Hipoplastik Sol Kalp Sendromu bebekli anneler

Canım ben antalyadayım burda en güvenilir yer akdeniz üniversitesi tip fakültesi o yüzden burda yapacam

Doğum dan önce bişey diyemeyiz diyo doktorlar doğum dan sonraki bebeğin durumuna göre karar verilecek diye.beni rahatlatmak için de öyle demis olabilirler.sen kendini bize emanet et dedi doktor önce kadın doğum da doğum un olur sonra bebeğini çocuk kardiyoloji ye emanet ederiz onlar gerekeni yaparlar dediler

anladım doğumun da yaklaştı değil mi. Allah yardımcın olsun Allah bize bunu verdi ama sabrını verecek ve en hafif şekilde atlatmamız için bize güç verecek inanıyorum

Bende karar verdim acıbadem atakentte yapıcam haftaya perşembe alıcaklar inşallah 38 haftaya girerken hayırlısı artık dün çantamı hazırlarken o kadar kötü oldum ki kıyafetlerini yıkadım ütüledim biberonunu kaynattım bezini ağız mendilini çoraplarını herşeyini koydum şu hayatta hiçbişeyi çok istemiyceksin onu anladım biz bu bebeği çok istedik 1.5 yılın üzerine tam aşılamaya geçeceğim sırada Rabbim verdi oğlumdan sonra adetlerim düzensizleşti yumurtlamada sorun oldu.Ama en sonunda Rabbim kızımı yolladı bir mucize şimdi yeniden bir mucize bekliyorum herşeyin iyi olması için sizlerde dua edin ne olur

Allahim hepimize bu mucizeyi yaşatır inşallah bebeklerimiz bizi ve tüm doktorları utandırır inşallah.benimki 34 haftalık oldu iki hafta sonra kontrolum var o zaman doğum ile ilgili net tarih verecekmiş doktor büyük ihtimal sezaryan dedi

Canım perşembe doğum a gireceksin allah yardımcın olsun doğumdan sonra müsait oldukça buraya yazarsan bizde takip ederiz bebeğini merak ediyoruz inşallah sağlıklı doğacak allah in izniyle.merak ediyorum bende

Arkadaşlar bebeğim doğdu 22 haziranda yoğun bakımda o günden beri ameliyat olamıyor kaldıramaz diye bekliyoruz çok zor bi süreç allah kimseyi böyle bekletmesin

27.08.2016 doğum yaptım ilk bebeğimdi sağlıklı bebek bekliyorduk gebelikte kendini göstermedi. bbebeğimi emzirdim sonra kontrole gitti ve bir daha getirmediler. hipoplastik sol kalp sendromu olduğu söylendi. hiç umut vermediler. yoğun bakıma alındı ve 29.08.2016 anju oldu ve 30.08.2016 sabah kaybettik. bu hastalıkla doğum yapanlara sorum tekrar gebe kaldınız mı ve bu hastalığın diğer gebeliklerde görülme olasılığı ve tabi önce her şeyden Allahtan .

Başınız sağolsun Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin . Bende bu hastalıktan kaybettim 2015 nisan ayında kuzum dayanamadı İkinci bir bebek doğurdum 26 günlük olduk çok şükür sağlıklıyız

Normal doğum yapmıştım ben hemen istedim ama 7 ay sonra hamile kalabildim herhangi bi teste gerek yok hamilelikten 3 ay önce folik asit kullanman lazım gebeliğin 18-22 hafta arası fetal eko bakılması yeterli Rabbimin izni ile bir sorun cıkmıyor ben tek değilim bi cok arkadas saglıklı bebek doğurdu

Anladım ben sezeryan la olmak zorunda kaldım hayırlısı boyleymis Allah büyüktür Allah bize de sağlıklı bebekler nasip eder inşaallah sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…