Hipolu Olarak Tüp Bebek Tedavisine Başladımmm:)

merhaba moon8187, öncelikle yüce rabbim bebeğinizi sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin. bizlerde senin durumundayız. tedaviye başlamadan önceki hormon değerlerini hatırlıyormusun? benim fsh çok yüksek :(

merhaba moon 8187 , öncelikle hayırlı olsun allahım bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. hamile kalmadan önce hormon değerlerinizi hatırlıyormusunuz?

Herkese gunaydin...Hanimlar tekrar okuyunca yasadiklarim bir bir gozumun onune geldi yavrum simdi 6 aylik cok sukur..Size sunu soylemk istiorum elbette hersey nasip kismet meselesi RABBIM cumlemizin yuzunu güldursün kucagimizdaki evlatlarimiza saglik hayir,evlat hasreti ceken kardeslerimizede mucizeleri müjdelesin inşALLAH..Bizim tedavimizde dr cok onemli heleki faha once bizim gibi bir hasta tedavisinde deneyimli bi dr cok cok onemli..Bende ayni yollardan gectim hersey paraya bakiyor derseniz sonuna kadar haklisinz ama eminimki devlettede bu konuda deneyimli harika dr.lar vardir RABBIM onlari sizlere vesile eylesin..Ama istanbulda olup müsait olan varsa Cankat klinige gitmesini siddetle tabsiye ediyorum..Ben memnun kaldim inşALLAH sizlerde kalirsiniz.Sadece tavsiye etmek istedim
canim bu cankat klinik tup bebek yapiyomu birde ne kdr basarililar merak ettim istanbuldayim ben belki orayada gidebilirim

canim bu cankat klinik tup bebek yapiyomu birde ne kdr basarililar merak ettim istanbuldayim ben belki orayada gidebilirim
canim evet yapiyolar ama tup bebek islemlerini hemen yanlarindaki bahçeci kliniginde yapiolar..Muayene ucreti 210 tl sanirim yanlis hatirlamiosam gecen yil tup bebek icinde 8.000 tl gibi bi rakam konusulmustu ama ben tup yaptirmadigm icin en son hali kaca patlar bilmiorum cnm

Merhaba arkadaşlar bende sürekli Cgnoprognova kullanarak adet oluyorum, Hipofiz MR çektirmiştim geçmiş yıllarda normal çıkınca tanıda koyamadılar, hipo hipo ve primer amonere arasında tanım gitti geldi sonuçta ilaçsız adet olamıyorum.
Fakat bekarlığımda bile gittiğim hiç bir dr. bana çocuğun olmaz demedi hep yumurtalıkların için tedavi ile, tüp bebekle olur dediler bence umutlu olmak gerek herşey nasip ki bir çok hipo hipolu kişi tanıyorum tedavi ve tüp bebekle çocuk sahibi olmuş umutlu olalım yeter,.
Ben 34 yaşındayım 2 yıllık evliyim bende şimdi çocuk düşündüğüm için çok araştırma yaptım bir çok özel dr. gittim hepsi bana tüp bebek tek çözüm aşılama vs. şeylerle uğraşma dediler şimdi tüp bebek için İzmir'de bir kaç dr. arasında gidip geliyorum bir iki ay içinde haydi Bismillah diyip bende başlıcam tedaviye ama devlet mi, özel ünv hast. mi karar veremedim yaşımda ilerliyor ünv. zaten aşılama vs. ile başlıyormuş diye duydum öyle olursa muhtemelen zaman kaybı bizim için neyse hayırlısı Rabbim Evladı hediye olarak gönderirmiş aileler hediye olursa kabul edicez, olmazsa Rabbim en iyisini bilir dicez...
Sizlere burada gelişmeleri paylasıcam sizlerde paylaşın...

merhaba moon 8187 , öncelikle hayırlı olsun allahım bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. hamile kalmadan önce hormon değerlerinizi hatırlıyormusunuz?
Kusura bama lutfen yeni farkettim cvp yazamamisim sanirim..Hayir hatirlamiyorum maalesef:(

Arkadaşlar burayı canlı tutsak ne güzel olur uzun zaman olmuş diğer konulara da yazılalı.Ben de hipoluyum bi aşılamam olumsuz oldu önümüzdeki ay tüp bebeğe geçicez allah izin verirse.Sizin yazdıklarınız umut oldu bana da :):KK200::halay:

Bnde hipo hipoyum bnimde bir asilama oldum maasefe basarisiz ve onumuzdeki ay gibi tup bebek tedavisine gidecegiz

Bnde hipo hipoyum bnimde bir asilama oldum maasefe basarisiz ve onumuzdeki ay gibi tup bebek tedavisine gidecegiz
Canım hoşgeldin bende senin gibiyim bir aşılamam olumsuz önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağım burdan haberdar olalım birbirimizden sen hangi şehirde yaşıyorsuun ?

Canım hoşgeldin bende senin gibiyim bir aşılamam olumsuz önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağım burdan haberdar olalım birbirimizden sen hangi şehirde yaşıyorsuun ?
Cnm bn yurt disindayim ocak sonu subat ayinin basi gibi gidecez istanbula sen hangi sehirdesin handi hastaneyi gidiyorsun

canım bende Türkiyede Adanadayım.Burada Başkent Üniversitesi Hastahanesi var ona gidiyyorum ve memnunum çok şükür.Senin yumurta rezervin falan nasıl.Takviye ilaçlar alıyormusun bunun için canım ?

canım bende Türkiyede Adanadayım.Burada Başkent Üniversitesi Hastahanesi var ona gidiyyorum ve memnunum çok şükür.Senin yumurta rezervin falan nasıl.Takviye ilaçlar alıyormusun bunun için canım ?
Suanda glifor kullaniyorum insilun direnci varmis bnde bide troid ilaci muayene oldugumda dr 6 tane yumurtan var dedi ama amh im 0.1 bu beni cok dusunduruyor cok kotu amh nerdeyse bitmis durumda bu durumda tup bebek ise yararmu bilemiyorum sizin degerleriniz nasil

Suanda glifor kullaniyorum insilun direnci varmis bnde bide troid ilaci muayene oldugumda dr 6 tane yumurtan var dedi ama amh im 0.1 bu beni cok dusunduruyor cok kotu amh nerdeyse bitmis durumda bu durumda tup bebek ise yararmu bilemiyorum sizin degerleriniz nasil
Canım bende tiroid için hap kullanıyorum tsh düşsün diye..Hiç kafana takma amh değerini biz hipolular zaten iğne ile tedavi olunca yumurtalarımız büyüyor.Benim 4 yada en son 5 yumurtam oluşmuştu.Önemli olan yumurtaların kaliteli olması..Bende Qenzim içiyorum her gün bide omega 3 aldım yumurta rezervim kötü ya inşallah işe yarar.Bizim o yüzden elimizi çabuk tutmamız gerekiyor rezervlerimiz kötü olduğu için.Sen kaç yaşındasın buarada ?

Canım bende tiroid için hap kullanıyorum tsh düşsün diye..Hiç kafana takma amh değerini biz hipolular zaten iğne ile tedavi olunca yumurtalarımız büyüyor.Benim 4 yada en son 5 yumurtam oluşmuştu.Önemli olan yumurtaların kaliteli olması..Bende Qenzim içiyorum her gün bide omega 3 aldım yumurta rezervim kötü ya inşallah işe yarar.Bizim o yüzden elimizi çabuk tutmamız gerekiyor rezervlerimiz kötü olduğu için.Sen kaç yaşındasın buarada ?
30 yasindayim sen?

Tabi cnm yazisalim arada yazisalim siz ne zaman basliyorsunuz tup bebege
Şu an hap kullanıyorum cyclo prognova yı canım.Adet olunca 3.günü başlicaz inşallah tedavime yani bu ay sonu gibi.Senin ne zaman başlayacak tedavin ?Tabi ki yazışalım inşallah burdan hayırlı haberler veririz birbirimizee:dua::dua::dua::KK200::KK200::KK200:

Kızlar slm bende hipoluyum 1 yıllık evliyim bekarkende çok doktora gittim cocugunnolmaz demediler hiç biri evliliğinin ikinci ayından itibaren gittim doktora onlarda hep ilaçlar ama dizel.esi kismetse pazartesi başka bu doktora gitcem ve kesin ne yapabiliriz diye konuscam ben çok istiyorum bebis esim de istiyor ama Ben üzüldüğüm için istemiyor artık bu ayın 24 de 1 yıl olcak evliliğimiz insallah hyirlica olur hepimizin bebisleri :anne:

Back
X