Hipolu Olarak Tüp Bebek Tedavisine Başladımmm:)

Bu arada bu konuyu açan arkadaşım bebis olmusmu

Olur yazarım canim bi suru doktora gittim hiç biri anlamadı hep doğum kontrol verdiler artık olmucak diye düşünmeye başlıyorum ama Allahım büyük elbette

Olur yazarım canim bi suru doktora gittim hiç biri anlamadı hep doğum kontrol verdiler artık olmucak diye düşünmeye başlıyorum ama Allahım büyük elbette
Ilk başta bende aynısını yasadim inan bana.bilemediler hatta tek sansin donor bul olmaz asla dediler.1 buçuk yıl sonunda çok şükür doktorumu buldum.1 aşılama denedim olmadi ama inşallah olur pozitif bakıyorum burada çok hasta var bizim gibi ve bebeği olan tüp bebekle..inşallah b iziim de yüzümüz güler ne diyeyim..

Inşallah canım ya ne bilim zor olyo ya böyle olmak bebek olmaması hiç bişey değil kendimi cagresiz hissediyorum

Inşallah canım ya ne bilim zor olyo ya böyle olmak bebek olmaması hiç bişey değil kendimi cagresiz hissediyorum
Öyle hissetme bak kendini daha kötü edersin.olacak diye inan.bazen bende ümitsizliğe kapılıyorum hep başkalarının cocuklarini mi sevecem vs diye ama sonra olacak inşallah sabır diyorum.çok yıpratıcı bi süreç ama inancli olmak.lazım canım.buarada sen.hangi sehirdesin

Boludayim canim insallah ya umutsuz olmak istemiyorum ama millete bakıyorum icim gidiyor sen hangi sehirdesin canim

Kizlar evet cogu doktor bizim gibileri bilmiyor ilac vs veriyorlar ama bize tek care menogon ve merional igne ignesiz bizim yumoslar buyumez
Bunu doktora bizmi anlatacaz bilmesi lazım artık sıkılıyorum hep aynı şeyler yapıyorlar gerçekten bazen o kadar cagresiz oluyorum ki anlatamam

Boludayim universiteye gittim ordada adet gununde gel dedu yine kafayı yedim zaten özelde bişey anlamıyor ankaraya gitmeyi bile düşünüyoruz ama hangi hastane bilmiyorum

Arkadaslar lutfen guclu olun biliyorum cok zor bende sizlerle ayni durumdayim memorial hastanesi cogu yerde subeleri var biz yazin gorustuk istanbul sislidekindende subattada tupbebek tedavisi icin gidecegiz bazi giden insanlar memnun kalmislar dilerim hepumizin tedavileri hayirla sonuclanir

Arkadaslar lutfen guclu olun biliyorum cok zor bende sizlerle ayni durumdayim memorial hastanesi cogu yerde subeleri var biz yazin gorustuk istanbul sislidekindende subattada tupbebek tedavisi icin gidecegiz bazi giden insanlar memnun kalmislar dilerim hepumizin tedavileri hayirla sonuclanir
Bende sisli memorialde yaptirdim tup bebegi canim tabsiye ederim

Boludayim universiteye gittim ordada adet gununde gel dedu yine kafayı yedim zaten özelde bişey anlamıyor ankaraya gitmeyi bile düşünüyoruz ama hangi hastane bilmiyorum
Sen ilacsiz adet oluyormusun ki ? Öyle soyleseydin keşke.bende ilk randevu alacagim zaman adetin 3.günü gelin dediler dedim benim sorunum o zaten ilacsiz adet olamıyorum.Öyle deyince randevu verdiler.ihmal etme randevunu araştırma hastanelerinden yada işinde bilgili tup bebek merkezlerinden alabilirsin canm.

Dedim bi kac ay bekle randuvu verelim dediler hala arayan yok tekrar gitcem

Yarın için bi randevum var ona gitcem olmadı diğer haftalarda ankaraya gitcem yada buraya yakın başka bu şehre bilemiyorum eşimin işi gereği 3 ay falan burda olcak oda gidince yalnız olmuyor bu isler

Nasil gecti tedavi surecin gebelik elde ettinmi biraz bahsedermusin ltfn
Bu ucuncu tup bebegim diger iki tup bebegi baska hastanede yaptirdim birisi bos gebelik birisi bebegimin kalbi durdu ucuncuyu sisli memorialde yaptirdik cok sukur bebisim iyi 7+2 gunluk olduk kizlar zor surecler ama herseye degiyor noal kadin dogumcular bizi anlamiyorlar bana hep senin cocugun olmaz kibrisa gidiceksin dediler tup bebek bile olmaz dediler ama oluyormus igneleri vuruldukca buyuyo buyuyo buyuyo yumoslar haa her tup benek merkezide anlamiyor cok unlu bir yere gittim yumurtaliklari goremeyince cikk senin cocugun olmaz dedi salak sey mucizem icerde buyuyor bilmiyor birde hipolu olup fsh dusuk olmasi lazim fsh 15 ustuyse tup bebek yapilmiyor kizlar

Se
Bu ucuncu tup bebegim diger iki tup bebegi baska hastanede yaptirdim birisi bos gebelik birisi bebegimin kalbi durdu ucuncuyu sisli memorialde yaptirdik cok sukur bebisim iyi 7+2 gunluk olduk kizlar zor surecler ama herseye degiyor noal kadin dogumcular bizi anlamiyorlar bana hep senin cocugun olmaz kibrisa gidiceksin dediler tup bebek bile olmaz dediler ama oluyormus igneleri vuruldukca buyuyo buyuyo buyuyo yumoslar haa her tup benek merkezide anlamiyor cok unlu bir yere gittim yumurtaliklari goremeyince cikk senin cocugun olmaz dedi salak sey mucizem icerde buyuyor bilmiyor birde hipolu olup fsh dusuk olmasi lazim fsh 15 ustuyse tup bebek yapilmiyor kizlar
Senin adina cok sevindim Allah hepimize saglikli sihhatli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi senin amh in kacti acaba

Back
X