Hırsızlıkla suçlanıyorum yoruldum

Banyoya, üstelik el yıkama yerine altın dolu kutuyu koyduğuna inanmamızı mı bekliyosunuz ciddi ciddi?
Yahu kim takı kutusunu el yıkama yerine koyar mantıklı geliyor mu bu size? Hadi olmaz ya oldu diyelim takı kutusu orada çıkıp niye demiyorsunuz takı kutunu burada unutmuşsun sanırım bir şey olur kaldır diye?
Ben onu tanıdım tanıyalı hep ordadır kutusu. Şu 3lü plastik çekmece. Her şeyini biliyorum yani burada açık açık söylemek istemem. Bu kadar detay verebiliyorum anca

Mesajları grupta yazdı dediniz diğer arkadaşınızdan isteyin ekran görüntülerini
Grupta 3 kişiydik diğeri konuşmadan önce çıkmış sonradan fark ettim. Yani kişi ve ben vardık grupta çıkarsa onun telefonunda çıkar

Grupta 3 kişiydik diğeri konuşmadan önce çıkmış sonradan fark ettim. Yani kişi ve ben vardık grupta çıkarsa onun telefonunda çıkar
Yok yok sürekli farklı farklı bahaneler üretiyorsunuz arkadaşınız neden çıkmış gruptan ?
Bir önceki mesajınızda da plastik çekmece çıktı ortaya rakı kutusu çekmecenin içindemiydi?

Yok yok sürekli farklı farklı bahaneler üretiyorsunuz arkadaşınız neden çıkmış gruptan ?
Bir önceki mesajınızda da plastik çekmece çıktı ortaya rakı kutusu çekmecenin içindemiydi?
İşte plastik kutuyu takı kutusu yapmış kadın ben ne yapayım nasıl anlatayım sizi nasıl memnun edebilirim artık ya. Bahane yok olan her şeyi anlatıyorum birebir

İşte plastik kutuyu takı kutusu yapmış kadın ben ne yapayım nasıl anlatayım sizi nasıl memnun edebilirim artık ya. Bahane yok olan her şeyi anlatıyorum birebir
Şahsi fikrimi söylüyorum.Takıyı siz aldınız.Komşunuz ilk başta sizden şüphelenmedi belki evde bir yerden çıkar diye düşündü fakat siz çarşamba günü tekrar gittikten sonra takı ortaya çıkınca sizin aldığınızdan emin oldu ve bir daha böyle bir şey yapmamanız adına gözünüzü korkutmak için polisi kattı olaya.

Şahsi fikrimi söylüyorum.Takıyı siz aldınız.Komşunuz ilk başta sizden şüphelenmedi belki evde bir yerden çıkar diye düşündü fakat siz çarşamba günü tekrar gittikten sonra takı ortaya çıkınca sizin aldığınızdan emin oldu ve bir daha böyle bir şey yapmamanız adına gözünüzü korkutmak için polisi kattı olaya.
+ bence kadın daha önce konu sahibinden şüphelendi ve bile bile takıyı lavaboya koydu.

+ bence kadın daha önce konu sahibinden şüphelendi ve bile bile takıyı lavaboya koydu.
Yani düşünüyorum bir mantığa oturmuyor.Hırsızlıkla suçlanacağım ve ortalığı ayağa kaldırmayacağım.Kendimden eminsem çoktan katmıştım ortalığı birbirine.
Bir de evim de misafir tuvaleti misafir banyosu ayrıdır.Oğlumun banyosu bile ayrı.Ebeveyn banyomuz var sadece eşim ve benim kullandığımız ama takılarımı yine oraya bırakmam.Evde tek tuvalet var ama takılar orada duruyor bunu da anlayamadım

Yani düşünüyorum bir mantığa oturmuyor.Hırsızlıkla suçlanacağım ve ortalığı ayağa kaldırmayacağım.Kendimden eminsem çoktan katmıştım ortalığı birbirine.
Bir de evim de misafir tuvaleti misafir banyosu ayrıdır.Oğlumun banyosu bile ayrı.Ebeveyn banyomuz var sadece eşim ve benim kullandığımız ama takılarımı yine oraya bırakmam.Evde tek tuvalet var ama takılar orada duruyor bunu da anlayamadım
Herkesin evi bir değil malesef. Benim de evimde tuvalet banyo birdir başka da tuvalet yok. Ebeveny banyosu hak getire. Onların da normalde küçük bir tuvaleti varmış önceden ama orayı kapayıp eşya doldurmuş.
Ayağa kaldırmak da bana göre değil. Ama dün avukatla görüştüm gerekli şeyleri yapacağım

Biz 2 senedir tanışıyoruz. Onu bildim bileli banyodadır. Benden ne zaman şüphelenip ne zaman banyoya koyacak ? Yeri geldi evde beni tek bırakıp büyük oğlunu hastaneye götürdü.

Hepi topu 3 kisilik grupta arkadasinizin ciktigini nasil fark etmezsiniz ya, cok ilginc. Sanki 33 kisi var grupta.
Diger kadin, arkadasinizin ciktigi gruptan niye yazsin madem sadece ikiniz varsiniz?
Yonetici olan kisi konuşma akisinda x gruptan ayrildi diye bildirim goruyor zaten.

Ayrica arkadasiniz size hicbir sey soylemeden uc kisilik gruptan ciktiysa vardir bunun da bir sebebi.

Herkesin evi bir değil malesef. Benim de evimde tuvalet banyo birdir başka da tuvalet yok. Ebeveny banyosu hak getire. Onların da normalde küçük bir tuvaleti varmış önceden ama orayı kapayıp eşya doldurmuş.
Ayağa kaldırmak da bana göre değil. Ama dün avukatla görüştüm gerekli şeyleri yapacağım
Ablacım bizimde evimizde ebeveyn banyosu yok ama biz takı kutumuzu herkesin ortak kullandığı tuvalete koymuyoruz. Yalan söylediğiniz o kadar belli ki.
Burada bile siz aldınız diyorlar hala çok sakinsiniz gayet rahat alakasız cevaplar veriyorsunuz çok ilginç. Sanal ya da gerçek biri bana suçsuz yere hırsızsın diyecek önce bana hırsız diyen ağzını yırtar sonra sürüm sürüm süründürürüm

4 yaşında oğlum var onun çocuklarını çok sever oynarlar birlikte. Onlardan uzak tutmaya çalışmak yıpratıyor aslında beni
Akıl gidik sizde,beni hırsızlıkla suçlayan adamın evinin önünden geçmem kendime saygımdan, isterse oğlum amuda kalksın ,kapı pencere indirsin diye umrumda olmaz,çocuğumu bile muhattap etmem.Bir insan inatla görüşüyorsa ya karakteri yoktur ya da gerçekten hırsızdır...

Onun takı kutusu hep tuvalettedir zaten daha önce de bakmıştık ev sahibi gösterdi yani birkaç takısını öylelikle gördüm. Biz 2 seneden fazla oldu tanışıyoruz kendisiyle
Kimse mücevher kurusunu banyoya koymaz, aleni yalan bu. Yatak odasına girdim yazamadığın için tuvalet diyosun.

Kimse mücevher kurusunu banyoya koymaz, aleni yalan bu. Yatak odasına girdim yazamadığın için tuvalet diyosun.
Bir de olay akisina gore carsamba buluyor bilekligi, cuma senden baskasi girmedi, benim oldugum yere gelme diyor.
E bulduysa niye hala konu sahibini sucluyor, tamam buldum der gecer cunku bulana kadar ithamda bulunmamis zaten. Oncesinde bir sey demeyip bulduktan sonra hirsiz demesi daha sacma.
Tek mantikli aciklama carsamba konu sahibi eve gittikten sonra kadin daha once baktigi yerde buldu bilekligi, o aldi ben soyleyince geri getirdi diye dusunuyor.

Görmediğiniz bir şeye nasıl emin olabiliyorsunuz? Her gün gittiğim yerde kutunun nerede olacağını bilmeyecek miyim sizce?
Vallahi bende her gün gittiğim arkadaslar var ama eşyalarını bilmem nerede olduklarını sadece mobilya yer değiştimi fark ederim o kadar. Madem o kadar samimisiniz altını kaybolduğunda gelip seni zan altında bırakmaması lazımdı.Ben samimi olduğum arkadaşıma bütün ev çalınsa bile gidip demem senden sonra kimse gelmedi.Ha arkadaşım bana diyecek sen çalmışsın o apartmanı başısına yıkarım eğer çalmamışsam tabiki.Sende bir tuhaflık varlık çok sakinsin burda dahi demiyorsun ben yapmadım sürekli parmak izi çıkarmı kimlikte çıkarmı diye burdaki.Arkadaslar dahi diyor burda hiç ben çalmadım demiyorsun onlara verdiğini cvp'ta saçma.Ama en azından ben çalmadım diye bilirdin.Yok ben sakin kalmaya calışıyorum yazmışın burda sakin olup olmama önemli değil önemli olan kadının yanında sakin kalmamak lazımdı.

Back
X