Hislerim, Duygularım

siyahvemavi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
510
222
303
Çok okunan bayan kitlesi fazla olan bir roman yazarına karşı hislerim var. İsmen ve cismen tanışıklığımız 2 seneyi buluyor benim hislerim ise geçtiğimiz bahar aylarından beridir var. Ancak dayanamayıp hissettiklerimi kendisine söyledim. Arada sırada sosyal medya üzerinden yazıyordum kendisine sohbet yada birşeyler sormak amaçlı.

benim yazdığım mesaj şuydu

bunu yazıyorum ama yazmak istediğim için yazıyorum aslında. Belki aramızdaki o ufacık samimiyet de bozulacak ama dediğim gibi tüm umutları da yıkıp gitmek daha mantıklı geldi bana açıkçası. Çünkü her gördüğüm an yeniden yeniden etkilendiğim bir adam var karşımda. Tamamen tanımıyorum aslında seni. Seni, senin yazdıkların kadar tanıyorum. Ama gözlerinin içine baktığım an daha fazlasını merak ediyorum. Ya da o yanakların yanağıma değdiği an ellerimi gezdirmek istemedim değil. Hayal tabi hepsi :) saçmalıyorum da bir yandan ama içimdekileri dökmek istedim sana. Dediğim gibi en ufak bir samimiyetini de kaybedecegim belki de. Daha önce yazdığın bir sozden cesaret aldım aslında.
Senden yana ufacık bir umudum olmadan atıyorum bu adımı. Çünkü aslında senden yana o umudu görmedim ben. Tamamen derler ya kendi kendine gelin güvey olma diye. Birazcık tamamen kendi kendime etkilenme benimkisi. Düşündüm defalarca hayranlık mı acaba bu bendeki diye ama etkilendiğimin farkındayım. Belki bundan sonra yüzüne bakamayacağım belki bundan sonra sen X'e(yaşadığım şehir) geldiğinde karşına çıkmaya cesaretim olmayacak ya da belki sen istemeyeceksin karşına çıkmami. Ama işte ağır geliyor susmalarim bana
Susayım diyor bir yanım bir yanım ise yağmur ne zaman yağmaktan korktu ki sen korkuyorsun diyor.
Bir cevap değil beklediğim sadece bil istedim. Ancak senden kırıcı bir cevap vermemeni rica ediyorum.
Hani daha önce demiştim ya sana binlerce şiir yazılır diye bende ki de o hesap işte.Çok uzatmışım .
Ben daima uzaktan da olsa bir okurun olmaya devam edeceğim. Senin uzağında durup. Ama karşına çıkabilir miyim utanmadan hiç sanmıyorum artık. Boynu bükük kalır kitapların imzan olmadan ama ben yine defalarca okurum her bir satırını hatim edercesine. Şimdi yaptığım tamda gemileri yakıp gitmek benimkisi. İyi ki tanıdım seni. Yüreği güzel adam kendine iyi bak...

Cevabı şu oldu

''Hislerine tüm kalbimle saygı duyuyorum. Ve bunda ne utanacak ne de sıkılacak bir şey var. Tahmin ettiğin gibi karşılık veremem sana. Ama kırıcı bir mesaj da yazmam. Ben yine her X'e ( yaşadığım şehir) geldiğimde görmek isterim seni. İyi bak kendine görüşmek üzere :)'' dedi

Sizce bu adama karşı bir ümidim olabilir mi ? Neden görmek isterim demiş olabilir sizce sonuçta bir tek okuru ben değilim. Daha sıkı okurları da var beni kaybetmesi bir şey fark ettirmez ona. Ümitleneceğimi düşünmüş olmalıydı aslında. Bile bile görmek isterim seni her geldiğimde demesi kafamı karıştırdı

Nezaketen demiş kırmamsk için.Demesi normal cünkü o bir yazar onlar icin bir insan bile çok önemli.
Kafaniz karışmasın kendinizi üzmeyin umut etmeyin derim.

Hislerinizi gayet güzel bir şekilde ifade etmişsiniz. Keşke istediğiniz gibi bir karşılık alabilseydiniz. İlerde ne olacağını hiçbirimiz bilemeyiz tabiki ancak "Tahmin ettiğin gibi karşılık veremem sana." diyerek cevabını vermiş. Okuruna verdiği değerden ötürü nezaketli davranmaya çalıştığını düşünüyorum. Ayrıca utanıp sıkılacak birşey yok, yine gelirsin imza günüme demek de istemiş bence.

Çok açık ve çok kibar bir şekilde reddetmiş. Ümitlenme bence. Bir de bunu nerden yazıyorsunuz? Eşimin ünlü bir kişisel gelişim uzmanıyla yakın iş ilişkisi var, sosyal medya hesabı eşimin hesabına da bağlı, ona gelen mesajları editörler eşim dahil en az 10 kişi görebiliyor

Okurken hisleriniz bana geçti neden bilmem ama . Bu tarz yazarların gerçek mi değil mi olduğunu bazen düşünürüm istemsizce . Gerçekten yazdıkları gibiler mi diye .
Belkı görüştüğünüzde sizin de duygularınız hayranlıktan öte olmayacak ..

Çok açık ve çok kibar bir şekilde reddetmiş. Ümitlenme bence. Bir de bunu nerden yazıyorsunuz? Eşimin ünlü bir kişisel gelişim uzmanıyla yakın iş ilişkisi var, sosyal medya hesabı eşimin hesabına da bağlı, ona gelen mesajları editörler eşim dahil en az 10 kişi görebiliyor

sosyal medya hesabından yazdım kişisel hesap. kendisi kullanıyor eminim o konuda.

Okurken hisleriniz bana geçti neden bilmem ama . Bu tarz yazarların gerçek mi değil mi olduğunu bazen düşünürüm istemsizce . Gerçekten yazdıkları gibiler mi diye .
Belkı görüştüğünüzde sizin de duygularınız hayranlıktan öte olmayacak ..

belki de düşündüğüm gibi biri olmayacak ancak yaşamadan bilemem

Her x e geldiğimde görmek isterim seni
Adamı tanıyınca sanki hoş olmayacak şeyler olacak gibi.
İlişkim var,ya da sana ilgim yok ama gelirsem de boş kalmayalım havası sezdim.
Evet kötü düşünüyorum ,tecrübe.

Ay çok kırıcı bi durum allah yardımcın olsun.çok üzüldüm ya inşallah seni hak eden bi adamla olursun.

yanlış anlama canım ama adam kırıcı olmak istememiş. istemediğini çokk açık ve uygun bir dille söylemiş illa kötü mü konuşması mı lazım .çok sevdiğin ve istediğin için nezaket sözlerinden mana çıkarıyorsun.umarım istediğin insanı bulursun o zaman sana şifreli konuşmaz direk açık seçik istediğini söyler merak etme

Kibarca red edilmişsiniz boşuna umutlanmayın.

Not: Burada bir üye var o da benzer bir yazara platonikti. Hatta ara ara yazarlara radyoculara aşık olan bir arkadaştır. Acaba ikinci üyelik mi aldı diye düşündüm okuyunca eğer oysan o adamın ilgisinin olmadığını sana söylemiştik inanmamaştın acı bir şekilde öğrenmene üzüldüm. Bundan sonrasında kapılma böyle ünlü şahsiyetlere derim naçizane

Kibarca red edilmişsiniz boşuna umutlanmayın.

Not: Burada bir üye var o da benzer bir yazara platonikti. Hatta ara ara yazarlara radyoculara aşık olan bir arkadaştır. Acaba ikinci üyelik mi aldı diye düşündüm okuyunca eğer oysan o adamın ilgisinin olmadığını sana söylemiştik inanmamaştın acı bir şekilde öğrenmene üzüldüm. Bundan sonrasında kapılma böyle ünlü şahsiyetlere derim naçizane

Tanımıyorum kendisini. ilk defa üye oldum.
tuna kiremitçi mi yoksa biz ona aşıktık gençkene:deli:

Severek dinlediğim bir sanatçıdır kendisi ama kalemini okumadım hiç

Back
X