aynen arkadaşım. Uzak durdum. Ama diyorum ya bi insanla böyle oynanır mı ya. Bu nasıl bi vicdanbir tane evde bir tane dışarda olacaktı işte.. kendin diyorsun çarpık diye. uzak dur.
Teşekkür ederim arkadaşım. Allah bizleri yalancı adamlardan korusun...Adam yalancı ve bencilin teki sizi ikna etse idi iki tarafı da güzelce idare edecekti. Bu adam da kadın da boşanmaz bence tencere kapak misali ama siz de bence artık böyle bir adamı düsünmeyin
Evdeki evde olmaya devam etsin çocuk doğursun , evi temizlesin ,dışarda ki gönlünü eglendirsin, hoş tutsun ,macera olsun ..bazı erkekler farklı mutfaklar sever .. bakıre olmadığını bildiği için kolay lokma sanmış . Tadina bakar geri dönerim demiş ama tutmamış ..yoksa sevmeyen ,ayrı yaşayan ve bu kadar sana aşık olan bi adam , bide varlikliysa bir günde boşanır ,seninle güzel bir yola girerdi ..sahtekar bu pislik , hem karısını hem seni idare etmeyi amaclamis zannımca. .
bu tip insanlarda vicdan aramamak gerekiyor.siz en iyisini yapmışsınız.aynen arkadaşım. Uzak durdum. Ama diyorum ya bi insanla böyle oynanır mı ya. Bu nasıl bi vicdan
iyi de kocanız öldü mü de dul dediniz kendinize?
Aynen öyle... İnsanın adı dul olunca heralde herşeye açık düşünüyorlar. Toplulumuzu keşke bu konuda eğitebilsek. Ayrılığın kadınlar için de normal bişey olduğunu, DULLUĞUN cinsiyet gözetmediğini.
Canım o evli bi adam sana ne derse desin inanmayacaksın o sözleri vaatleri dinlemen karşına alıp konuşman bile hata şimdi benimle oynadı diyorsun adam evli bidaha hatırlatayım. Belki onlar düzelicekti herşey yoluna giricekti ve sen her görüşme isteğini kabul ederek belki daha da uzaklaşmalarına sebep oluyorsun. Nekadar yalvarırsa yalvarsın, ağlasın zırlasın konuşma.aynen arkadaşım. Uzak durdum. Ama diyorum ya bi insanla böyle oynanır mı ya. Bu nasıl bi vicdan
Hayır eşimden ayrıldım. Boşandım yaniiyi de kocanız öldü mü de dul dediniz kendinize?
Bu kadar özet yazınca tabi siz beni araya giren olarak değerlendiriyorsunuz ama öyle diil. Adam bunu alışkanlık haline getirmiş. Burası küçük bir şehir arkadaşım. Adam para var pul var diye bu tarz heryecanlara sarılmış. KAdınla maalesefvki bir evlilikleri söz konusu değil. Ben vicdanlı biriyim. Kimsenin ne yuvasına mudahil olurum ne de bnm yuzumdcen dagılmasına sebep olurum. Oratada bi evlilik değil şirket birlikteliği gibi bi ilişki var. Hatayı ben kendime yaptım ki kendi ruhumu yordum dinleyerek. Ama eleştirine saygı duyuyorum. Teşekkür ederim görüş belirttiğin için..Canım o evli bi adam sana ne derse desin inanmayacaksın o sözleri vaatleri dinlemen karşına alıp konuşman bile hata şimdi benimle oynadı diyorsun adam evli bidaha hatırlatayım. Belki onlar düzelicekti herşey yoluna giricekti ve sen her görüşme isteğini kabul ederek belki daha da uzaklaşmalarına sebep oluyorsun. Nekadar yalvarırsa yalvarsın, ağlasın zırlasın konuşma.
bekar bir kadınsınız sadece. siz de böyle düşünürseniz yandınız yani. başka insanlar elbette karşınıza çıkacaktır.Hayır eşimden ayrıldım. Boşandım yani
yok ben bu kelimeyi sevmiyorum ama maalesef düşünmeyle ilgisi yok ki. DUL sözcüğünün karşığı bu Türkçe'de. Ki ben kendime dul değil bekar diyorum :)bekar bir kadınsınız sadece. siz de böyle düşünürseniz yandınız yani. başka insanlar elbette karşınıza çıkacaktır.
Aynen öyle arkadaşım. Ben Allahın sevdiği bi kuluymuşum ki bu pisliğe bulaşmadan çıktım...Zaten olmaz demissin ama asla geri donme ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?