- 18 Aralık 2024
- 89
- -23
- 1
- 27
- Konu Sahibi Annesiniinkuzusuu
-
Başta şüpheyle yaklaşmadı ki. Normal her zamanki gibi konuşuyorduk. Bana bunu söylediğinden beri zaten konuşmuyoruzSiz de normal gelmediniz bana.
Biri bana hırsızlık şüphesiyle yaklaşsa iki gün sonra evine gitmem. Ben kendim bir daha görüşmem.
Bir daha eve gitmeniz o kadar saçma ki.
Başta hiçbir şey yoktu ki. Hatta kahveye falan gelecekti yani normal konuşuyorduk. Her şey cuma akşamı çıktı ortaya sonrasında zaten bir daha konuşmadıkya troll ya gerçekten safsınız ya da anlatmadığınız bir şey var.
kadın blöf yapmış zaten. yok parmak izin çıktı yok polis geldi bilmem ne? sanki csi newyork yani.
ama siz de niye tekrar gidiyorsunuz anlamadım ki? bana böyle bir imada bulunulsa “hadi bakalım kim kimi rezil ediyormuş” diyip yıkarım ortalığı. başlarım çocukların oynamasına da. çocuk mu kalmadı memlekette oynayacak.
iftira kötü bir şey. gerçekten izi kalır. ondan önce davranıp yalan söylediğini duyurmanız lazım bence.
Kaldıramıyorum çünkü çok ağır geliyor inanın. Yardımına koştuğum insan, her şeyi birlikte yapardık .Hâlâ kendime gelmis degilim ki dogrulup bir şeyler yapayımBaşkalarından isteyin mesajları atsın bir
Parmak izini polis mu almış öyle donanımlı mi geziyormus devletin kaynakları beleş mıymış eşe dosta hatır gönül icin kullandirilmis bu iki
Kaldı ki parmak izini olay yeri almiyor mu
En en en önemlisi siz biraz saf misiniz bana böyle bir suçlama yapacak ha bir de sonra geri bulacak 7 mahalle duyardı sesimi 7mahalle duyardı ki ben onu rezil ederdim evine kimse gitmesin iftiracı diye
Siz halen yok hep görüşürüz hep çocuklar oynuyor vs vs saçmalıyorsunuz size iftira atılmış iyi misiniz suçsuz yere iftira ve tehdit ile karşı karşıya kalmissiniz ben önce çok büyük çıngar çıkarıp sonra da soluğu mahkemede alırdım
Siz niye yanlışlıkla ayağınıza basılmış gibi davranıyorsunuz ay ben size sinir oldum
Bende öyle düşünüyorum diğer gün karakola gitmişler imza atmak için ama prosedür nasıl İşler onun hakkında bilgim hiç yokbir memurun böylesi bir bilgiye durduk yere erişme hakkı yok.
konu bana geşmedi be, Öykü
Doğru söylüyorsunuz. Ama çok ağır geldiği için kaldıramıyorum. Mesajları da bir sinirle sildim işte bir daha da geri alamadımYa bu ne cahillik? Kadın ne dese inanmışsınız, hiç mi düşünemiyorsunuz siz? Ben mesela hemen o polis karakoluna gider olayı anlatır bilgi isterdim. Polis arkadaşıymış da eve davet etmişlermiş. Nerede bunun tutanağı resmi yazısı? Yedeklenecek kopyalanacak saklanacak mesajları niye sildiniz?
Yediği içtiği ayrı gitmeyenler bir gün sonra seni mahallede rezil edicem seviyesine geçiyor. Çocuklar oynuyormuş, yarın onun çocuğu düşer, seninki itmiş karakola şikayete gittim der ona da inanırsınız.
Yok hayır değilimDaha önce bu konu vardı.komsusu onu hırsızlıkla suçlamıştı oda takinin parasını vermişti suçsuz olmasına rağmen.sonra komşusu yine bütün apartmana rezil etmişti onu o siz miydiniz
Başta şüpheyle yaklaşmadı ki. Normal her zamanki gibi konuşuyorduk. Bana bunu söylediğinden beri zaten konuşmuyoruz
Pazartesi günü sürekli gittiğim komsum/ arkadaşıma gittim. Akşamına bilekliğinin kaybolduğunu ve o gün benden başka kimsenin eve girmediğini söyledi.
Bize bile göz göre göre yalan söylüyosunuz, kendi yazdıklarınızı inkar ediyosunuz. Ben söylediklerinize inanmıyorum sizin.Çarşamba günü tekrar gittim
Nasil yani?Başta hiçbir şey yoktu ki. Hatta kahveye falan gelecekti yani normal konuşuyorduk. Her şey cuma akşamı çıktı ortaya sonrasında zaten bir daha konuşmadık
27 yaşında yetişkin bir insan, bilekliğim kayboldu üstelik o gün eve senden başka kimse gelmedi cümlesini duyduğu anda o eve bir daha adım atmaz,Başta şüpheyle yaklaşmadı ki. Normal her zamanki gibi konuşuyorduk. Bana bunu söylediğinden beri zaten konuşmuyoruz
Kimse o mesajları silmezdi kusura bakmayın. Kadın polis diyince korkmuş geri koymuş gibi duruyorsunuz. İnsan bir karakola polis merkezine gidip sormaz mı ne oluyor diye? Niye peşine düşmediniz ortalığı ayağa kaldırmadınız? Sadece size değil tüm gruba yazmış, hangisi sizinle görüşür evine alır bu olaydan sonra? İtibarınız hiç mi önemli değil?Yok hayır değilim
Ya kısa yazayım diye bu şekilde yazdım. Pazartesi akşamı gruba yazdı kızlar bilekliğim kayıp daha dün buradaydı dedi. Bende abla evin içinde mutlaka bulursun daha önce de kaybetmiştin dedim. Yarın polis gelip parmak izine bakacak dedi bende baksın eve girip çıkanların parmak izi çıkar zaten dedim.Yalan söylemeyin pazartesi günü gittim akşamına bilekliğimi çalmışsın diye yazdı dediniz. Gayet de en başından beri ithamda bulunmuş. Siz buna rağmen 2 gün sonra tekrar evine gitmişsiniz.
Kim kendisine hırsızlık ithamında bulunan birinin evine 2 gün sonra tekrar gider? Normal mi bu?
Bize bile göz göre göre yalan söylüyosunuz, kendi yazdıklarınızı inkar ediyosunuz. Ben söylediklerinize inanmıyorum sizin.
Söyle bakalım, eğer bir hata edip aldıysan sana bu konuda doğru yolu gösterebiliriz.Bende öyle düşünüyorum diğer gün karakola gitmişler imza atmak için ama prosedür nasıl İşler onun hakkında bilgim hiç yok
Mesajları bi sinirle sildim işte ama çok bir şey yoktu mesajlarda çoğunu arayıp söyledi arama kaydı duruyor.Kimse o mesajları silmezdi kusura bakmayın. Kadın polis diyince korkmuş geri koymuş gibi duruyorsunuz. İnsan bir karakola polis merkezine gidip sormaz mı ne oluyor diye? Niye peşine düşmediniz ortalığı ayağa kaldırmadınız? Sadece size değil tüm gruba yazmış, hangisi sizinle görüşür evine alır bu olaydan sonra? İtibarınız hiç mi önemli değil?
Neyse en azından polisin arkadaş davetiyle gelip parmak izi almadığını öğrenmiş oldunuz.
Çarşamba ben gittikten sonra bulduğunu cuma günü söylüyor o gün değilNasil yani?
Pazartesi gitmissiniz. Bileklik kayboldu demis.
Carsamba gitmişsiniz. Sizden sonra bulunmuş.
Simdi basta bir sey yoktu, cuma ortaya cikti tekrar konusmadik demissiniz.
Zaman çizelgesi oturmuyor konuda daha önce soylediklerinizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?