- Konu Sahibi serseri sittin
-
Yuh yani!!!yiyecekleri annemin evine goturdugumu soyledi amnemler kus esimin anne babasiyla ben esim icin baristim ama ailem cok tepkili
bu olaydan oncede bize karsi cok soguktu kayinvalide surat yapardi gitmesek soylenirdi ben orda kalmak istemezdim yatili kizimi bile dislardi insan tanimadigi bebek bile olsa yannda sever bunun icin ben gidelim ama yatiya kalmayalim dedim diye esim kolumu tuttu sikti beni itekledi kolumun ust tarafi el buyukluginde mordu. o dereceYuh yani!!!
Eşinizi bilmem ama kv saygı falan haketmiyor!
Eşin de pek hak etmiyormuş sanırım.bu olaydan oncede bize karsi cok soguktu kayinvalide surat yapardi gitmesek soylenirdi ben orda kalmak istemezdim yatili kizimi bile dislardi insan tanimadigi bebek bile olsa yannda sever bunun icin ben gidelim ama yatiya kalmayalim dedim diye esim kolumu tuttu sikti beni itekledi kolumun ust tarafi el buyukluginde mordu. o derece
Eşin de pek hak etmiyormuş sanırım.bu olaydan oncede bize karsi cok soguktu kayinvalide surat yapardi gitmesek soylenirdi ben orda kalmak istemezdim yatili kizimi bile dislardi insan tanimadigi bebek bile olsa yannda sever bunun icin ben gidelim ama yatiya kalmayalim dedim diye esim kolumu tuttu sikti beni itekledi kolumun ust tarafi el buyukluginde mordu. o derece
dedigim gibi su an iyiler ama ben eski ben degilim artik tahammulum yok hic biseEşin de pek hak etmiyormuş sanırım.
Tahminim başka sorunlarınız vardır. İpler gerilmiştir. Zira bırakın insanın gelinine yabancıya bile diyemeyeceği şeyler söylenmiş size. Umarım evliliğiniz ve aile ilişkileriniz düzelir. Fakat bir birey olarak saygıyı hak ettiğinizi asla unutmayın.
Ben olsam eşim dahi olsa ortada onun için affetmezdim , hırsızlık damgası yemişsiniz normal bir şey mi bu ?[/QUOTE tabiki normal degil 5 aylik hamileyken gorumcemin biri esimle tartisti ve bana orospu dedi ben tek kotu laf etmedigim halde kendne ve kayinvalide kizini tuttu ben nefes alamadim o gun acile kaldirdilar bebegimi kaybediyordum nerdyse. annemlere gittm annem yuvan yikilmasn diye beni zorladilar geri gonderdiler esim almaya geldi istemeyerek gittim cok zoruma gitti simdi esimi elestirir keske seni vermeseydm kocan soyle kocan boyle kaynanan soyle boyle. bisey demeye hakkiniz yok dedim bana sahip cikmadiniz zamannda simdi hakkiniz yok dedim
mümkün değil...çok ağır bi itham elimden geldğince görüşmez mecbur görüştüğüm zmnlarda çok soğuk dururdum!kizlar kayinvalideniz size evinden esya ve yiyecekleri caldiginizi soylese daha sonrada hatali oldugunu soyleyip ozur dilese affedermiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?