Ben 0 larda saniyordum 1.06 ciktiSe
Senin adina cok sevindim Allah hepimize saglikli sihhatli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi senin amh in kacti acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 0 larda saniyordum 1.06 ciktiSe
Senin adina cok sevindim Allah hepimize saglikli sihhatli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi senin amh in kacti acaba
Benimkisi 0.1 cikti bu sonuc beni cok korkutuyor arkadaslarBen 0 larda saniyordum 1.06 cikti
Hic korkutmasin 0.1 cok hamile kalan varBenimkisi 0.1 cikti bu sonuc beni cok korkutuyor arkadaslar
Senin adına çok sevindim gerçekten arkadaşım.1 yıl boyunca bana da aynısını söylediler yok Kıbrısa git yok bilmemne.En sonunda çok şükür profosör bir doktor buldum ve bunlara gerek olmadığını öğrendim.Önümüzdeki ay adetimle birlikte başlicaz bizde allah izin verirse dua et bizede nasip olsun inşallah..Benim fsh düşük canım buarada.sende tiroid sorunu da varmıydı tsh falan ?Bu ucuncu tup bebegim diger iki tup bebegi baska hastanede yaptirdim birisi bos gebelik birisi bebegimin kalbi durdu ucuncuyu sisli memorialde yaptirdik cok sukur bebisim iyi 7+2 gunluk olduk kizlar zor surecler ama herseye degiyor noal kadin dogumcular bizi anlamiyorlar bana hep senin cocugun olmaz kibrisa gidiceksin dediler tup bebek bile olmaz dediler ama oluyormus igneleri vuruldukca buyuyo buyuyo buyuyo yumoslar haa her tup benek merkezide anlamiyor cok unlu bir yere gittim yumurtaliklari goremeyince cikk senin cocugun olmaz dedi salak sey mucizem icerde buyuyor bilmiyor birde hipolu olup fsh dusuk olmasi lazim fsh 15 ustuyse tup bebek yapilmiyor kizlar
Yoktu troit falan bende aslinda biz en kolay tup bebek hastasiymisiz yumuslar buyutulup normal denemeylede oluyor ama riskli cok yumurta olursa ama sperm degerleriniz iyiyse asilama deneyin bizim o sorunda oldugu icin direk tup bebek denedikSenin adına çok sevindim gerçekten arkadaşım.1 yıl boyunca bana da aynısını söylediler yok Kıbrısa git yok bilmemne.En sonunda çok şükür profosör bir doktor buldum ve bunlara gerek olmadığını öğrendim.Önümüzdeki ay adetimle birlikte başlicaz bizde allah izin verirse dua et bizede nasip olsun inşallah..Benim fsh düşük canım buarada.sende tiroid sorunu da varmıydı tsh falan ?
evet bana da aynısını söylemişlerdi en kolay hasta gurubuymuşuz.Bende tiroid yükseklği var onun içinde ayrıca hap içiyorum.Aşılama denedik bi kez olmadı.Bu kez tüpe geçiceğiz allah izin verirse..Yoktu troit falan bende aslinda biz en kolay tup bebek hastasiymisiz yumuslar buyutulup normal denemeylede oluyor ama riskli cok yumurta olursa ama sperm degerleriniz iyiyse asilama deneyin bizim o sorunda oldugu icin direk tup bebek denedik
Merhaba kizlar arada yazmadamda takipteyim sizler nasilsiniz tedavine baslayan varmi aranizdaGünaydın kızlar nerelerdesinizzz nasılsınızzz bakalım
çıkın çıkın gelinsenize :)
Yazın lütfen buraya
Benimkide onumuzdeki aya kaldi artikŞu an yok canm önümüzdeki ay inşallah ben adetimi bekliyorum.Sende durumlar nasıl ?
Neden öyle oldu ki ?Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah..Sen mi yurtdışında yaşıyordun yanlılş hatırlamıyorsam eğer ?Benimkide onumuzdeki aya kaldi artik
Evet cnm Aslinda aralik ocak ayi gibi tedaviye baslamis olcaktik esimin islerinden dolayi ertelemek zorunda kaldikNeden öyle oldu ki ?Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah..Sen mi yurtdışında yaşıyordun yanlılş hatırlamıyorsam eğer ?
Anladım hayırlısı olsun canım.hangi ulkedesin bilmiyorum ama buğday cimi suyu varmış çok iyi diyorlar ben burda bulamadım orda vardır tutunmayı da kolaylastiriyormus.dene istersenEvet cnm Aslinda aralik ocak ayi gibi tedaviye baslamis olcaktik esimin islerinden dolayi ertelemek zorunda kaldik
Bn ingilterede yasiyorum zannetmiyorum bulabilecegimi sn nerde yasiyorsunAnladım hayırlısı olsun canım.hangi ulkedesin bilmiyorum ama buğday cimi suyu varmış çok iyi diyorlar ben burda bulamadım orda vardır tutunmayı da kolaylastiriyormus.dene istersen
Lorıenna canım sanırım sen hamilesin ne güzel sağlıklı bi şekilde doğumunu yapar evladını kucağına alırsın inşallah..Bize biraz anlatırmısın sende hipolumusun ?Neler yaptın transfer öncesi ve sonrası ?Neler önerirsin bizlereinşallah güzel haberler alırsınız.
Lorıenna canım sanırım sen hamilesin ne güzel sağlıklı bi şekilde doğumunu yapar evladını kucağına alırsın inşallah..Bize biraz anlatırmısın sende hipolumusun ?Neler yaptın transfer öncesi ve sonrası ?Neler önerirsin bizlere
Umut oldun bizlere böyle duydukça o kadar seviniyorum ki anlatamam.İnşallah bizlere de nasip olur bu duygumerhabalar, hipolu değilim, konu başlığına bakıp size iyi dileklerde bulunmak için girdim. benim 10 civarı insülin direncim ve kilom var, yaş 34, amh değerim 1. doktorum erkenden menopoza gireceğimi belki çocuk için 1 yılımın kaldığını, acilen anne olmamı ama normal yollardan hamile kalmamın çok zor olduğunu söyledi (annem de 38 yaşında girmişti). 1 senedir çocuğum olmuyordu. eylül gibi tüp bebeğe başlamak için başkent üni. hastanesine gittik ama direncim ve kilom yüzünden tüp bebeğe başlatmadı doktor. 10 kg verip ocak ayında gelmemi istedi, günde 10 km yürü dedi, daha bir dolu tavsiye. o arada diyet spor yaptım ama hem de yeme bozukluğum var, insülin direnci olan zaten çok yavaş veriyor biliyorsunuzdur. 4 kg falan verdim, ekimde rahim filmi çektirdim. kasım sonu olan reglim çok gecikti ama sabırsızlanmak yerine reglimin geciktiğini çok kötüye yordum, menopoza girdim sandım. 10 gün gecikince el mahkum gittim, hamile olduğum ortaya çıktı. kalp atışlarını duymasak asla inanmayacağız. 2-3 ocak tahmini regl günümdü ve randevu almıştık tüp bebek için. tek bir tane doktor olumlu konuşmadı, kendi ablam dahil. amh değerimi duyunca zayıfla, tüp bebeğe başla acilen vs lafları havada uçuştu. diyeceğim o ki, umudunuzu lütfen kaybetmeyin. ya 4 kg vermek ya da rahim filmi ya da amannn nasıl olsa tüp bebeğe başlıcam salla çocuğun olmuyosa diyerek kendimi rahatlattığım için oldu, bilemiyorum artık.