Hipolu Olarak Tüp Bebek Tedavisine Başladımmm:)

selam kizlar. bende biraz kendimi anlatayım 32 yaşındayım 12 yıllık evliyim troid artık haşimoto oldu. polikilistisover var, kilo var. ilacsiz adet göremez hale geldim. ama iyneyle uyarilinca çokça yumurtam oluşuyor. 4 sefer transferim var. ilk 2 si negatif 3 cu pozitifi 6 haftalık dusuk oldu. 4 deneme negatif. kalan dondurulmuslari var onlarla mart yada nisan gibi tekrar deneyeceğiz. allah hepimizin yardımcısı olsun. ins mevlam çocuk istiyen bütün arkadaşlarıma ve içinde bana size herkeze nasip eder tez vakitte. beklemek çok zorrr
Merhaba amin insallah hepimizin yuzu gulsun rabbim kimsenin emegini bosa cikartmasin.
Merak ettim 3.su neden dustu acaba dusmemesi icin kullandigin bisey varmiydi yada dr un verdigi ilac?

Merhaba amin insallah hepimizin yuzu gulsun rabbim kimsenin emegini bosa cikartmasin.
Merak ettim 3.su neden dustu acaba dusmemesi icin kullandigin bisey varmiydi yada dr un verdigi ilac?
nedeni yok. erken düşük lerin sebebini bilemeyiz bebekte anamoli bir durum olup vücut dışarı atmış olabilir dedi. kanama birden başladı ve 1 saatte düştü gitti. hastaneye gittiğilac verildi ama cok çabuk oldu herşey. onunda nasibi yokmuş ne diyeyim

nedeni yok. erken düşük lerin sebebini bilemeyiz bebekte anamoli bir durum olup vücut dışarı atmış olabilir dedi. kanama birden başladı ve 1 saatte düştü gitti. hastaneye gittiğilac verildi ama cok çabuk oldu herşey. onunda nasibi yokmuş ne diyeyim
Cok gecmis olsun cnm tabi hersey nasip kismet.hangi hastanede yaptirmustin

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz sesiniz çıkmıyor :KK49::eğlence:
Tedaviye henüz başlayanınız var mı ? Ben adetimi bekliyorum halaaaa:işsiz::işsiz::işsiz:

Merhaba arkdaslar bn tup bebek tedavisine basladim bugun 5.gunumdu ignelerde menogo igne kullaniyorum ilk 3 gun 4 toz 1 su ama yumurtalukta bi etki olmadi dunden beri 5 toz 1 su vuruluyorum hala kasiklarda agri yok korkuyorum yumurtaliklar buyumeyecekmi diye bugun 5.gunumdu aranizda daha once tup bebwk deneyen varmi?

Merhaba arkdaslar bn tup bebek tedavisine basladim bugun 5.gunumdu ignelerde menogo igne kullaniyorum ilk 3 gun 4 toz 1 su ama yumurtalukta bi etki olmadi dunden beri 5 toz 1 su vuruluyorum hala kasiklarda agri yok korkuyorum yumurtaliklar buyumeyecekmi diye bugun 5.gunumdu aranizda daha once tup bebwk deneyen varmi?
Bende senin gibi 4 toz bir su basladim ilk kontrole gittigimde fazla buyumemislerdi doktor iptal edebiliriz dedi 4 toz bir su devam ettim gec buyudu ama buyuduler kasma kendini bizimkiler yavas etki ediyor

Bende senin gibi 4 toz bir su basladim ilk kontrole gittigimde fazla buyumemislerdi doktor iptal edebiliriz dedi 4 toz bir su devam ettim gec buyudu ama buyuduler kasma kendini bizimkiler yavas etki ediyor
Bilmiyorum bugun 6.gunum ayin 7sinde kontrol var insallah azda olsa buyumuslerdir

Insalah buyurler canim rabbim herkese nasip etsin

Ben hipolu değilmişim pko dedi doktorum rahim filmi çekindim şimdi bekliyoruz hayırlı haberleri insallah

Merhaba arkadaşlar maalesef bende hipo hipo hastasıyım eşimi 2000 senesinde tanıdım ve 2001 de evlendik İzmirliyim şu anda İzmir de ikamet ediyoruz 2 aşılama sonuç negatif 4 tüp bebek tedavisi yaptırdık 3ü negatif biri pozitifti hamilelik duygusu güzeldi ama kısa sürdü tutunamadı bugün Ege üniversitesinden mart 22 tarihli randevu aldım raporlu tüp bebek için 16 yıllık evliyim 36 yaşındayım başarı oranı mucize olsun diye eşimle tekrar başladık en son hatırladığım 2007 de yaptırdığımız tüp bebekti umutluyum bu sefer herşey güzel olucak iki hakkımı da Ege de Ege hanımdan yana kullanıcam ama inanıyorum ki ilkinde tutucak 4444 başlıcam hakkında hayırlısı hakkınızda hayırlısı olsun hipolu dostlarım sevgiler herkese

Merhaba arkadaşlar maalesef bende hipo hipo hastasıyım eşimi 2000 senesinde tanıdım ve 2001 de evlendik İzmirliyim şu anda İzmir de ikamet ediyoruz 2 aşılama sonuç negatif 4 tüp bebek tedavisi yaptırdık 3ü negatif biri pozitifti hamilelik duygusu güzeldi ama kısa sürdü tutunamadı bugün Ege üniversitesinden mart 22 tarihli randevu aldım raporlu tüp bebek için 16 yıllık evliyim 36 yaşındayım başarı oranı mucize olsun diye eşimle tekrar başladık en son hatırladığım 2007 de yaptırdığımız tüp bebekti umutluyum bu sefer herşey güzel olucak iki hakkımı da Ege de Ege hanımdan yana kullanıcam ama inanıyorum ki ilkinde tutucak 4444 başlıcam hakkında hayırlısı hakkınızda hayırlısı olsun hipolu dostlarım sevgiler herkese[
Umarim hayirli sonuclanir hepimizin tedavileri.
Arkadaslar tup bebek yaptiranlarin yorumlarini okuyorumda bir coguda 4.5.6.7.tup bebek denemelerindeler korkuyorum acikcasi hipo olupta 1.de 2.de tutan yokmy acaba

Back
X