Hırsızlıkla suçlanıyorum yoruldum

27 yaşında yetişkin bir insan, bilekliğim kayboldu üstelik o gün eve senden başka kimse gelmedi cümlesini duyduğu anda o eve bir daha adım atmaz,
alenen suçlandığında ise derhal hukuki yollara başvurup o arkadaşın anasından emdiği sütü burnundan getirir, 3. kişilerin de bulunduğu bir grupta iftiraya uğradınız,
hemen arkasından mesajları sildiniz ve kendinize gelip koşa koşa gidip şikayetçi olmadınız yani öyle mi? ben yemedim şahsen, arkadaşınız da yememiş atmış oltayı, siz de gelmişsiniz.
Burada olayları çarpıtarak bilgi almaya çalışıyorsunuz ama o site bu site değil maalesef :)
Pazartesi günü başladı olay. Hepsini cuma günü söyledi başta böyle bir şey söylese neden gideyim? Yada benim yaptığımı düşünse neden çağırsın evine?

Pazartesi günü başladı olay. Hepsini cuma günü söyledi başta böyle bir şey söylese neden gideyim? Yada benim yaptığımı düşünse neden çağırsın evine?
Neden cagirsin, cunku siz aldiysaniz geri birakmaniz icin sans vermis.
Siz gittikten sonra da bulmus iste.

Mesajları bi sinirle sildim işte ama çok bir şey yoktu mesajlarda çoğunu arayıp söyledi arama kaydı duruyor.
Bende polisle görüştüm zaten bir şey çıkmaz bundan dedi.
Aynı polis mi, evlere davet üzerine servis mi yapıyor bu polis? Yalan üstüne yalan, neyse ki kadın tüm grubu uyarmış millet evine sokmaz sizi artık.

Geçenlerde bi hırsızlık konusu daha açılmıştı o zamanki konu sahibi de böyle pasifti. Ben o konuda konu sahibini suçlu bulmuştum bunda da böyle buluyorum. Gerçekten masum olan kimse böyle pasif kalmaz.
Polisle görüştüm olaydan hiçbir şey çıkmaz dedi. Tamamen pasif sayılmam aslında ama süreç nasıl İşler bilmiyorum

Konunuzda birden fazla anlamsız şey var.
Takı kutusunun tuvalette ne işi var? Mahremiyeten kapısı kapanan, girenin tek başına kullandığı bir yer. Oraya takı koyanın aklından şüphe ederim.
Parmak izinin size ait olduğunu öyle bir iki polis görüşmesi ile kanıtlayamazlar. Sizden ayrıca parmak izi almaları lazım. Ülkede bu kadar hızlı işleyen bir sistem olsaydı tanıdıktan gelen hırsızlıkların saatler içinde çözülmesi icap ederdi.
Hırsız ithamı yediğiniz bir eve neden tekrar gittiniz?
'Arkadaşınız' yalan söylüyor ama amacı ve derdi belli deģil.

Pazartesi günü sürekli gittiğim komsum/ arkadaşıma gittim. Akşamına bilekliğinin kaybolduğunu ve o gün benden başka kimsenin eve girmediğini söyledi. Bende evde bir yerde olabileceğini iyi aramasını söyledim. Salı günü polis gelmis parmak izi almıs. Tuvalette takı kutusu var ondan parmak izi almıslar. Çarşamba günü tekrar gittim aksam beni çağırmıştı ben o evden çıktıktan sonra bulduğunu söylüyor. Yani alıp tekrar bir yere koymusum bulduğu yeri söylemiyor. Vee benim parmak izim kutunun üzerinden cıkmıs. Ben de bunun normal olabileceğini söyledim. Sürekli gittiğim bir ev ve tuvaleti kullanıyorum.
Aynı mahalledeyiz hâlâ suçluyor ve çok yıpranıyorum. Ortada tehdit bile var.
Kutuda sizin parmak iziniz neden olabiliyor? Kutuya dokundunuz mu?

Bakin biz sizi tanimiyoruz. Olaylari kendi açınızdan anlatmaniza ragmen bize bile inandirici gelmiyor. Komsunuzun inanmamasi cok normal.

Gercekten bir sekilde sizden mi cikti bilmiyorum (cocuk almistir vs). Ama her halukarda artik komsunuzla iliskinizi bitirmeniz gerekiyor. Sizden ciktiysa mahcubiyetten, sizden cikmadiysa da bu derece suphelenilmekten.

Eger sizden cikmadiysa sureci cok kotu yonetip kendi kendinizi suclu durumuna dusurmussunuz.

Mesajları bi sinirle sildim işte ama çok bir şey yoktu mesajlarda çoğunu arayıp söyledi arama kaydı duruyor.
Bende polisle görüştüm zaten bir şey çıkmaz bundan dedi.
Öyle bir anlatıyorsun ki polise resmen benim aldığım anlaşılır mı diye sormuşsun o da anlaşılmaz mı dedi?
İyi için rahat olsun madem

Takı kutusu bence banyoda değildi. Çocuğun peşini bahane edip arka tarafa yatak odasına falan mı girdiniz? Banyoyu her an herkes kullanabilir, azıcık aklı olan oraya takı kutusu koymaz.
Bende böyle düşünüyorum, kim koyar altın takılarını herkesin kullandığı bir banyoya?

Bu kutu, ya yatak odasında yada banyo dediğine göre ebeveyn banyosundaydı.

Burada fark eden fark etmistir ben mesajlari hep duzgun yazmaya calisirim mesela ama soyle bir olay basima gelse buraya anlatacak olsam yazimimdan bile tepemin attigi belli olurdu, sinirden yazamazdim dogru duzgun. Gayet pasifsiniz maalesef
Doğrudur sakin kalmaya çalışıyorum. Özellikle oğlum için onu etkilemesini istemiyorum. Kızgınım ama daha çok kırgınım

Öyle bir anlatıyorsun ki polise resmen benim aldığım anlaşılır mı diye sormuşsun o da anlaşılmaz mı dedi?
İyi için rahat olsun madem
Tabiki de hayır olayın bütün detaylarını anlattık. O da detaylı anlattı tabiki isterseniz uzun uzun anlayabilirim. Ama kısaca olaydan hiçbir şey çıkmaz dedi

Konunuzda birden fazla anlamsız şey var.
Takı kutusunun tuvalette ne işi var? Mahremiyeten kapısı kapanan, girenin tek başına kullandığı bir yer. Oraya takı koyanın aklından şüphe ederim.
Parmak izinin size ait olduğunu öyle bir iki polis görüşmesi ile kanıtlayamazlar. Sizden ayrıca parmak izi almaları lazım. Ülkede bu kadar hızlı işleyen bir sistem olsaydı tanıdıktan gelen hırsızlıkların saatler içinde çözülmesi icap ederdi.
Hırsız ithamı yediğiniz bir eve neden tekrar gittiniz?
'Arkadaşınız' yalan söylüyor ama amacı ve derdi belli deģil
Onun takı kutusu hep tuvalettedir zaten daha önce de bakmıştık ev sahibi gösterdi yani birkaç takısını öylelikle gördüm. Biz 2 seneden fazla oldu tanışıyoruz kendisiyle

Bende böyle düşünüyorum, kim koyar altın takılarını herkesin kullandığı bir banyoya?

Bu kutu, ya yatak odasında yada banyo dediğine göre ebeveyn banyosundaydı.
Tuvalet banyosu bir yerde o da lavabonun üzerine koymuş orada duruyordu. Biliyorum yani içerisinde neler olduğunu çünkü daha önce ev sahibiyle baktık

Daha önce bu konu vardı.komsusu onu hırsızlıkla suçlamıştı oda takinin parasını vermişti suçsuz olmasına rağmen.sonra komşusu yine bütün apartmana rezil etmişti onu o siz miydiniz

Bahsettiğiniz konu.

Back
X