- 25 Kasım 2014
- 35
- 8
- 16
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bu cankat klinik tup bebek yapiyomu birde ne kdr basarililar merak ettim istanbuldayim ben belki orayada gidebilirimHerkese gunaydin...Hanimlar tekrar okuyunca yasadiklarim bir bir gozumun onune geldi yavrum simdi 6 aylik cok sukur..Size sunu soylemk istiorum elbette hersey nasip kismet meselesi RABBIM cumlemizin yuzunu güldursün kucagimizdaki evlatlarimiza saglik hayir,evlat hasreti ceken kardeslerimizede mucizeleri müjdelesin inşALLAH..Bizim tedavimizde dr cok onemli heleki faha once bizim gibi bir hasta tedavisinde deneyimli bi dr cok cok onemli..Bende ayni yollardan gectim hersey paraya bakiyor derseniz sonuna kadar haklisinz ama eminimki devlettede bu konuda deneyimli harika dr.lar vardir RABBIM onlari sizlere vesile eylesin..Ama istanbulda olup müsait olan varsa Cankat klinige gitmesini siddetle tabsiye ediyorum..Ben memnun kaldim inşALLAH sizlerde kalirsiniz.Sadece tavsiye etmek istedim
canim evet yapiyolar ama tup bebek islemlerini hemen yanlarindaki bahçeci kliniginde yapiolar..Muayene ucreti 210 tl sanirim yanlis hatirlamiosam gecen yil tup bebek icinde 8.000 tl gibi bi rakam konusulmustu ama ben tup yaptirmadigm icin en son hali kaca patlar bilmiorum cnmcanim bu cankat klinik tup bebek yapiyomu birde ne kdr basarililar merak ettim istanbuldayim ben belki orayada gidebilirim
masallah ikinciyemi hamilesin canimBende suan 5 ay bi haftalik hamileyum Rabbim hepinize nasip etsin bende hipoluyum 2 asilama 3 tup bebek sonrasi kizimiza kavustuk
Kusura bama lutfen yeni farkettim cvp yazamamisim sanirim..Hayir hatirlamiyorum maalesefmerhaba moon 8187 , öncelikle hayırlı olsun allahım bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. hamile kalmadan önce hormon değerlerinizi hatırlıyormusunuz?
Canım hoşgeldin bende senin gibiyim bir aşılamam olumsuz önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağım burdan haberdar olalım birbirimizden sen hangi şehirde yaşıyorsuun ?Bnde hipo hipoyum bnimde bir asilama oldum maasefe basarisiz ve onumuzdeki ay gibi tup bebek tedavisine gidecegiz
Cnm bn yurt disindayim ocak sonu subat ayinin basi gibi gidecez istanbula sen hangi sehirdesin handi hastaneyi gidiyorsunCanım hoşgeldin bende senin gibiyim bir aşılamam olumsuz önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağım burdan haberdar olalım birbirimizden sen hangi şehirde yaşıyorsuun ?
Suanda glifor kullaniyorum insilun direnci varmis bnde bide troid ilaci muayene oldugumda dr 6 tane yumurtan var dedi ama amh im 0.1 bu beni cok dusunduruyor cok kotu amh nerdeyse bitmis durumda bu durumda tup bebek ise yararmu bilemiyorum sizin degerleriniz nasilcanım bende Türkiyede Adanadayım.Burada Başkent Üniversitesi Hastahanesi var ona gidiyyorum ve memnunum çok şükür.Senin yumurta rezervin falan nasıl.Takviye ilaçlar alıyormusun bunun için canım ?
Canım bende tiroid için hap kullanıyorum tsh düşsün diye..Hiç kafana takma amh değerini biz hipolular zaten iğne ile tedavi olunca yumurtalarımız büyüyor.Benim 4 yada en son 5 yumurtam oluşmuştu.Önemli olan yumurtaların kaliteli olması..Bende Qenzim içiyorum her gün bide omega 3 aldım yumurta rezervim kötü ya inşallah işe yarar.Bizim o yüzden elimizi çabuk tutmamız gerekiyor rezervlerimiz kötü olduğu için.Sen kaç yaşındasın buarada ?Suanda glifor kullaniyorum insilun direnci varmis bnde bide troid ilaci muayene oldugumda dr 6 tane yumurtan var dedi ama amh im 0.1 bu beni cok dusunduruyor cok kotu amh nerdeyse bitmis durumda bu durumda tup bebek ise yararmu bilemiyorum sizin degerleriniz nasil
30 yasindayim sen?Canım bende tiroid için hap kullanıyorum tsh düşsün diye..Hiç kafana takma amh değerini biz hipolular zaten iğne ile tedavi olunca yumurtalarımız büyüyor.Benim 4 yada en son 5 yumurtam oluşmuştu.Önemli olan yumurtaların kaliteli olması..Bende Qenzim içiyorum her gün bide omega 3 aldım yumurta rezervim kötü ya inşallah işe yarar.Bizim o yüzden elimizi çabuk tutmamız gerekiyor rezervlerimiz kötü olduğu için.Sen kaç yaşındasın buarada ?
Bende 28 yaşındayım canım.Olur inşallah.vardır bir vakti saati.Tedavi sürecinde sende burdan paylaşırsan destek oluruz birbirimize.30 yasindayim sen?
Tabi cnm yazisalim arada yazisalim siz ne zaman basliyorsunuz tup bebegeBende 28 yaşındayım canım.Olur inşallah.vardır bir vakti saati.Tedavi sürecinde sende burdan paylaşırsan destek oluruz birbirimize.
Şu an hap kullanıyorum cyclo prognova yı canım.Adet olunca 3.günü başlicaz inşallah tedavime yani bu ay sonu gibi.Senin ne zaman başlayacak tedavin ?Tabi ki yazışalım inşallah burdan hayırlı haberler veririz birbirimizeeTabi cnm yazisalim arada yazisalim siz ne zaman basliyorsunuz tup bebege