Hipolu Olarak Tüp Bebek Tedavisine Başladımmm:)

Umut olabildiysem ne mutlu bana ,Ins güzel haberlerini alırım. Bnm de tup bebek oncesi 3 aşilamam negatifti sonra dr degistirdim cok sukur ilk tup bebek de tuttu simdi 18.haftamdayim ve bir kizim olacak ins. Allahim en kisa surede sizede nasip etsin darisi başınıza. Kan sulandirici falan vermedi gerek duymadi aspirin falan da kullanmadim transferden sonra belirli araliklarla düsük önleyici iğne kullandim 4-5 kez Ve crinone jel tuttuktan sonrada progestan
Amin amin inşallah...dusuk önleyici iğne adi ne canim

Proluton depot 500mg transferden sonra 2. ve 6.gün vuruldum gebelik testinden sonra da 2 ya da 3 kez daha vuruldum. Bir de transferden sonra estrofem kullandim onu yazmayi unutmusum
Bende kullanmıştım kuzucum proluton 3 günde bir vuruluyordum ondan hariç hibor kan pıhtılaşması içinde iğne kullanıyordum ama kısmet olmayınca olmuyor demekki

Proluton depot 500mg transferden sonra 2. ve 6.gün vuruldum gebelik testinden sonra da 2 ya da 3 kez daha vuruldum. Bir de transferden sonra estrofem kullandim onu yazmayi unutmusum
Estrotemide kullandım hatta transferden oncede kullanıyordum günde 3 defa alıyordum...ilki negatif oldu ikinci kimyasal oldu üçüncüyü deneyeceğiz buda dondurulmuslar la olacak inşallah....bide histereskopi felan yaptırdın mi canim

Estrotemide kullandım hatta transferden oncede kullanıyordum günde 3 defa alıyordum...ilki negatif oldu ikinci kimyasal oldu üçüncüyü deneyeceğiz buda dondurulmuslar la olacak inşallah....bide histereskopi felan yaptırdın mi canim
Hiç bir sey yaptirmadim canim. Bnm de dondurulmus embriyolarla oldu transferim ve dr umun transferden sonra hastanede dedigi tek sey şu andan itibaren yapacagin tek sey olumlu düsünmek demisti. İns bu sefer hayirli ise sizin için transferin olumlu sonuçlanir. Olumlu düşünelim olumlu olsun :) peki transferin ne zaman olacak belli mi?

Merhaba bnimde 2 kez transfer oldum ikiside negatifti.herseye bastan baslayacagiz insallah 3. Transferde tutar

KıZlar yarın transferim var son yumurtam son şansım hipoyum ama amh 0.49 olmasına rağmen yumurtam bittigözükmüyor keseler boş artık kızlar doktor öyle dedi yarın tek embriyo transferi yapılacak dualarınıza talibim

KıZlar yarın transferim var son yumurtam son şansım hipoyum ama amh 0.49 olmasına rağmen yumurtam bittigözükmüyor keseler boş artık kızlar doktor öyle dedi yarın tek embriyo transferi yapılacak dualarınıza talibim
İnşallah olur canım olumlu düşün Allah a dua et. Sonuç olarak her kadın 1 yumurta 1 spermle hamile kalıyor yeter ki Allah istesin

Caniiimmm dua etmez olur muyuz tabikide ederiz....kacinci gün embriyosu oluyor canim ve saat kac gibi olacak transferin inşallah o embriyoşun sıkı sıkı tutunur sana kuzucum

Dualarimiz seninle canim insallah rabbim nasip eder saglikli bir bebis :)

Herkese teşekkür ediyorum kızlar Allah cc gönlümüze göre versin amin

Sanirim ocak subat gibi baslariz. Bir onceki tedavimde saglikli 2 embryo kalmisti ikiside donmus ve 5.gun embriyosuydu.
Bende bunu anlamıyorum herşey güzel birinci kalite embriyo oluyor ama tutmuyor tamam kısmet nasip işi ondan yana bi şüphem yok olmadi olamazda zaten....ama neden tutmadığı açıklanamıyor demi canim

Evet iki negatiftede sordum dr dan bi cevap alamadim ama embryolog a da sormustum o demistiki bir elmayi dusun disindan belli olmuyor ici iyimi kotumu diye embryoda aynen oyle pgt yapmadan bilemiyoruz dedi.tekrar tedaviye basladigimizda histereskopi yada laporaskopi yapabiliriz demisti tutubsun die rahime cizikte atiliyormus.kismet elimizden geleni yapacagiz.
Sizlerin tup bebek denemelerinizde kac embryo olustu acaba?

Back
X