Hırsızlıkla suçlanıyorum yoruldum

Ben inanmadım kusura bakma. Polis olayı öyle olmaz zaten komple hikaye o kısım.
Oğlunuz kutudan aldı, evde fark ettiniz, çarşamba da geri götürdünüz gibi duruyor. Bu arada ev sahibi de fark etmiş polise vericem diye oltalıyor geri getirmen için. Pazartesi hırsızlıkla suçlandığı yere aklı başında olan hiç kimse çarşamba tekrar gitmez.
Mesajları da silmişsiniz. Ama ev sahibinin kendisinde duruyor mesajlar sen kendinden silsen ne olur.
Muhtemelen bir şey olmaz lafını almaya çalışıyorsunuz burada ağzımızdan.

Yani kusura bakmayin, yaptiniz demiyorum ama çaldığını düşündüğüm arkadasim ikinci kez evime geldikten SONRA takım bulunsa ben de suphelenirim.

Pazartesi kayboluyor, carsamba tekrar gidiyorsunuz, siz döndükten sonra iki gundur kayıp taki bulunuyor.

Zamanlama komsunun suphelerinde emin olması icin cok manidar.

Üniversitedeyken samimi bi arkadaşımın öğrenci evine gider gelirdim.bi keresinde gidecekken isim çıktı gelme dedi bende yoldan döndüm.o günde bilgisayarı çalınmış ve sonradan öğrendim ki benim üstüme atmış.ben eve bile gitmedim o gün.bunu öğrenince rezil edip hayatimdan def ettim onu.yerinizde olsam kendimden eminken biri bana böyle bı iftira arsa bı daha yüzüne bile bakmam

Zaten sen almamış olsan o mesajları silmezdin. Kocandan falan çekindin herhalde görür diye. Sen silince karşıdan silinmiyor biliyorsun di mi?

Gel sen doğruyu anlat hiç lafı çevirme. Çocuk mu aldı sen mi aldın?
Ya haksiz yere hirsizlikla suçlansam mesajları silmek bir yana, karsi taraf silerse elimde bulunsun diye ekran goruntulerini alir tutarim.
Sacmalik var konuda.

Anlatmadığınız bir şey var. Eşinizle konuştunuz mu? Arkadaşınız size böyle bir şey diyorsa daha önce de hırsızlık gibi şeyler oldu mu? Bir de kutuya neden dokunasınız da parmak izi olsun?
Ayrıca polisler böyle basit şeyler için gelmiyorlar. O zaten yalan sizin ağzınızdan laf almak için.
Anlatmadığınız şey nedir?

Pazartesi günü sürekli gittiğim komsum/ arkadaşıma gittim. Akşamına bilekliğinin kaybolduğunu ve o gün benden başka kimsenin eve girmediğini söyledi. Bende evde bir yerde olabileceğini iyi aramasını söyledim. Salı günü polis gelmis parmak izi almıs. Tuvalette takı kutusu var ondan parmak izi almıslar. Çarşamba günü tekrar gittim aksam beni çağırmıştı ben o evden çıktıktan sonra bulduğunu söylüyor. Yani alıp tekrar bir yere koymusum bulduğu yeri söylemiyor. Vee benim parmak izim kutunun üzerinden cıkmıs. Ben de bunun normal olabileceğini söyledim. Sürekli gittiğim bir ev ve tuvaleti kullanıyorum.
Aynı mahalledeyiz hâlâ suçluyor ve çok yıpranıyorum. Ortada tehdit bile var.
Size hırsız diyenin evine tekrar niye gidiyorsunuz ? Sürekli girip çıktığın ev bile olsa takı kutusunda ne alaka parmak izin var bence de sen alıp geri koydun parmak izi şu bu diyince korkmuşsun

Anlatmadığınız bir şey var. Eşinizle konuştunuz mu? Arkadaşınız size böyle bir şey diyorsa daha önce de hırsızlık gibi şeyler oldu mu? Bir de kutuya neden dokunasınız da parmak izi olsun?
Ayrıca polisler böyle basit şeyler için gelmiyorlar. O zaten yalan sizin ağzınızdan laf almak için.
Anlatmadığınız şey nedir?
Onu geçtim bizim ülkede parmak izi havuzu yok ki daha önce suç işledi izi alındı o zaman polis gelmiş olsa bile vahiy mi indi bunun parmak izi olduğu ? Korkup geri götürmüş işte

Pazartesi günü sürekli gittiğim komsum/ arkadaşıma gittim. Akşamına bilekliğinin kaybolduğunu ve o gün benden başka kimsenin eve girmediğini söyledi. Bende evde bir yerde olabileceğini iyi aramasını söyledim. Salı günü polis gelmis parmak izi almıs. Tuvalette takı kutusu var ondan parmak izi almıslar. Çarşamba günü tekrar gittim aksam beni çağırmıştı ben o evden çıktıktan sonra bulduğunu söylüyor. Yani alıp tekrar bir yere koymusum bulduğu yeri söylemiyor. Vee benim parmak izim kutunun üzerinden cıkmıs. Ben de bunun normal olabileceğini söyledim. Sürekli gittiğim bir ev ve tuvaleti kullanıyorum.
Aynı mahalledeyiz hâlâ suçluyor ve çok yıpranıyorum. Ortada tehdit bile var.
Uyduruyorya,siz iftira ve tehditten şikayetçi olun veya olacağınızı söyleyin bakalım ne yapacak. Tabi gerçekten siz suçsuzsanız. Benim anlamadığım takının tuvalette ne işi var,herzaman gittiğim yer diyorsunuz dokundunuz mu kutuya,parmak izi nasıl alınmış

Onu geçtim bizim ülkede parmak izi havuzu yok ki daha önce suç işledi izi alındı o zaman polis gelmiş olsa bile vahiy mi indi bunun parmak izi olduğu ? Korkup geri götürmüş işte
Aynen öyle olmuş.
Görümcemin evine hırsız girdi. Altınları çalmış sözde ama evde hiç dağınıklık yok. Polis zaten almadı parmak izi bu evden biridir çıkmaz dedi.
Neyse zaten Biz çalındı sanıyoruz ama çalınmamış bize hala çalındı bulunmadı diyorlar. Meğer aynı gün bulmuşlar ama hiç demediler.
Benim evime de temizlikçi diye geken kadın hırsızlık yaptı. Başta anlamadım. Sonra telefonlarımı kontrol ettim yerinde yok. Hemen söyledim onu ablukaya aldım korktu. Bana mutfağa git sen yemek hazırla ben temizlerken bulurum dedi saniyesinde ondan habersiz baktığım yerde buldum diye çıkarttı. Çalmıştı farketmesem götürecekti.
Bu arkadaş da tekrar gitmişse demek ki koymaya gitmiş. Ya da çocuk mu aldı bi de daha ömce de olmuş sanki.
Anlatmadığı bi şey var

Bu ne saçma olay böyle. 4 yaşındaki çocuklar deli dana gibi girdikleri yerde her şeyi ellemiyor ki ellese bile takı kutusu yerde mi duruyor aynanın orada falandır nasıl yetişti?
Sizin pasifliğiniz de ayrı dava. Asıl ben seni iftiracı diye rezil ederim diye ortalığı ayağa kaldırmanız lazımdı. Siz mesaj silmişsiniz. Ya sahte konu açtınız ya da gerçekten siz aldınız ya da almaya yeltendiniz.

Salı akşamı parmak izi alınıyor Çarşamba günü öğlen de karakola imza atmaya gitmişler. Resmiyete dökmüşler yani. Ama şikayetçi olamamış bana acımış..
Kız yalan bunlar,öyle bişey olsa seni de çağırırlar. Korkutmaya çalışıyor,sende şikayetçi olacağını söyle birazda onun götü tutuşsun. Arkadaşlarını getirmişler diyorsun bu da suç hangi polis gizli bişey yaparak kendini/meslegğini iske atar. Ayrıca sen mesajları sildinde guruptan yazmış diyorsan birinden ekran görüntüsü al kim varsa gurupta artık.

Aynen öyle olmuş.
Görümcemin evine hırsız girdi. Altınları çalmış sözde ama evde hiç dağınıklık yok. Polis zaten almadı parmak izi bu evden biridir çıkmaz dedi.
Neyse zaten Biz çalındı sanıyoruz ama çalınmamış bize hala çalındı bulunmadı diyorlar. Meğer aynı gün bulmuşlar ama hiç demediler.
Benim evime de temizlikçi diye geken kadın hırsızlık yaptı. Başta anlamadım. Sonra telefonlarımı kontrol ettim yerinde yok. Hemen söyledim onu ablukaya aldım korktu. Bana mutfağa git sen yemek hazırla ben temizlerken bulurum dedi saniyesinde ondan habersiz baktığım yerde buldum diye çıkarttı. Çalmıştı farketmesem götürecekti.
Bu arkadaş da tekrar gitmişse demek ki koymaya gitmiş. Ya da çocuk mu aldı bi de daha ömce de olmuş sanki.
Anlatmadığı bi şey var
Evet bir de o var. Hırsızlıkla suçlandığım ev babamın evi olsa tekrar gitmem. Bu ne rahatlık böyle

Aynen öyle olmuş.
Anlatmadığı bi şey var
Mutlaka var üst mesajlarda yeni kimlikte parmak izi alındı ya şu bu diye araştırmış yani gerçekten izim bulunmuş mu diye konu sahibinin başka bir derdi var olayda o çok belli

Mutlaka var üst mesajlarda yeni kimlikte parmak izi alındı ya şu bu diye araştırmış yani gerçekten izim bulunmuş mu diye konu sahibinin başka bir derdi var olayda o çok belli
Tabi ki. Amaç doğru mu değil mi öğrenmek.
Yazık insan arkadaşının evinde de yapar mı şaştım kaldım.

ya troll ya gerçekten safsınız ya da anlatmadığınız bir şey var.
kadın blöf yapmış zaten. yok parmak izin çıktı yok polis geldi bilmem ne? sanki csi newyork yani.

ama siz de niye tekrar gidiyorsunuz anlamadım ki? bana böyle bir imada bulunulsa “hadi bakalım kim kimi rezil ediyormuş” diyip yıkarım ortalığı. başlarım çocukların oynamasına da. çocuk mu kalmadı memlekette oynayacak.

iftira kötü bir şey. gerçekten izi kalır. ondan önce davranıp yalan söylediğini duyurmanız lazım bence.

Back
X