Hislerim doğru mu? Kafayi yiyeceğim...

Herkes ailesini tanır. Dayiniza böyle bir şeyi çabucak kondurmaniz bile yanlış.

Tamam var mi var ama insan azıcık tanımaz mi ?

Belki elbisesine takılmıştır,belki terliğini bakmıştır belki yürüyüşüne .

Hemen öyle damga vurmak yanlış bence.

Bence öfke ile karar verip bişey yapmayın.

Ortada kesin bi şey yok çünkü. Size öyle gelmiş olabilir. Zira duyduklarımizdan sonra hepimiz herkes icin "acaba" demeye başladık.

Belki de dayının öyle bir niyeti yoktu. Ve eğer yoksa masum bir insana iftira atmış olursunuz.

Size düşen şey. Kızınızla her zamanki olağan halinizle konuşmanız. Belli etmeden. Sakince uyarmaniz.

Dayıyı kızınızla yalniz birakmamaya özen göstermeniz.

Ve şimdilik eşinize bi şey söylmemeniz.

Emin olmadan yapacağınız her şey sonradan size pişmanlık verir.

Aslında siz annesi oldugunuz icin o bakısın nasıl bir bakıs oldugunu anlamışsınızdır.Neler duyuyoruz değildir diyemiyorum.Kucağına oturtmaya çalışması,arkadasından bakması iyi elektrik alamadım.Yine de akrabanız yüz yüze bakıyorsunuz emin olmadan sert çıkışmayın.Gözlemleyin,kızınızla konusun.Uzaktan ikisi yan yanayken gözlemleyin derim.Birkaç kez daha yaparsa bu işin şakası yok,ona göre tavır alın

6 yaşındaki çocuğun kucakta ne işi olur zaten😠😠😠
Yinede iyi niyetli olmaya çalışıyorum. Ben üniversitede okurken hocanın odasına gitmiştik 2 arkadaş. Arkadaşım hocayla konuşurken ben daldım düşüncelere ama hiç farketmedim gözümde dalmış adamın ön tarafına doğru bakarak hemde. Resmen saniyelerce adamın şeyine gözümü dikmişim yani. Acaba dalmış olabilir mi dayınızda?
Yok tabiki açmadı. Kızım onun yanından uzaklaşırken arkasından süzdü.Kucagina filan da oturtmaya çalıştı öncesinde

Poposuna bakmadan bisey çıkaramayız maalesef:(
Adam nasıl bi adam,siz daha iyi bilirsiniz.
Gözu disarda,aklı hep başka yerlerde olan bi adam mı?
Belki severken öyle bakmıştır sakalasmıslar ya,
İns öyledir.

Öyle şeyler duyuyoruz şahit oluyoruz ki acaba demeden edemiyor insan. Siz yalnız bırakmayın. Ama adama da bişey demeyin ayıp olur

Konuya nasıl giriş yapacağım bilemiyorum.

Dün 1 saatlik bir mesafeden misafirlerimiz geldi,dayım yengem,18 yaşlarında erkek kuzenim ve 24 yaşlarında kız kuzenim. Sanırım 2-3 gün daha burdalar. Dayım yengem ve erkek kuzenim üst katta annemde kalıyorlar,kızkardeşim ve kiz kuzenim gece bizim evde kalıyor. Gunduz beraberiz.Kuzenlerim canlarım, yengem ve dayım da öyle ama (parmagimin titremesinden çok zor yaziyorum) dayımın bir hareketini gördüm.
Eşim iki kızım ve dayım balkondaydı, eşimle küçük kızım içeri girdi, büyük kızım dayimla balkonda kaldi. Ben belli etmeden izliyorum. Dayım kızımın kolunu gidikladi,kızım kikirdadi 'yaa..yapma'filan dedi kurtulmaya çalıştı.Sonra yanıma geldi,dayım da arkasından poposuna bakti. Yemin ederim o an düşüp bayılabilirdim. Ilk an hadi sakalastilar diyelim,bu poposuna bakma nedir?
Sizce ben napayım? Nasıl emin olunabilir ki. Biz yanına gitmeyiz o da defolur gider ama benim aklım yaşadığı yerdeki kızımın yasiti bir kızda. Dayım haftaiçi uzak bir yerde çalışıyor,haftasonu ailesinin yanına gidiyor. Bir başka dayımın torunuysa dayımlarda kalıyor. Bu kız da benim kızım gibi 6bucuk yaşında ve annesiyle babası boşandığı için dayimlarda kaliyor. E iki dayım aileleri de evleri yakın diye hep beraberler. Dayım gerçekten hissettiğim gibi bir pislikse benim yapabileceğim şey nedir? Ben artık normale donemem :KK43: Kafamda hep acaba olacak...
Boyle bi kaniya varmak icin bence biraz daha izle hareketlerini cok cabuk bu kaniya varmissin... Cunku cok ciddi bi itham

Gayri ihtiyari bakmistir ya 6 yasindaki cocugun poposuna bakabilcek tiynetsizlikte bir adam olsaydi siz küçükken size de bisey yapardi ve bilirdiniz emin olun. Benim dayim sapiktir mesela ben ergenken gogsume ellemisligi var annem uyurken arkasindan sarilirmis kucukken hep birlikte salonda yatarlarken teyzeme de keza yanimda soyun giyin ne var bunda diye israr edermis. Bu insanlar 40 yasinda bu egilime pat diye girişmez taa cocukluktan beri sapik sapiktir. Daha önce hic baska bi falsosu olmadıysa yanlislikla gözü dalmistir veya bisey gormustur. Pantolonun arkasina bisey yapışmıstir masadan belki de. Dayinizi sevio ve biliosaniz gereksiz kuşku düşürmeyin icinize.

Gözünüz üzerinde olsun çaktırmayın inşallah yanlış anlaşılmadır yaa küçücük çocuğun başına kötü şeyler gelmiyordur 🤲🏻 uzun uzuun mu baktı saniyelik bir şey miydi peki

Gozu birseye takilmis olabilir mi? Kiziniz ne giyiyordu tayt sort falan mi? Yani belki de gozu dalmistir.. insan bazen farkinda bile olmadan gozunu dikiyor saniyelerce olur olmadik bir yere bakabiliyor. Nasil bir bakisti?
Kiziniz iceri girince hemen kafasini cevirdi mi?

Sizi cok iyi anliyorum son yillarda yasanan ardi arkasi kesilmeyen korkunc olaylardan sonra herkesten suphe duymaya basladik.
Yone de emin olmadan bir tepki vermeyin lutfen..

Ben de simdi diger kiz icin endiselendim.. 1 saatlik yolmus alti ustu. Bir haftasonu misafirlige gidip kizi gezmeye diye disari cikartip, ustu kapali sorular sorup tepkilerini gozlemleyebilirsiniz. Umarim sadece bir suphedir.

Konuya nasıl giriş yapacağım bilemiyorum.

Dün 1 saatlik bir mesafeden misafirlerimiz geldi,dayım yengem,18 yaşlarında erkek kuzenim ve 24 yaşlarında kız kuzenim. Sanırım 2-3 gün daha burdalar. Dayım yengem ve erkek kuzenim üst katta annemde kalıyorlar,kızkardeşim ve kiz kuzenim gece bizim evde kalıyor. Gunduz beraberiz.Kuzenlerim canlarım, yengem ve dayım da öyle ama (parmagimin titremesinden çok zor yaziyorum) dayımın bir hareketini gördüm.
Eşim iki kızım ve dayım balkondaydı, eşimle küçük kızım içeri girdi, büyük kızım dayimla balkonda kaldi. Ben belli etmeden izliyorum. Dayım kızımın kolunu gidikladi,kızım kikirdadi 'yaa..yapma'filan dedi kurtulmaya çalıştı.Sonra yanıma geldi,dayım da arkasından poposuna bakti. Yemin ederim o an düşüp bayılabilirdim. Ilk an hadi sakalastilar diyelim,bu poposuna bakma nedir?
Sizce ben napayım? Nasıl emin olunabilir ki. Biz yanına gitmeyiz o da defolur gider ama benim aklım yaşadığı yerdeki kızımın yasiti bir kızda. Dayım haftaiçi uzak bir yerde çalışıyor,haftasonu ailesinin yanına gidiyor. Bir başka dayımın torunuysa dayımlarda kalıyor. Bu kız da benim kızım gibi 6bucuk yaşında ve annesiyle babası boşandığı için dayimlarda kaliyor. E iki dayım aileleri de evleri yakın diye hep beraberler. Dayım gerçekten hissettiğim gibi bir pislikse benim yapabileceğim şey nedir? Ben artık normale donemem :KK43: Kafamda hep acaba olacak...

Öncelikle geçmiş olsun...

Neden belli etmeden izliyordunuz? Anlatımınızda bir yandan ilk kez böyle bir olay görmüş gibisiniz, bir yandan da belli etmeden bir kimseyi izlemek için önceden şüphelenmek lazım... Bir de kızınız balkondan yanınıza gelirken dayınız kızın size doğru geldiğini göremeyecek bir mesafede miydi? Sizi göremeyecek bir açıda iseniz bayağı bayağı saklanarak izlemeniz gerek. Ama eğer saklanmadan bakıyorsanız bu durumda da dayınızın sizi farketmesi gerekir kızınız size doğru gelirken. Potansiyel sapıklar aynı zamanda mevcut durumlarından dolayı çok da dikkatlilerdir. Dolayısı ile eğer sizi farkettiği bir açıda iseniz, dayınız risk alıp kızınızın poposuna bakmaz.

Biraz daha sorduğum sorularla alakalı bize done verebilirseniz daha iyi değerlendirebiliriz sanki? Bu hali ile biraz eksik var gibi, ne olur kusura bakmayın.

Evet bu devirde kimseye guven olmuyor ama belki gozu dalmistir belki yuruyusu hosuna gitmistir dayinizi siz bilirsiniz kucukken size nasildi

Umarım paranoyaklık yapıyorsunuzdur... Sizi görmüyor muydu? Belki sevimli giydirdiyseniz bakmış olabilir diye düşünmek istiyorum. Hani kız çocukları tütülü falan şeyler giyerler ya... Siz yalnız bırakmayın hiçbir şekilde... O kadar kötü dönemdeyiz ki evlatlarımızı korumak için babalarına bile güvenemiyoruz 😟

Hiç ama hiç yanlış mı düşünüyorum ihtimaline bırakma bundan sonrasını.
Adına önsezi dediğimiz, biz kulak verdikçe gelişir.
Anne hisseder, kaldı ki gözle gördüğün de var.
Diğer yaşıt olan kız çocuk için ise bir şekilde anaokuluna gidiyordur muhakkak, öğretmeni ile bir görüşün diyorum öncelikle.

Back
X