hidrosefali

Burdaki her bekleyiş için ayrı ayrı RABBİME dua ediyorum inşallah sağlıkla dünyaya gelirler ve büyürler evet bunları soyleyen doktorlar tıbben herşeyi bilebilirler ama unutmayın Allah çok yücedir büyüktür O herşeye kadirdir onun izni olmadan bir toz tanesi havaya kalkmaz sakın ümidinizi kaybetmeyin Rabbim bekleyişlerinizi hayırla sonuçlandırsın...

Kizlar bebegjmjn kafasi 4 hafta ilerde gidiyor ama dr bakti su gorulmuyor dedi eger varsa su gorulmeme ihtimali varmidir. Canim cok sikkin endiseliyim korkuyorum

Kizlar bebegjmjn kafasi 4 hafta ilerde gidiyor ama dr bakti su gorulmuyor dedi eger varsa su gorulmeme ihtimali varmidir. Canim cok sikkin endiseliyim korkuyorum
Bazen su olmuyor ama genişlik oluyormuş. Endişelenmeyin, endişe olumsuz duadan başka bir şey değil. Rabbimize güvenerek bekleyelim. Ben iki gün önce ağlamaktan kendimi bitiriyordum. Sonra dedim ki Allah bana yeter. Neyle karşılaşıcam bilmiyorum ama Rabbim neylerse vardır bi hayrı... Başka doktora başka cihazla muayene olmayı deneyin yine de içinizdeki korkuyu atmaya yardımcı olabilir.

patlaştığın için cok tesekkurler Canım benim oğlum 4aylık şant enfeksiyon kaptı şi di ikinci şantı takıldı dr cok umut veriyo oğulcum görüyo duyuyo bizlere tanıyo burda hastanenin maskotu oldu etrafa gülücükler saçıyo gayet hareketli güleç yüzlü bi bebek.Güçlü olsun anneler

cok geç dönüş yaptım Canım kusura bakma insaallah hersey yolunfadır bizim ikinci kez şa t takıldı şu an için hersey yolunda bizim için insaallah Rabbim sanada hayırlar versin

Sizleri her ne kadar tanımasam da amin diyerek ettiğim tüm dualarımın içindesiniz. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Sizleri her ne kadar tanımasam da amin diyerek ettiğim tüm dualarımın içindesiniz. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Merhaba Allah yardımcınız olsun bende sizinle aynı sıkıntıyı yaşıyorum bebeğim 18 haftalık Teşhis koyuldu h sağlıklı Doğma şn

Merhaba arkadaşlar benimde kızıma 18 haftada Hidrosefali teşhisi koyuldu sağ ventrikül 13,5 sol ventrikül 13,9 çıktı MR , ve amiyosentez yapıldı henüz sonuçları alamadım 20 haftaya girdim benim durumunda olup sağlıklı bebek doğuran oldumu o kadar zor bi karar vermemi istiyorki doktorlar evde Kardeşinin doğmasını bekleyen bi kızım daha var bu durumu taşıyan arkadaşlar lütfen yardımcı olun

Ben ilk bebeğimi doğduğu gün kaybettim ikinci bebegimde lateral ventrikül 30 la doğdu doğduğunun ertesi günü sant takıldı fakat sant kırıldı enfeksiyon kaptı ve 9 ameliyat geçirdi perşembe günü 3 kez sant takıldı genel durumu iyi kafada büyüklük var ama fiziken ve aklen bi sıkıntı yok insaallah

Sant takılıp hiç sorun yaşamayan çok gordum tam altı aydır hastanedeyiz ve çok sant ameliyatında şahit oldum 15 santtan 4 kişi sıkıntı cektik Allahim yardimciniz olsun

Mrb anneler Allah şifalar versin ben 28 haftalik hamileyim ve bebegimin beyninde sıvı birikimi tespit edildi şu an sol lateral ventrikul 20 mm sağ lateral ventrikul 19 mm diğer organlar sağlıklı başka bi sorun yok denildi ama sıvı birikimi gün geçtikçe artıyor şimdi beni neler bekliyor lütfen yardımcı olur musunuz Oncelikle bazı sorularım var: 1- Erken doğum yapanlar neden erken doğurdu yani bebeğin beynindeki sıvı kaç mm olunca erken doğuma karar verildi ? 2- Sant takma ameliyatını nerde ve hangi doktora yaptirdiniz memnun kaldınız mi kimi tavsiye edersiniz ? 3- Ben şu ana kadar sadece kadin doğum doktoruna gittim hamileyken doğum yapmadan beyin ve sinir cerrahina gidip sonuclarimi gostermelimiyim ? Erken doğuma kadın doğum doktoru mu karar verecek yoksa beyin ve sinir cerrahi mi karar verecek ? Umarim cevaplayan olur Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar bende 24 haftalık hamileyim bugün doktor 10 mm dedi aşırı üzüldüm ama korkular ak bişe yok takip dedi yinede takıyorum bebek büyüdükçe artar mı yardımcı olun lütfen

Merhaba inşallah görürsünüz. Bebeğinizin durumu ne oldu sonradan ?

Merhabalar biz de aynı durumu yaşıyoruz. 17. Haftada öğrendim beyninde sıvı olduğunu 11 mm dedi doktor. Gerileme ihtimali var mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…