- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi nazliyarim
-
canım 40 da olsun diyodu dr ama şimdi idrarda protein çıkıyomuş tansiyon yükselirse alabiliriz dedi kızım sezaryendi bunun normal olma şansı var diyo inşaallah herşey yolunda gider dr lar bile şaşırıp kalır mucizemeNe zaman kaçıncı haftanda doğum yapıcan belli mi sezeryan mı?
Canım doktor knt aksatma gerekirse sık git o Ölçüm artmıyorsa normal doğurursun inş da artmayacak dualarla. Erken almaları iyi oluyormuş ters giden bişey olursa.canım 40 da olsun diyodu dr ama şimdi idrarda protein çıkıyomuş tansiyon yükselirse alabiliriz dedi kızım sezaryendi bunun normal olma şansı var diyo inşaallah herşey yolunda gider dr lar bile şaşırıp kalır mucizeme
aslında iki ay icinde arttı canım 10 mm den bir anda hızla 29 mm e çıktı her onbeş günde bir gidiyoruz çok hızlı gelişiyo diyo çok nadiren de olsa anne karnında da düzelebiliyomuş erken almaya karşı dr bu protein meselesi çıkınca erken doğum gündeme geldi kafam çok karışık her dr ayrı bişey söylüyo inşaallah benim oğlumun şifası RABBİM verecek dr lar hayretle izleyecek Rabbim şu mübarek aylar günler hürmetine bütün şifa bekleyenlere şifa versinCanım doktor knt aksatma gerekirse sık git o Ölçüm artmıyorsa normal doğurursun inş da artmayacak dualarla. Erken almaları iyi oluyormuş ters giden bişey olursa.
Hele doktor normal olma şansı var dediyse gönlünü ferah tut çok sevindirici bi durum. Hidrosefalide normal doğum çok nadir oluyormuş çünkü.
Âmin inş canım. Dualarım seninle.aslında iki ay icinde arttı canım 10 mm den bir anda hızla 29 mm e çıktı her onbeş günde bir gidiyoruz çok hızlı gelişiyo diyo çok nadiren de olsa anne karnında da düzelebiliyomuş erken almaya karşı dr bu protein meselesi çıkınca erken doğum gündeme geldi kafam çok karışık her dr ayrı bişey söylüyo inşaallah benim oğlumun şifası RABBİM verecek dr lar hayretle izleyecek Rabbim şu mübarek aylar günler hürmetine bütün şifa bekleyenlere şifa versin
ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM RABBİM RAZI OLSUN HEPİMİZİ SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN TEK DERDİMİZ GAZLARI BEZLERİ OLSUN İNŞAALLAHÂmin inş canım. Dualarım seninle.
ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM RABBİM RAZI OLSUN HEPİMİZİ SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN TEK DERDİMİZ GAZLARI BEZLERİ OLSUN İNŞAALLAH
Rabbim razi olsun canim bizim durumda ayni her dr farkli konusuyo Allah en guzelini bilir ona emanetCanım bi arkadaşımın hamileliği 31.haftada. Bugün 30 mm çıkmış hidrosefali. 3 ayrı il ve 8 doktordan sonra 32. haftasında (bir hafta sonra) bebeği alacaklarmış. Kuvezde tutulup hemen sant takılmasına karar vermişler. Çünkü bebeği erken almak bu durumda daha avantajlı imiş. Bu 8 doktordan 3 ü kesin tıbbi düşük iste demiş.3 ü ilk 2 yıldan sonra normal bir hayatı olabilir demiş. 2 si de her bebeğin durumunun birbirinden farklı seyrettiğini bildirmiş. Yani her sonuca hazırlanmakla birlikte umut her zaman var. İnşAllah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
cok tesekkur ederim insaallah Mevlam sizlerin dualari hürmetine saglikla kavusturacak evladimaRabbim sabır selamet versin size inşallah.. Allahın izniyle sağ salim ve sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi.. Şu mübarek günlerde dua edicem sizin için..
gunaydin canim arkadasin dogum yapti mi durumu ne merak ettim bilgin varsa bana da bilgi verirmisinCanım bi arkadaşımın hamileliği 31.haftada. Bugün 30 mm çıkmış hidrosefali. 3 ayrı il ve 8 doktordan sonra 32. haftasında (bir hafta sonra) bebeği alacaklarmış. Kuvezde tutulup hemen sant takılmasına karar vermişler. Çünkü bebeği erken almak bu durumda daha avantajlı imiş. Bu 8 doktordan 3 ü kesin tıbbi düşük iste demiş.3 ü ilk 2 yıldan sonra normal bir hayatı olabilir demiş. 2 si de her bebeğin durumunun birbirinden farklı seyrettiğini bildirmiş. Yani her sonuca hazırlanmakla birlikte umut her zaman var. İnşAllah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
canim öncelikle geçmiş olsun Rabbim yar ve yardimciniz olsun ben bi evladimi kaybettim aynı şeyleri oglum içinde soylediler Tevekkül ettik 40 haftayı doldurunca doğmasına kara verdik doğar doğmaz olur ölmez yaşarsa bitkisel hayatta yaşar dediler Dr a sadece genel durumu öğrenmeye gittim oglum doğdu ve ertesi gun sant takıldı hersey yolunda gitti felç gibi bi durum olmadığı gibi çok hareketli çok lafci bi oglum var.Yanlız bizim basimiza imkânsız yakın bisey geldi sant kırık çıktı ve bos enfeksiyon kaptı sant çıktı şimdi oglum yoğun bakımda enfeksiyon temizlenip tekrar sant takılacak.Hala birçok şey söylüyorlar iq su 60 70 olur başka anomaliler de olabilir diye ama ben Rabbimden umut kesmedim oglum sağ salim evimize tekrar gelecek insaallah.Haftasında doğması güçlü olması açısından iyi oluyormuş prematüre olunca zaten bazı organlar yeterli olmadığı için ameliyatı ve sonrasinda uygulqnan antibiyotiktedavisini kkaldırmaya bilmiyormuş siz cerrahinizi ayarlayin gorusunbence sant ne kadar erken tatakılırsa o kadar iyi oluyo Allah yardımcımiz olsun çok zor ve sancılı bi surec kendini birakmayin güçlü olun meleklerin izin bize ihtiyacı var doğumdan sonra daha zor ve yorucu bi döneme gireceksinz ana aňnelik oyle muhteşem bisey ki emin olun Rabbimin izni ile hepsinin üstesinden gelecwksiniz.Bol dua edin onunla bol bol konusun ve Dr lar ne derse desin halik ve Muktedir olan Rabbimden umut kesmeyin.Ben 28. Haftadayım. 20. Haftasında öğrendik bebeğimizin hidrosefali olduğunu.Ama sadece bu da değil kalpte de anomali var.cok ciddi demişti Dr kalpteki problem için. Ama bu iki ay içinde baya toparladı kalp kendini. Göbek kordonu tek artermis yanlış ifade etmediysem.sol göz gelişiminde yoğunluk var dedi Dr. Bir ayak içe basiyo dedi.bu kadar anomali de yüzde 90 genetik problem beklerken hiçbişey çıkmadı. Dr ön beyin komple erimiş sadece solunum sistemi kısmı aktif dedi.
Şimdi rica ederek sormak istediğim şu arkadaşlar neler yaşadığımızı tahmin edersiniz. Biz doğuma kadar peritonolog da devam edelim mi yoksa normal Dr muza mi dönelim?dr lar siz bilirsiniz diyolar ama kafamız çok karışık.bundan sonraki süreçte ne yapmamız gerektiğini hala oturtamadik.dr araştırıyoruz.erken doğum kararını kim veriyor kadın doğum Dr mu yoksa Nöroşirürji mi? Kime danışmanlıyız en sağlıklı karar için? Istanbuldayim.
Çok teşekkür ederim cevap vermissiniz ben burayı kullanmayı yeni yeni öğreniyorum .suan 35.Haftadayım fetal mr çekildi iki ventrikül genişliği 47 mm ölçüldü sanırım bu ileri düzey demek oluyor bunu dün öğrendik ve tekrar yıkıldım.ama Rabbim den umudumuzu hiç kesmiyoruz olmazları olduran O.bizimki gibi ileri düzey hidrosefali olup da dogumdan sonra iyi durumda olan biliyor musunuz onu merak ediyorum.birde doğumdan sonraki bakımda nelere dikkat etmeli?canim öncelikle geçmiş olsun Rabbim yar ve yardimciniz olsun ben bi evladimi kaybettim aynı şeyleri oglum içinde soylediler Tevekkül ettik 40 haftayı doldurunca doğmasına kara verdik doğar doğmaz olur ölmez yaşarsa bitkisel hayatta yaşar dediler Dr a sadece genel durumu öğrenmeye gittim oglum doğdu ve ertesi gun sant takıldı hersey yolunda gitti felç gibi bi durum olmadığı gibi çok hareketli çok lafci bi oglum var.Yanlız bizim basimiza imkânsız yakın bisey geldi sant kırık çıktı ve bos enfeksiyon kaptı sant çıktı şimdi oglum yoğun bakımda enfeksiyon temizlenip tekrar sant takılacak.Hala birçok şey söylüyorlar iq su 60 70 olur başka anomaliler de olabilir diye ama ben Rabbimden umut kesmedim oglum sağ salim evimize tekrar gelecek insaallah.Haftasında doğması güçlü olması açısından iyi oluyormuş prematüre olunca zaten bazı organlar yeterli olmadığı için ameliyatı ve sonrasinda uygulqnan antibiyotiktedavisini kkaldırmaya bilmiyormuş siz cerrahinizi ayarlayin gorusunbence sant ne kadar erken tatakılırsa o kadar iyi oluyo Allah yardımcımiz olsun çok zor ve sancılı bi surec kendini birakmayin güçlü olun meleklerin izin bize ihtiyacı var doğumdan sonra daha zor ve yorucu bi döneme gireceksinz ana aňnelik oyle muhteşem bisey ki emin olun Rabbimin izni ile hepsinin üstesinden gelecwksiniz.Bol dua edin onunla bol bol konusun ve Dr lar ne derse desin halik ve Muktedir olan Rabbimden umut kesmeyin.
Size de çok çok geçmiş olsun Rabbim Şafii ismiyle tüm sıkıntılarınİzı gidersin inş.canim öncelikle geçmiş olsun Rabbim yar ve yardimciniz olsun ben bi evladimi kaybettim aynı şeyleri oglum içinde soylediler Tevekkül ettik 40 haftayı doldurunca doğmasına kara verdik doğar doğmaz olur ölmez yaşarsa bitkisel hayatta yaşar dediler Dr a sadece genel durumu öğrenmeye gittim oglum doğdu ve ertesi gun sant takıldı hersey yolunda gitti felç gibi bi durum olmadığı gibi çok hareketli çok lafci bi oglum var.Yanlız bizim basimiza imkânsız yakın bisey geldi sant kırık çıktı ve bos enfeksiyon kaptı sant çıktı şimdi oglum yoğun bakımda enfeksiyon temizlenip tekrar sant takılacak.Hala birçok şey söylüyorlar iq su 60 70 olur başka anomaliler de olabilir diye ama ben Rabbimden umut kesmedim oglum sağ salim evimize tekrar gelecek insaallah.Haftasında doğması güçlü olması açısından iyi oluyormuş prematüre olunca zaten bazı organlar yeterli olmadığı için ameliyatı ve sonrasinda uygulqnan antibiyotiktedavisini kkaldırmaya bilmiyormuş siz cerrahinizi ayarlayin gorusunbence sant ne kadar erken tatakılırsa o kadar iyi oluyo Allah yardımcımiz olsun çok zor ve sancılı bi surec kendini birakmayin güçlü olun meleklerin izin bize ihtiyacı var doğumdan sonra daha zor ve yorucu bi döneme gireceksinz ana aňnelik oyle muhteşem bisey ki emin olun Rabbimin izni ile hepsinin üstesinden gelecwksiniz.Bol dua edin onunla bol bol konusun ve Dr lar ne derse desin halik ve Muktedir olan Rabbimden umut kesmeyin.
Rabbim size şefaatçi eylesin inş... evet yaşamayan insan kesinlikle tam olarak anlayamazAllah yardımciniz olsun insallah bende bi evladimi kaybettim ayni sebepten degil ama cocugunun hasta oldugunu öğrenmek nasi bisi iyi bilirim.. yazdiklarinizi okurken icim aciyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?