Hikayenin Devamını Sen Getir :)

hüsmen karısın gözlerindeki yaşı silerken'' Allah ım bi insan hiç mi değişmez? hala çenesi aynı hiç durmuyo... bi an hiç susmayacak sandım.. bu kadar çabuk bitmemeliydi mutlu günlerim''diye geçirdi içinden, garip ve mahsun bir eda ile...evet karısı yine inanmıştı hüsmene..ne de olsa kadın! hortlayıp gelse bile kocasının güzel bir öpücüğüne kanacak kadar masum bir varlık...kadıncağız ne yapacağını şaşırmış bir haldeydi tabi hüsmenin şaşkınlığı onun tüm bu garip halini görünmez kılmaya yetiyordu.derken

derken uzaktan bir ses duyuldu.Hayatım neredesin seni arıyorum?? Hüso her şeyden bir haberdi tabi.Karısının da anlatmaya fırsatı olmamıştı.Hayatım diyen bu adam da kimdi?

Hayır bu olamazdı.Bu cücük adam Hüsonun karısının sevgilisiydi.Ve Hüso ya sordu.Sen de kimsin? Hüso şaşkınlığını gizleyemiyordu ve ona şöyle bir cevap verdi...

ben kocasıyım karımın yanında ne işin var dedi, o arada hüsmenin karısı geldi o ince esmer kısa boylu kambur sevgilisini öptü ve adam bi anda çok yakışıklı bir adama dönüştü hüsmen şaş kaldı , kabusmu allahım dedi , ve domates biber patlıcan diye bir ses duydu nereden geliyor acaba bu ses diye düşündü anladı ki...

Hersey bir halüsinasyonmus...silkelendi , kendini tokatladı , yüzüne buz gibi suyu carptıktan sonra , koltuga uzun oturdu ve bir sigara yaktı.
Düsündü , düşündü ve...

Artık bu sorunlardan kurtulmak için psikolojik yardım almaya karar verdi.Ve...

Gittiği hastanede onun aslında binde bir Görülen bir hastalığa yakalandığını ve kurtuluşu da ancak cinsiyet değiştirmekle olabileceği söylendi. Zavallı adam ya ömür boyu değişik rüyalar içinde yaşayacak yada kadın olacaktı. Kararı verdi, ameliyat masasına yattı. Tam operasyon başlayacak bir de ne Görsün!

Evet bir de ne görsün
Elektrikler kesilir ve adam bayılır...

Elektirikler gelir huso ayilir artik islem tamamdihusmen artik husniyeydi artik ikide bir ruya gormekten bikmisti gercek bir hayat istiyordu bayan olarak ama herseyi bayan gibi olsada huso nasil tam bir kadin olabilecegini dusunuyordu bunu hissetmeliydi ve işe ped kullanmaktan basladi kadinlari anlamaliydi once

Ne berbat bişeydi öyle bir fazlalıkla yürümek zorunda olmak
Off bacaklarım parantez bacak olacak diye hayıflandı

Aradan aylar gecti ve hüsmen hüsniye olmaya alisamadi. Mahalledeki erkekler ona laf atiyordu. Artik hayat hüsniye'ye zindan olmaya baslamisti. Tek dilegi bu yasadiklarinin bir rüya olmasiydi.

Ama ruya degildi gercekti herseycunku zaten ameliyati sacma sapan ruyalar gormemek icin olmustu artik husniyeydi ve bu a alismaliydi bunun icin once mahallesinden tasindi yeni bir hayata yelken acti belkide asik olacakti kimbilir

agda günü gelmisti ve hüngür hüngür aglamaya başladı , çünkü canı çok yanıyordu hüsniyenin .
ıslak gözlerle girdigi güzellik salonunda birden içini kıpırdatan , gözlerindeki yası bir anda parlatan bir...

bir hatun çıkıvermişti...ama, ama nasıl olur o artık bir bayandı ve sadece bir erkeğe ilgi duyabilirdi aksi takdirde bu çok garip ve güç bir hal alacaktı...gözleri sürekli aklını başından alan o hatundaydı derken artık sıra hüsniyedeydi. ağda için hazırlanması isteniyordu hüsniyeden vee kabus başlamıştı artık..

Ağda o kadar sıcaktı ki Hüsniye nin bacakları yanmıştı.Bütün vücut ağda yaptırdı ve sıra o malum yerin ağdasına gelmişti.Kuaföre hüsniyenin cinsiyet değiştirdiğini bilmiyorum.Bu durum karşısında nasıl bir tepki verecekti? Hüsniye bunun tedirginliğiyle donunu indirdi ve ...

(Hey allahım meraktan okuyorum gelip gelip)

Kusura bakmayin hanimefendi artik cok geç gördüğüm kadarıyla der kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…