Hırsızlıkla suçlanıyorum yoruldum

Siz de normal gelmediniz bana.
Biri bana hırsızlık şüphesiyle yaklaşsa iki gün sonra evine gitmem. Ben kendim bir daha görüşmem.
Bir daha eve gitmeniz o kadar saçma ki.
Başta şüpheyle yaklaşmadı ki. Normal her zamanki gibi konuşuyorduk. Bana bunu söylediğinden beri zaten konuşmuyoruz

ya troll ya gerçekten safsınız ya da anlatmadığınız bir şey var.
kadın blöf yapmış zaten. yok parmak izin çıktı yok polis geldi bilmem ne? sanki csi newyork yani.

ama siz de niye tekrar gidiyorsunuz anlamadım ki? bana böyle bir imada bulunulsa “hadi bakalım kim kimi rezil ediyormuş” diyip yıkarım ortalığı. başlarım çocukların oynamasına da. çocuk mu kalmadı memlekette oynayacak.

iftira kötü bir şey. gerçekten izi kalır. ondan önce davranıp yalan söylediğini duyurmanız lazım bence.
Başta hiçbir şey yoktu ki. Hatta kahveye falan gelecekti yani normal konuşuyorduk. Her şey cuma akşamı çıktı ortaya sonrasında zaten bir daha konuşmadık

Ya bu ne cahillik? Kadın ne dese inanmışsınız, hiç mi düşünemiyorsunuz siz? Ben mesela hemen o polis karakoluna gider olayı anlatır bilgi isterdim. Polis arkadaşıymış da eve davet etmişlermiş. Nerede bunun tutanağı resmi yazısı? Yedeklenecek kopyalanacak saklanacak mesajları niye sildiniz?

Yediği içtiği ayrı gitmeyenler bir gün sonra seni mahallede rezil edicem seviyesine geçiyor. Çocuklar oynuyormuş, yarın onun çocuğu düşer, seninki itmiş karakola şikayete gittim der ona da inanırsınız.

Başkalarından isteyin mesajları atsın bir

Parmak izini polis mu almış öyle donanımlı mi geziyormus devletin kaynakları beleş mıymış eşe dosta hatır gönül icin kullandirilmis bu iki

Kaldı ki parmak izini olay yeri almiyor mu

En en en önemlisi siz biraz saf misiniz bana böyle bir suçlama yapacak ha bir de sonra geri bulacak 7 mahalle duyardı sesimi 7mahalle duyardı ki ben onu rezil ederdim evine kimse gitmesin iftiracı diye

Siz halen yok hep görüşürüz hep çocuklar oynuyor vs vs saçmalıyorsunuz size iftira atılmış iyi misiniz suçsuz yere iftira ve tehdit ile karşı karşıya kalmissiniz ben önce çok büyük çıngar çıkarıp sonra da soluğu mahkemede alırdım

Siz niye yanlışlıkla ayağınıza basılmış gibi davranıyorsunuz ay ben size sinir oldum
Kaldıramıyorum çünkü çok ağır geliyor inanın. Yardımına koştuğum insan, her şeyi birlikte yapardık .Hâlâ kendime gelmis degilim ki dogrulup bir şeyler yapayım

Ya bu ne cahillik? Kadın ne dese inanmışsınız, hiç mi düşünemiyorsunuz siz? Ben mesela hemen o polis karakoluna gider olayı anlatır bilgi isterdim. Polis arkadaşıymış da eve davet etmişlermiş. Nerede bunun tutanağı resmi yazısı? Yedeklenecek kopyalanacak saklanacak mesajları niye sildiniz?

Yediği içtiği ayrı gitmeyenler bir gün sonra seni mahallede rezil edicem seviyesine geçiyor. Çocuklar oynuyormuş, yarın onun çocuğu düşer, seninki itmiş karakola şikayete gittim der ona da inanırsınız.
Doğru söylüyorsunuz. Ama çok ağır geldiği için kaldıramıyorum. Mesajları da bir sinirle sildim işte bir daha da geri alamadım

Birde silmişsin demis sildiysen parmak izin nasıl çıksın. Bu insanlarda utanma yok en cok korktuğum sey hırsızlık yerde para bulsam bir yere koyuyorum üstüne taş vs koyarak. Görüşmeyin bir daha , o sanırım siz evde bir yerde olabilir dediğiniz için yerine koyduğunuzu düşünüyor , polis vs diyerek sizi itiraf etmenizi istiyor sanırım q

Başta şüpheyle yaklaşmadı ki. Normal her zamanki gibi konuşuyorduk. Bana bunu söylediğinden beri zaten konuşmuyoruz

Yalan söylemeyin pazartesi günü gittim akşamına bilekliğimi çalmışsın diye yazdı dediniz. Gayet de en başından beri ithamda bulunmuş. Siz buna rağmen 2 gün sonra tekrar evine gitmişsiniz.

Kim kendisine hırsızlık ithamında bulunan birinin evine 2 gün sonra tekrar gider? Normal mi bu?

Pazartesi günü sürekli gittiğim komsum/ arkadaşıma gittim. Akşamına bilekliğinin kaybolduğunu ve o gün benden başka kimsenin eve girmediğini söyledi.
Çarşamba günü tekrar gittim
Bize bile göz göre göre yalan söylüyosunuz, kendi yazdıklarınızı inkar ediyosunuz. Ben söylediklerinize inanmıyorum sizin.

Başta hiçbir şey yoktu ki. Hatta kahveye falan gelecekti yani normal konuşuyorduk. Her şey cuma akşamı çıktı ortaya sonrasında zaten bir daha konuşmadık
Nasil yani?
Pazartesi gitmissiniz. Bileklik kayboldu demis.
Carsamba gitmişsiniz. Sizden sonra bulunmuş.
Simdi basta bir sey yoktu, cuma ortaya cikti tekrar konusmadik demissiniz.

Zaman çizelgesi oturmuyor konuda daha önce soylediklerinizle.

27 yaşında yetişkin bir insan, bilekliğim kayboldu üstelik o gün eve senden başka kimse gelmedi cümlesini duyduğu anda o eve bir daha adım atmaz,
alenen suçlandığında ise derhal hukuki yollara başvurup o arkadaşın anasından emdiği sütü burnundan getirir, 3. kişilerin de bulunduğu bir grupta iftiraya uğradınız,
hemen arkasından mesajları sildiniz ve kendinize gelip koşa koşa gidip şikayetçi olmadınız yani öyle mi? ben yemedim şahsen, arkadaşınız da yememiş atmış oltayı, siz de gelmişsiniz.
Burada olayları çarpıtarak bilgi almaya çalışıyorsunuz ama o site bu site değil maalesef :)

Baştan sona saçmalık.
Bir kere bir başkasının evine o kadar çok girip çıkmak zaten yanlış.
Sizi hırsızlıkla suçlayan kişinin evine neden tekrar gidiyorsunuz?
4 yaşındaki çocuk nasıl takı toka kutusuyla oynuyor?
Polisler parmak izi şu adamın diye şikayetçiye isim ve bilgi vermezler, sizi evden alırlar.

İftira ve tehdit için suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Yok hayır değilim
Kimse o mesajları silmezdi kusura bakmayın. Kadın polis diyince korkmuş geri koymuş gibi duruyorsunuz. İnsan bir karakola polis merkezine gidip sormaz mı ne oluyor diye? Niye peşine düşmediniz ortalığı ayağa kaldırmadınız? Sadece size değil tüm gruba yazmış, hangisi sizinle görüşür evine alır bu olaydan sonra? İtibarınız hiç mi önemli değil?
Neyse en azından polisin arkadaş davetiyle gelip parmak izi almadığını öğrenmiş oldunuz.

Konudaki mesajlarinizi okudukca ben de diger bazi uyelere hak verdim. Durum oyleyse bi sey cikmaz, bileklik bulunmus, sikayetci olmamis karsi taraf.
Yok sana iftira atiliyorsa da git davani ac. Insanin onuruna dokunur. Sonuc almayacaksan bile davani ac. Mesaja, kanita gerek yok. En buyuk kanit zaten hakkindaki karakol kaydi degil mi. Sikayet geri alininca kayitlar cope atilmiyordur herhalde. Atilacaksa da onun atilmasinin en az birkac ay suresi vardir. O kaydi kanit goster iftiraya ugradigin icin de davani ac. Sucsuzsan bi sekilde savunursun kendini. Istedigi yerde parmak izim olsun kendimi oyle bir savunurum ki hakimler de kim sahte kim gercek anliyor merak etme.

Yalan söylemeyin pazartesi günü gittim akşamına bilekliğimi çalmışsın diye yazdı dediniz. Gayet de en başından beri ithamda bulunmuş. Siz buna rağmen 2 gün sonra tekrar evine gitmişsiniz.

Kim kendisine hırsızlık ithamında bulunan birinin evine 2 gün sonra tekrar gider? Normal mi bu?

Bize bile göz göre göre yalan söylüyosunuz, kendi yazdıklarınızı inkar ediyosunuz. Ben söylediklerinize inanmıyorum sizin.
Ya kısa yazayım diye bu şekilde yazdım. Pazartesi akşamı gruba yazdı kızlar bilekliğim kayıp daha dün buradaydı dedi. Bende abla evin içinde mutlaka bulursun daha önce de kaybetmiştin dedim. Yarın polis gelip parmak izine bakacak dedi bende baksın eve girip çıkanların parmak izi çıkar zaten dedim.
Bu evime bir tek sen girdin lafını da cuma günü telefonda söylüyor. Dediğim gibi öncesinde bir suçlama yok

Bende öyle düşünüyorum diğer gün karakola gitmişler imza atmak için ama prosedür nasıl İşler onun hakkında bilgim hiç yok
Söyle bakalım, eğer bir hata edip aldıysan sana bu konuda doğru yolu gösterebiliriz.
Arkadaşın neden sana böyle bir imada bulundu? Daha önce dr bir şeyleri kaybolmuş muydu?

Arkadaşınız sizden daha zekiymiş. Muhtemelen ilk gittiğinizde kaybolan bilekliği sizin aldığınızdan şüphelenip size olta atmak için bilekliğim kayboldu polis çağıracağım diye senaryo kurdu. Sonra bilekliği alan kişi(!) korkup bilekliği tekrar yerine bıraktı. Arkadaşınız da attığı oltanın işe yaradığını görünce polis blöfüne senaryo yazarak emin olduğu gerçeklerden sonra sizi gerçekten rezil etmek istemeyip çevremde bulunma dedi. Üzgünüm ama ben bir insanın sizin şu an göründüğünüz saflıkta olabileceğini düşünmüyorum.

Kimse o mesajları silmezdi kusura bakmayın. Kadın polis diyince korkmuş geri koymuş gibi duruyorsunuz. İnsan bir karakola polis merkezine gidip sormaz mı ne oluyor diye? Niye peşine düşmediniz ortalığı ayağa kaldırmadınız? Sadece size değil tüm gruba yazmış, hangisi sizinle görüşür evine alır bu olaydan sonra? İtibarınız hiç mi önemli değil?
Neyse en azından polisin arkadaş davetiyle gelip parmak izi almadığını öğrenmiş oldunuz.
Mesajları bi sinirle sildim işte ama çok bir şey yoktu mesajlarda çoğunu arayıp söyledi arama kaydı duruyor.
Bende polisle görüştüm zaten bir şey çıkmaz bundan dedi.

Nasil yani?
Pazartesi gitmissiniz. Bileklik kayboldu demis.
Carsamba gitmişsiniz. Sizden sonra bulunmuş.
Simdi basta bir sey yoktu, cuma ortaya cikti tekrar konusmadik demissiniz.

Zaman çizelgesi oturmuyor konuda daha önce soylediklerinizle.
Çarşamba ben gittikten sonra bulduğunu cuma günü söylüyor o gün değil

Back
X