Hırsızlıkla suçlanıyorum yoruldum

Pazartesi günü kızlar takım kayboldu dedi. Kapı açıktı acaba biri mi girdi yarın eşimin polis arkadaşı gelecek dedi
Bende tamam dedim o gün suçlama yok. Cuma günü suçladı ve konuşmadık zaten
Pazartesi günü sürekli gittiğim komsum/ arkadaşıma gittim. Akşamına bilekliğinin kaybolduğunu ve o gün benden başka kimsenin eve girmediğini söyledi. Bende evde bir yerde olabileceğini iyi aramasını söyledim.
bu cümle hirsizlikla itham cumlesi degil midir?
valla onu duymazdan gelip iki gun sonra evine gittiyseniz demek ki gamsizsiniz bu gamsızlikla zaten iki gune bu olaylari da yutarsiniz, cocuklar beraber oynarlar ne guzel

sacma ya inanma
taki kutusunu banyoya koyacak kadar salak bir insanin kutusu calinir zaten.
oglun da 4 yasindaymis. taki kutusuna saldirmasi falan yanlis yani, küçük de degil ki
cocuk da girdiginde oyle saldirip edip dusurebilir birseyleri ya da cocuk bilemez alir atar vs
öğretin bir zahmet cocuga bunu yapmamasi gerektiğini. konu komsu gezdirmek yerine okula verin cocugu biraz kural ogrensin.
ayrica olay kadinin dedigi gibiyse
gercekten pazartesi banyodan kaybolan takisi carsamba bulunduysa, gerçekten de sizin cocugunuz banyoda taki kutusuna saldiran elleyen bir cocuksa kadin belki de dogru söylüyordur. hakikaten de calmis birakmiissinizdir buradan "bir sey yapamaz" mesajları duymak icin konu acmissinizdir.
zaten siz aldiginizi geri birakmayacak olsaniz pazartesi hirsizlikla suclandiginiz eve carsamba neden gidesiniz ki?
ya da fakesinizdir ?
sonucta lebron jamesin oglu degilse 4 yasinda bir cocuk basamak olmadan lavabodaki suyu bile açamaz . banyo dolaplarinin camasir makinesi hizasinda olmasi beklenir 4 yasinda cocuk nasil oraya cikacak da alacak?
ve hangi salak taki kutusunu herkesin rahatca girip kapiyi kapatacagi banyoda saklar? hani elini yikarken yüzüğünü birakmis unutmus unutmus, banyo yaparken kolyesini koymus unutmus falan da degil. koca taki kutusu
mantik ben neredeyim diyor:)
kadin size hakaret tehdit mesajları atiyor, "mesaj tutmam telefonumda" diye ayni gun siliyorsunuz.
pazartesi hirsizlikla suclandigin eve carsamba oturmaya gidiyorsunuz...
konuda bir mantik bütünlüğü yok yani
Msji ben yazdım sandım tıpatıp aynı şeyi düşündüm.

Hayır bence sen okuduğunu anlamıyorsun. Pazartesi günü kızlar takım kayboldu dedi. Kapı açıktı acaba biri mi girdi yarın eşimin polis arkadaşı gelecek dedi
Bende tamam dedim o gün suçlama yok. Cuma günü suçladı ve konuşmadık zaten
Kendi yazdığın yazıyı tekrar oku. Takım kayboldu eve senden başka kimse gelmedi bugün dedi yazmışsın. Ne demek bu? Hadi git işine ya

Aynı yer lavabonun üzeri. El yıkama yerine koyuyor yani. Bende müdahale ettim zaten
Yahu kim takı kutusunu el yıkama yerine koyar mantıklı geliyor mu bu size? Hadi olmaz ya oldu diyelim takı kutusu orada çıkıp niye demiyorsunuz takı kutunu burada unutmuşsun sanırım bir şey olur kaldır diye?

Var böyle tipler, çocuğu bahane edip milletin gizlisini kuytusunu karıştırırlar. Hala kutu banyoda değil yatak odasındaydı diye düşünüyorum. Çocuk durmuyor geziyor dur bir bakayım bahanesiyle yatak odası karıştıranı ilk kez duymuyorum görmüyorum. Aklınız fikriniz parmak izi de parmak izi. Kimlik çıkartırken parmak izi vermeseydiniz daha mı rahat edecektiniz?

Pazartesi günü sürekli gittiğim komsum/ arkadaşıma gittim. Akşamına bilekliğinin kaybolduğunu ve o gün benden başka kimsenin eve girmediğini söyledi. Bende evde bir yerde olabileceğini iyi aramasını söyledim. Salı günü polis gelmis parmak izi almıs. Tuvalette takı kutusu var ondan parmak izi almıslar. Çarşamba günü tekrar gittim aksam beni çağırmıştı ben o evden çıktıktan sonra bulduğunu söylüyor. Yani alıp tekrar bir yere koymusum bulduğu yeri söylemiyor. Vee benim parmak izim kutunun üzerinden cıkmıs. Ben de bunun normal olabileceğini söyledim. Sürekli gittiğim bir ev ve tuvaleti kullanıyorum.
Aynı mahalledeyiz hâlâ suçluyor ve çok yıpranıyorum. Ortada tehdit bile var.
Hırsızlıkla suçlandığınız yere tekrar gittiyseniz siz normal değilsiniz. Her şeyi yaparlar her iftirayı atarlar dikkat edin

Var böyle tipler, çocuğu bahane edip milletin gizlisini kuytusunu karıştırırlar. Hala kutu banyoda değil yatak odasındaydı diye düşünüyorum. Çocuk durmuyor geziyor dur bir bakayım bahanesiyle yatak odası karıştıranı ilk kez duymuyorum görmüyorum. Aklınız fikriniz parmak izi de parmak izi. Kimlik çıkartırken parmak izi vermeseydiniz daha mı rahat edecektiniz?
Aklım fikrim onda degil soruyorlar söylüyorum ondan bulunur bu normal diye.
Yatak odasında değil banyoda ve birbirimize sürekli gidip geliyoruz her gün birlikteyiz. Öyleydik yani

Kendi yazdığın yazıyı tekrar oku. Takım kayboldu eve senden başka kimse gelmedi bugün dedi yazmışsın. Ne demek bu? Hadi git işine ya
Çok karmaşık anlatmışım doğru düşünmüşsünüz. Bu ithamları en sonunda söyledi ilk değil. İlk gün söylediğinde normal bir şekilde konuşmuştuk

Burda bile açık açık itham edenlere "ne münasebet ben yapmadım" gibi bi cevap vermedin konu sahibi. Tabiri caizse kimseye haddini bildirmedin. Belli ki korkun aklını başından almış
Ben derdimi anlatmaya ve sakin kalmaya çalışıyorum. Yani insanları nasıl memnun edeceğimi şaşırdım. Herkese kızıp sinirli cevaplar mı vereyim yoksa sakin cevaplar mı?

Görmediğiniz bir şeye nasıl emin olabiliyorsunuz? Her gün gittiğim yerde kutunun nerede olacağını bilmeyecek miyim sizce?

Parmak izi isi okadar kolay mı?
Benim bildiğim temizlemesi bile 1 gün sürüyor
Ne ara polis cagırmıs ne ara parmak izi almıslsr ne ara sonuc cıkmıs?
Sallamıs bence
Ama ben olsam sonucu ister,sikayetci olacagımı söylerim.
Sizden paRa koparmak mı amacı nedir?

Sallamıs bence
Bilekligi konu sahibinin aldigini dusunuyor ve geri birakmasi icin blof yapiyor muhtemelen.

sacma ya inanma
taki kutusunu banyoya koyacak kadar salak bir insanin kutusu calinir zaten.
oglun da 4 yasindaymis. taki kutusuna saldirmasi falan yanlis yani, küçük de degil ki
cocuk da girdiginde oyle saldirip edip dusurebilir birseyleri ya da cocuk bilemez alir atar vs
öğretin bir zahmet cocuga bunu yapmamasi gerektiğini. konu komsu gezdirmek yerine okula verin cocugu biraz kural ogrensin.
ayrica olay kadinin dedigi gibiyse
gercekten pazartesi banyodan kaybolan takisi carsamba bulunduysa, gerçekten de sizin cocugunuz banyoda taki kutusuna saldiran elleyen bir cocuksa kadin belki de dogru söylüyordur. hakikaten de calmis birakmiissinizdir buradan "bir sey yapamaz" mesajları duymak icin konu acmissinizdir.
zaten siz aldiginizi geri birakmayacak olsaniz pazartesi hirsizlikla suclandiginiz eve carsamba neden gidesiniz ki?
ya da fakesinizdir ?
sonucta lebron jamesin oglu degilse 4 yasinda bir cocuk basamak olmadan lavabodaki suyu bile açamaz . banyo dolaplarinin camasir makinesi hizasinda olmasi beklenir 4 yasinda cocuk nasil oraya cikacak da alacak?
ve hangi salak taki kutusunu herkesin rahatca girip kapiyi kapatacagi banyoda saklar? hani elini yikarken yüzüğünü birakmis unutmus unutmus, banyo yaparken kolyesini koymus unutmus falan da degil. koca taki kutusu
mantik ben neredeyim diyor:)
kadin size hakaret tehdit mesajları atiyor, "mesaj tutmam telefonumda" diye ayni gun siliyorsunuz.
pazartesi hirsizlikla suclandigin eve carsamba oturmaya gidiyorsunuz...
konuda bir mantik bütünlüğü yok yani
Çocuk bu büyük de değil almaya kalktığı için zaten ileri ittim. Rahat olduğu ve her zaman gittiği bir ev çünkü.
Pazartesi günü ithamda bulunmadı bende rahatlıkla gidebildim zaten Perşembe günü de sıkıntı yoktu cuma günü de dışarıda görüştük??
Diş fırçasına uzanıp alabilen bir çocuk ona da el atınca ister istemez alıp çektim. Görmediğiniz banyonun görmediğiniz takı kutusuna yorum yapıyorsunuz

Sallamıs bence
Bende avukatla konuştum zaten yeni yeni kendime geliyorum.

Ben inanmadım kusura bakma. Polis olayı öyle olmaz zaten komple hikaye o kısım.
Oğlunuz kutudan aldı, evde fark ettiniz, çarşamba da geri götürdünüz gibi duruyor. Bu arada ev sahibi de fark etmiş polise vericem diye oltalıyor geri getirmen için. Pazartesi hırsızlıkla suçlandığı yere aklı başında olan hiç kimse çarşamba tekrar gitmez.
Mesajları da silmişsiniz. Ama ev sahibinin kendisinde duruyor mesajlar sen kendinden silsen ne olur.
Muhtemelen bir şey olmaz lafını almaya çalışıyorsunuz burada ağzımızdan.
Onda durması iyi olur aslında amaç da bu işte mesajları geri getirmek ama yapamıyorum malesef.
Kutuya oğlum yetişmedi zaten açtı aldı diyemem. Uzanınca bende zarar vermesin diye geri ittim.

Back
X