- 31 Ağustos 2017
- 226
- 291
- 53
- Konu Sahibi Nickbulamadimya
-
İhtiyacı bile olsa bir insan başkasının 1 kuruşunu bile izinsiz almaz,CiRiLLA 'ya katılıyorum, başkaları için doğal gelebilir saygı duyarım ama henüz sevgili konumunda olan birinin borç istemesi, kredi çekmesini istemesi gibi paralı mevzulara girmesi bana ters.
Ayrıca kleptomani olduğunu da sanmam, bana sanki mesleği gereği temkinli davranıp bozuk paralardan 1-2 lira alarak nabız ölçüyor gibi geldi, siz kaç liralık kayıpta fark edeceksiniz diye deneme yapıyor gibi geldi, devam ederseniz ilerleyen zamanlarda daha büyük meblağlara el atacağını düşünüyorum.
Adam daha fazlasına el uzatmanın hazırlığını yapıyor, çok rahatsız edici bir durum bence, kaç yıllık eşim dahi bana sormadan çantamdan 5 kuruş bile almaz, bende onun çantasından, adam çok rahat henüz sevgili olduğu insanın evinden 1-2 lira demeden götürüyor, ihtiyacı varsa gidip kredi çeksin.Aynı fikirdeyim, bana da öyle geldi
Siz onu deniyorsunuz kendinizce ama bence o da sizi deniyor
Adam daha fazlasına el uzatmanın hazırlığını yapıyor, çok rahatsız edici bir durum bence, kaç yıllık eşim dahi bana sormadan çantamdan 5 kuruş bile almaz, bende onun çantasından, adam çok rahat henüz sevgili olduğu insanın evinden 1-2 lira demeden götürüyor, ihtiyacı varsa gidip kredi çeksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?