Hirsiz damgasi

Affetmezdim tabi ki. Ama konuşurdum eşimin annesi sonuçta saygımı korurdum evine gittiğimde ne dolabını açardım , ne de iş yapardım misafir gibi gider gelirdim.
+1
Kesinlikle evine gittiğimde bir bardak su için yalvarsa da kalkıp vermem, yerimden kımıldamam...

kizlar kayinvalideniz size evinden esya ve yiyecekleri caldiginizi soylese daha sonrada hatali oldugunu soyleyip ozur dilese affedermiydiniz
Asla birdaha suratına bakmam.Hem aileni hem seni aşağılamış.eşim için deil kendime saygımdan birdaha adım dahi atmam.Bu bir iftiradır.

sonra hep aradilar telefonla yuzlerine kapattim numaralarini silmistim esimede dedim efer icinde suphe varsa en ufak ailem diyosan ille bitsin dedim esim arkandayim dedi ama hep surat yapti evde yuzu gulmedi tmm hakli olabilir uzulmustur ama ben haksizmiydim benim sucum neydi yapmadigin biseyle suclanmak ne kadar kotu

sonra evime geldiler iki kere hosgeldin demedim ozur dilediler hata yaptklarini soylediler ben gene konusmadim annem surekli konusuyomusin kaynananla diye soruyordu hayir diyordum konussam sendenmi saklicam dedim surekli bugzeduyodu konusuyorsundur belki diye bana sahip cikmadilar bizim kizimiz hirsiz degil bizde size muhtac degiliz demediler

annem bir gun dediki eger konusursan kaynananla sende gram akil yok dedi cok sinirlendim ogun kaynanayla konusmaya basladim tekrar tekrar ozur diledi affetmesemde konustum esimde cok uzuluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…