yasamasaydim hersey iyi olsaydi" diye uzulursun en fazla
Allah yardimcin olsun
ailenle mutlu bir yasam dilerim sana
hersey gonlune gore olsun
goreceksin gelecek daha guzel daha isiltili olacak senin icin!

çocuğumu bırakamadığım için kaldım zaten bunca zaman ono da aldım geldim. kamuda olduğum için işimi bırakmadım izinliyim haftayada rapor alacam ve tayin işleriyle uğraşacam.buraya ikametimi almam gerekiyor davayı burda açabilmek için avukatla görüştüm önceliğim tayin şuan... onlar anası danası şehir dışındayken bende iki parça eşyamı aldım ve çıktım evden. kaynanam aradı beni bi cahillik yaptın çık gel hiçbişe olmamış gibi evine işine geri dön dedi. ben gittim ve bitti bu iş artık dedim ama o kadar yanlış tanımış ki beni inanamadı bu kadar kararlı olabileceğime. hala şugün olmuş sen eşine ilgisizdin olaylar bu boyuta geldi düşüncesindeler...piskopatça düşüncelerini haraketlerini değerlendirmeye almıyorlar... olayların sıcağıyla haraket ettim sanıyorlar. bendeki birikmişliğin farkında bile değiller. ki ben onlara her seferinde bdn baunları bir noktaya kadar çekecem çekemediğim anda gidecem ve gidersemde bir daha dönmem dedim her seferinde...
şuan gayet iyiyim rahatım huzurluyum belki buda normal değil bilmiyorum ama öyleyim en kısa zamanda bu dönemi kolay atlatabilmek için piskolojik destek almayı düşünüyorum... herkrsin hakkında hayırlrsı ne ise o olsun artık bundan sonra...

bende evli ve 1 cocuk annesıyım

kendimi göz önünde bulundurrarak yazdım

yzdıklarınızı bu zamana kadar az cok okudum
okadar sevındım ki sizin adınıza sizin eşinizle yaşadıgınız hayat degılmiş arkadaşım siz hapismişsiniz
ve memur okumuş bi yer sahibi olan insa
kayınvalidenizle kocanız ana ogul size ne kadarda baskı kuruorlarmış kayınvalidende senın döncegınınden emin gibi konuşmuş
kararlı ve sizinde bi kişiligiiz oldugunu bundan sonra alarlar şayetki dönmezseniz ki buzamana kadar hiç bir yorum yapmamıştım dönmeyın siz i anne siz bi kadın olarak o kadar söylenen lafları yutmuş ve
alın ben geldim hareketlerınıze botun egıyorum demış olacaksınızzzzzzz

hayat degılmiş yaaaaaa eşinizde size deger vememış sanırımki tüm azdıklarınıza istinaden söylüyorum heleki o arabada söyledikleri ve eve gelıp annesine anlatması

zaten anne baba oldumu evde ev degıl o hayat bi paylaşım olmaz eşlere dair

size bu yenı hayatınızda mutluluk,saglık, ve yüzünüzde gülümseler eksik olmasın diyorum

tekrar merhaba. o silik pasif halimden sıyrılıp ailemin yanına gelince kıymete bindim. ama öyle üzülüyorum ki beni hiç tanımadığına tanımadıklarına... gidince dönmem dedim gidersen dönme dedi. şimdi ne değişti? içimdeki beni içimdeki kendini bitirdikten sonra bu çaba niye.... komik geliyo bana sadece... düşseler yakamdan ve beni azat etseler artık benden mutlusu olmayacak...

tekrar merhaba. o silik pasif halimden sıyrılıp ailemin yanına gelince kıymete bindim. ama öyle üzülüyorum ki beni hiç tanımadığına tanımadıklarına... gidince dönmem dedim gidersen dönme dedi. şimdi ne değişti? içimdeki beni içimdeki kendini bitirdikten sonra bu çaba niye.... komik geliyo bana sadece... düşseler yakamdan ve beni azat etseler artık benden mutlusu olmayacak...

canim benim ya :69: nasil seviniyorum senin adina bilsen.
o psikopat aileden, pislik herifden sanki kendi kardesim kurtulmus gibi mutlu oldum senin adina.

aynen böyle dimdik dur iste, sana yakisanda bu canim.
ailenin yanina gelince kendini hatirladin, benligine tekrar kavustun sanirim :54:

canim benim ya :69: nasil seviniyorum senin adina bilsen.
o psikopat aileden, pislik herifden sanki kendi kardesim kurtulmus gibi mutlu oldum senin adina.

aynen böyle dimdik dur iste, sana yakisanda bu canim.
ailenin yanina gelince kendini hatirladin, benligine tekrar kavustun sanirim :54:
...
güzel bir duyguymuş tanımıdığın insanların senin için sevinmesi.teşekkürler.şimdi ne vaatler var? herşey düzelecek biz mutlu olacaz... ve bunca yaşanmışlığa rağmen hala ona inanacağımı sanıyorlar. sanıyorlar yazıyorum çünkü malum şahsiyet hiç aramadı beni ve ben hiç istemesemde ailesiyle görüşüyorum. hergün kendimi anlatmaktan bıktım. beni her olaydan sonra babasının evine giden sonra kocasına dönen basit zihniyetlerle karıştırıyorlar oysa ki. ben o kadar lafı haraketi çektim ki onca zaman okadar biriktirdim ki pisliğini içimde... her olaydan sonra ben bu yaşadıklarımı bir noktaya kadar çekecem çekemeyeceğim noktada gidecem ve bitmiş olacak benim için herşey dedim.... ne acı ki hiç dinleememişler hiç ilgilenmemişler sözlerimle... şimdi aradıkları zaman biz elimizden geleni yaptık diye düşünüyorlar belkide ama hiç aramasalar daha adam olduğunu düşünebilirdim. sen her fırsatta git seni istemiyorum senden nefret ediyorum seni boşayacam sana sırf şu çocuk sizin kültürünüzle yetişmesin diye katlanıyorum ve bunun gibi bir sürü kelam eden adam ben değişeccem deyip karşıma çıkmamalı şimdi. o kendi kazdı mezarını ben sadece toprak attım... umarım en kısa zamanda biter bu süreç... çok stres yapıyor çünkü bana..

ama şuan nefes alıyorum... yürüyorum gülüyorum konuşuyorum... eski beni küllerinden yeniden oluşturmaya çalışıyorum...

...
güzel bir duyguymuş tanımıdığın insanların senin için sevinmesi.teşekkürler.şimdi ne vaatler var? herşey düzelecek biz mutlu olacaz... ve bunca yaşanmışlığa rağmen hala ona inanacağımı sanıyorlar. sanıyorlar yazıyorum çünkü malum şahsiyet hiç aramadı beni ve ben hiç istemesemde ailesiyle görüşüyorum. hergün kendimi anlatmaktan bıktım. beni her olaydan sonra babasının evine giden sonra kocasına dönen basit zihniyetlerle karıştırıyorlar oysa ki. ben o kadar lafı haraketi çektim ki onca zaman okadar biriktirdim ki pisliğini içimde... her olaydan sonra ben bu yaşadıklarımı bir noktaya kadar çekecem çekemeyeceğim noktada gidecem ve bitmiş olacak benim için herşey dedim.... ne acı ki hiç dinleememişler hiç ilgilenmemişler sözlerimle... şimdi aradıkları zaman biz elimizden geleni yaptık diye düşünüyorlar belkide ama hiç aramasalar daha adam olduğunu düşünebilirdim. sen her fırsatta git seni istemiyorum senden nefret ediyorum seni boşayacam sana sırf şu çocuk sizin kültürünüzle yetişmesin diye katlanıyorum ve bunun gibi bir sürü kelam eden adam ben değişeccem deyip karşıma çıkmamalı şimdi. o kendi kazdı mezarını ben sadece toprak attım... umarım en kısa zamanda biter bu süreç... çok stres yapıyor çünkü bana..

ama şuan nefes alıyorum... yürüyorum gülüyorum konuşuyorum... eski beni küllerinden yeniden oluşturmaya çalışıyorum...

canim cikma sende onlarin telefonlarina. ne ugrasiyorsun ki. ugrasmisin zaten ugrasacagin kadar, kac yilini caldilar senin, bundan sonra bi saniyeni bile calmalarina izin verme.

zaten karar aldım artık açmayacağım...ama bu kadarda olmaz ki ya... geleceklermiş dışarda anası babası o yemek yiyecekmişiz ordan da arabaya atlayıp evimize dönecekmişiz... yeni açtıkları sayfadan yaşamaya devam edecekmişiz... ben çoktan kendime temiz bir sayfa açtım zaten içinde sadece ben olan...

zaten karar aldım artık açmayacağım...ama bu kadarda olmaz ki ya... geleceklermiş dışarda anası babası o yemek yiyecekmişiz ordan da arabaya atlayıp evimize dönecekmişiz... yeni açtıkları sayfadan yaşamaya devam edecekmişiz... ben çoktan kendime temiz bir sayfa açtım zaten içinde sadece ben olan...

ne kadar kolay insanlar icin demi barismak, gönül almak?
onlarin seni zerre kadar düsünmedikleri o kadar ortadaki.
sen gideli 1 saniye bile acaba bizdede hata varmiydi diye düsünmemislerdir eminim
onlar icin nazli gelin kapris yapiyor

peki kocan olacak kizinida mi aramiyor hic?

eski hayata gideceksın yıne bir iki gün dgılşır hersey sonra yıne aynı işkenceeeeee

cok mutluyum sizin adınızaa

davayı acdınızmı

kişiliginize kavuşmanıza kendinize bakmanıza sevındım insan kimligini kaybeder böle durumdaaaaa

oo plan bile yapmışlar yemekler yenılıyor kaynaa ozaman evde yapsaydı yemeklerı sakın evladınız var dıye dönmeyın cocuk orada o psikoptlarla yaşarmı hasta bi cocuk olur cıkarrrrrr

ne kadar kolay insanlar icin demi barismak, gönül almak?
onlarin seni zerre kadar düsünmedikleri o kadar ortadaki.
sen gideli 1 saniye bile acaba bizdede hata varmiydi diye düsünmemislerdir eminim
onlar icin nazli gelin kapris yapiyor

peki kocan olacak kizinida mi aramiyor hic?

suçun büyüğü oğullarındaymış. aslında bana göre tamamı onda benim tek suçum onlara fazla iyi davranmak herşeyi içimizde çözmeye çalışmak sabredip olmayan olamayacak meyveyi toplama çabasında olmak... aslında farkındalar naz yapmadığımın ama sanırım benim gitmemi kabullenemiyorlar onlar kapı dışarı etseler sorun olmayacaktı belkide...hiç aramadı çocuğunuda...

eski hayata gideceksın yıne bir iki gün dgılşır hersey sonra yıne aynı işkenceeeeee

cok mutluyum sizin adınızaa

davayı acdınızmı

kişiliginize kavuşmanıza kendinize bakmanıza sevındım insan kimligini kaybeder böle durumdaaaaa

oo plan bile yapmışlar yemekler yenılıyor kaynaa ozaman evde yapsaydı yemeklerı sakın evladınız var dıye dönmeyın cocuk orada o psikoptlarla yaşarmı hasta bi cocuk olur cıkarrrrrr

davayı açmadım tayin işini halletmem lazım önce ikametteen dolayı avukata gittim gelir gelmez öyle yönlendirdi

konuyu ilkkez bugün gördüm ve baştan sona okudum.
sonlara yaklaşınca yazdığın gelişmelere çok sevindim. ilk mesajlarında o kadar ümitsiz, kabullenmiş duruyordun ki, inanamadım açıkçası,kendine rağmen adım atabilmene çok sevindim, en doğru kararı vermişsin zaten.
bundan sonra yolun, bahtın açık olur inş. bebişinle güzel, mutlu, huzurlu bi yuvanın tadını çıkarırsınız.
bi an önce tayinin çıkar inş dua ediyorum.
güzel haberlerini, gelişmeleri yazmayı ihmal etme:29:

ay canım ya cok sevındım gercekten guzel bı karar vermıssın yayrucugunla mutlu olursun ınsallah

evet ben de merak ettim gelişmeleri bildirsen inşallah mutlu olursun bundan sonra

konuyu yeni okudumm.çekeceksin bu çileyi diye düşünürken sonuna bakıyım dedim.çok sevindim senin adına.sen bukadar şeyi nasılll yaşadın katlandın hayret ettim.ama kendşine gelmişsin.bende eşimle yeni ayrıldım.bu kadar şeyi yaşasam büyük konuşmuyum arkama bakmadan kaçardım.eminim için rahat olacaktır.mutlluluklar daiim olsun

Merhaba Gökcen..
Bende konunu cok gec okuyanlardanim.. Ilk yazdiklarinda sana empati kurdum ama nasil susabildin bunca zaman hayret ediyorum. Bu yolundan cayma, vazgecme! Eger geri adim atarsan bitersin, tamamiyle avuclarina alirlar seni! Bundan sonraki hayatinda sana cok ama cok mutluluklar diliyorum oglunla birlikte.

Bende şöyle bişi demek istedim..
Bi karar veriyorsunuz ya hani siz şuanda boşanmakda kararlısınız..
O mutlaka sizden vazgeçmicek ve değiştim felan dicek öylede davranıcak aldanmayınız..
Zerrece değişmiyorlar..
Sadece gözboyamak için geri dönmeniz için yapıyorlar eşek aynı eşek
Böyle sizin gibi kararlıyken ki evide terk etmişken o salaklığı yapıp barışanlardanımmm
pişmanım..
Herşey kötü iyi olan hiç bişi yok..
Siz doğru yoldasınız şimdi biraz yorulacaksanız sıkılacaksanız zor gelicek ama inşallah çok mutlu olucaksınız..
Çocukda yuva felan kurtarmıyor..
Aksine mutsuz bir yuvada daha çok içine kapanıyorlar..
O insan zaten şansı hak etseydi o evliliği şans verilcek raddeye getirmezdi..
Ben kafama çok vuruyorum umarım hakkınızda hayırlısı olur..
:71:

Back
X