Hırsızlık :(

Kızım çıkarmaz dışarda. Düşecek birşey de değil. Güç ile yana çekelerek çıkan kelepçelerdendi. Kızım çıkarsa bile evde biryere koyar ve oraya koyduğunu söyler. Oda bilmiyor. En ufak bir kağıt parçasını bile koyduğunda buraya koydum ben yaptım der. O çıkarsa bilir ve söyler yani. Ama bilmiyorum diyor.
Cocugunuzu fena korkutmus
Yani sirf bu yuzden bile ben o kadini yolardim cok net soyluyorum
Kimbilir cocuga ne dedi de size soylemiyor

Çocuğunuzun kolundan alsaydı "Anne X teyze aldı derdi.Bilmiyorum,hatırlamıyorum demezdi.Bahsettiginiz tarzda bir takım otobüste tam inecekken kucağımdan yere düşmüştü.Kolumdan açılmış ve ben farketmemisim.Zaten zırt pırt gelmesin evinize misafir.Evdeki kişi çocuğunuza mi bakicak misafir mi ağırlayacak.

Yapacak bir şey yok. Kimseyi de gözünüzle görmeden suçlamayın. Hayat bu asla olmaz denen şeyler olur. Madem o kadından şüpheleniyorsunuz o kişiyi evinize almazsınız, iletişime geçmezsiniz olur biter.

Öylesine çirkef bir kadın ki. Kendisini haklı çıkarır benim de olmadık şeylerden huzurumu bozar. Öyle pis bir kadın yani. İnsanların arkasından atıp tutan. Olur olmaz şeyleri söyleyen. O yüzden böyle direk söyleyememm

Bir dahaki sefer için tuzak kur. Çocuğa babası kıyamadı yeni kelepçe aldık ama artık sadece bizimle takıyor. Ben yokken yanında evde bırakıyoruz de. Eve davet et. Köşeye bir yere kamera koy. Evi kurcalasin video yu millete izletirsin

Kızım çıkarmaz dışarda. Düşecek birşey de değil. Güç ile yana çekelerek çıkan kelepçelerdendi. Kızım çıkarsa bile evde biryere koyar ve oraya koyduğunu söyler. Oda bilmiyor. En ufak bir kağıt parçasını bile koyduğunda buraya koydum ben yaptım der. O çıkarsa bilir ve söyler yani. Ama bilmiyorum diyor.

acaba korkuttu mu çocuğu söylersen ben gelir seni döverim keserim mi dedi ki?

Görüşmeye devam edin , eve kamera taktirin .
Değerli bir eşyanızi göz önünde bırakın zaten o ise tekrar yeltenir.
Benim 80 gr lik bilezigim yatakodamdan gitti , gerisini siz hesap edin allah bildiği gibi yapsın ne diyim....

Korkutma vs. olduğunu zannetmiyorum. Çünkü kızım hiç birşeyi saklamaz söyler. Onun dikkatini dağıratarak aldığını düşünüyorum. Yada ufak bir ihtimal. 1 defa kendisi çıkarmış koltuğun üzerine bırakmıştı. Öyle olduda aldı gitti mi acaba diye düşünüyorum. Ama kesin ihtimal olarak kızıyla kızım oynarken aldı. Başka birşey yok.

öyle bir insan ki.. Yaklaşık 3 ay önce bir düğüne gittik ortak akrabanın. Orada o kadının kendi kız kardeşinin çantasından 100 tl çalınmış. Aynı masadayız 10 kişi. Sonradan söylediler tabi. Masadaki herkesi zan altında bıraktılar resmen. Ben bile kötü oldum yani. Masada pek oturmadım ama yine de insan karşısındakinin düşüncesi acaba nasıl diye bir düşünüyor. Ben asla öyle birşey yapmadım yapmamda.. Çalışıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok. Sonra 6 yaşındaki yeğeni hala parayı sen almışsın hırsızsın demiş. Kadın utanmaz yani anlayacağınız. Kayınvalidesin evinindeki sucukları dahi penyesinin altına koymuş koymuş evine götürmüş... :sinirli:Herkes biliyor bu kadının böyle bir insan olduğunu. Ben geç farkına varmışım..

Görüşmeye devam edin , eve kamera taktirin .
Değerli bir eşyanızi göz önünde bırakın zaten o ise tekrar yeltenir.
Benim 80 gr lik bilezigim yatakodamdan gitti , gerisini siz hesap edin allah bildiği gibi yapsın ne diyim....

Sizede çok geçmiş olsun. Rabbim alana yedirmesin inşAllah. Bu dünyanın ahireti de var.. Pazarda satılan 5tl lik altının aynısı bileziklerden var. Bende diyorum ki ondan alayım takayım koluna bir müddet görsün sonra bize çağırayım onu açık göz önünde bir yerde bırakayım. Böylelikle ortaya çıkar.. Ama bilmiyorum yutar mı ?

Merhaba Arkadaşlar,

4 yaşındaki Kızımın koluna çocuklar için olan altın kelepçe bilezik almıştım.. Ve bilezik kolundan kayboldu. Ben çalışıyorum, evden pek çıkmıyor. Kayınvalidem bakıyor. Çıkarsa da annem yada kayınvalidemle çıkıyor. Eşimin bir akrabası var. Pek samimi değildik arada gelir giderdik. Kendisinin hırsız olduğunu daha önceden çok dile getirdi kayınvalidesi görümcesi vs. Ben pek inanmamıştım ama aynı odada otururken annemin parasını almış çantadan ve çıkmış gitmiş evden.. :oha:

Neyse, bu bize çok gelip gitmeye başlamıştı son dönemlerde. 1 yaşında çocuğu var. O durmuyor diyerek 1 gün gelmese, ertesi gün kesin geliyordu. Bir gün ben yokken gündüz gelmiş kayınvalidem mutfaktayken bir hışımla evden çıkmış ve o gün bugündür gelmiyor.

Bileziğin kaybolduğunu duydu ama hiç tepki yok. Normal şartlarda çok sesli bir insan. Bağıra çağıra beddua falan okur yani. Ama hiç tepki vermiyor. Ve konuyu değiştiriyor. Bende artık onu evime asla almama kararı aldım. Onun aldığından eminiz artık. Çevre kuyumculara sorduk ama yakın çevreye götürüp bozduracak değil biliyoruz. Kimsenin günahını almak istemedim bu zamana kadar fakat, kendisini belli etti artık. Onun aldığını bir şekilde ortaya çıkarmak istiyorum. Benim alın terimi çatır çatır yemesini istemiyorum..

Uzun oldu kusura bakmayın.. Nasıl ortaya çıkarabilirim bu durumu ? :kızgın:
Kuyumculara haber verin, bozdurursa size bilgi verirler sanırım. kuyumcular odasında çalıntı eşyalar yayınlanıyor.

Sizede çok geçmiş olsun. Rabbim alana yedirmesin inşAllah. Bu dünyanın ahireti de var.. Pazarda satılan 5tl lik altının aynısı bileziklerden var. Bende diyorum ki ondan alayım takayım koluna bir müddet görsün sonra bize çağırayım onu açık göz önünde bir yerde bırakayım. Böylelikle ortaya çıkar.. Ama bilmiyorum yutar mı ?
Amin ,Tesekkur ederim.
Hirsizliga alışmış insanlar için maddi değer önemli değildir bence , alyansinizi koyun ortaya ama mutlaka yakalama imkaniniz olsun zaten o ise olay çözülür.
Çok geçmiş olsun.

4 yaşında çocuk konuşuyordur muhtemelen,dolayısıyla o kişininde olduğu bir ortamda kızımın bilekligi kayboldu,kimin aldığını da bana söyledi. Polise gideceğim. Rencide etmek istemiyorum kalabalıkta ama alan kişi çıkarıp bir yere bıraksın yoksa gereğini yapacağım deyin.
Bu arada lütfen altın takı takmayın çocuklarınıza. Kızım geçen sene küpe takmak istedi kulağını deldirdik evde 2 tane altın küpesi olduğu halde takmıyorum kulağına. Bilekliği de var onu da henüz hiç takmadım. İnsanlar para için neler yapıyorlar yaşlı,çocuk dinlemeden,Allah korusun onu çalmak için olacakları düşünmek dahi istemiyorum.

evet bu saatten sonra evinize sokmayın o insanı tamam da bu da sizin başınızın gözünüzün sadakası olsun kolunda bileziği gören daha tehlikeli insanlar yanında siz olsanız dahi onu alabilmek için çocuğunuza zarar verebilirdi. küçük çocukları bırakın büyükler artık altın akçeyle gezmemeli millet aç kimin ne yapacağı belirsiz.

evet bu saatten sonra evinize sokmayın o insanı tamam da bu da sizin başınızın gözünüzün sadakası olsun kolunda bileziği gören daha tehlikeli insanlar yanında siz olsanız dahi onu alabilmek için çocuğunuza zarar verebilirdi. küçük çocukları bırakın büyükler artık altın akçeyle gezmemeli millet aç kimin ne yapacağı belirsiz.

Evet Allah korudu resmen. Sadakamız olsun demekten başka birşey yok. Ama bir şekilde o kadının yüzünü ortaya çıkarmam lazım...

Back
X