lurci, deste katina da biliyor musun :)
unutulacak bir insanda değilsin onun icin sende bunu unutmaher baktığında seni görücek seni arıycak eminimm
( bende bu akşam onu görnce gözlermden yaşlar dökldü tienencim ya bian duraga nasıl oturdugumu bilemedm bayılcaktım nerdeyse siz barştnz mı smdi negüzel sana geri dönmş ebnmkisi face falan kullnmyr onu takp edemyrm hic sevmyr öyle şeyleri hic ben kullnyrm o göryordur beni arklarndan fln kesin
tamamdır yarın görüşmek üzere ozamanbende tarotu günde 2 yada 3 kişiye bakabiliyorum sana bencil davrandım sanırım özürlerimi iletiyorum
hayır onu bilmiyorumbilen arkadaşlarım var çok zamanlarını aldı hiç bulaşmadım Benim kartlarım klasik ama tamamen enerjimi almış durumdalar onlarla aram baya iyi
ahh canım ben onun ilk sevdgi kızdım ilk aşkıydım umarım benm icin hersey güzel olur bazen dşnyorum her flmn sonunu tahmn edblyoruz ama bunu tahmn edemyorum hic aricak mı dersn sence onunlamı evlnicem acaba ben sonum kmle olucak acaba benm ya
ben ilk tarot kartlarımı aldığımda drek bakmaya başladım kitapçığa 15dakka bakındım desem yeridirtarotta asıl şart kartlara enerjini yükleyebilmen , tarot açmadan önce kartlarla enerji alış verişi yapıyosun, çoğu kişiye çılgınca geliyo ama ben yogaya gittiğim sürede insan bünyesindeki enerjiye okadar hayran kaldımki kartları yönetmek hiç birşeymiş
canım benimkide ayrıldığımızda facesinde o kadar çok takılmaya baslamıstıki aklım durdu normalde facesi vardı.Zaten ayrıldığımızı benim suratıma bile söylemedi facede iliski bitirmişti bende ablamdan görmüstüm donuktu facemden kıskanıyodu beni hep bi bahane buluyodu arkadasım bunu demiş şunu yazmıs diye pat kapattırıyodu ben görür görmez hemen açtım iliskimi bitirdim.hiç konusmadım fecii koymustu kac senedir ckıyoduk söylemeden ayrıldı.Sonra gözüme soka soka bir sürü şey yaptı facede kızlarla duvarlarda konusmalar benim yorum attıgım fotolarına kızlar yorumlar atmıs mllete tesekkür etmeler falan...Ve ben en sonunda sildim onu.Bu ona öyle bir koymuşkiii..Birde ne garippp aylardır face egirmeyen kuzeni her gece face e girmeye baslamıstı meğersem sonra kendi söyledi girdim baktım hep takip ettim falan dedi hatta calıstığı yerdeki kisilere beni gösteriyomus faceden girip ayrıldık falan diye.duvarını falan acmıs görebilmem icin laf sokucu bir sürü şey sonra kapamış merak ediyim diye bende gerçekten merak ettim arkadaşımdan girdim baktım ona bir sarkı paylasmıs bana söylediği bi lakap gibi bisi vardı ... sevgilim'e yazmıs bende görünce ağlamıstım ondan haftalar sonra beni aradı ama sacma sapan seyler sordu bitti diye selam sabah vermicek değilim bi hukukumz var falan dedi öyle hergün aramaya basladı beni ben soğuktum sonra bigün görüştük ben okula giderken gitmeme engel oldu daha doğrusu ve barıstıkkafamdaki tüm soruları cevapladı pismanlığını gördüm yanlıs bisi yapmadığınıda öğrendim ve şuan mutluyum
seni takip ediyordur belki bu aksam seni görmüs olabilirde...
ben ilk tarot kartlarımı aldığımda drek bakmaya başladım kitapçığa 15dakka bakındım desem yeridirtarotta asıl şart kartlara enerjini yükleyebilmen , tarot açmadan önce kartlarla enerji alış verişi yapıyosun, çoğu kişiye çılgınca geliyo ama ben yogaya gittiğim sürede insan bünyesindeki enerjiye okadar hayran kaldımki kartları yönetmek hiç birşeymiş
kaderin kimdir onu bilemeyiz ama dediğim gibi o duayı oku yada istihareye yat anca öyle anlarsın evlenebileceğin erkeğin kim olduğunu
tarot kartının laneti diye bir şey okumustum bu doğrumu yani bana ait olan kartları baska kimse bakamazmıs galiba öyle bir şeydii..Ve hayatımda en etkili tarotu bir ablaya baktırmıstım yıllardır etkisi devam ediyor ne dediyse çıktı
tarot kartının laneti diye bir şey okumustum bu doğrumu yani bana ait olan kartları baska kimse bakamazmıs galiba öyle bir şeydii..Ve hayatımda en etkili tarotu bir ablaya baktırmıstım yıllardır etkisi devam ediyor ne dediyse çıktı
bende atlatabilecekmiyim bu günleri acaba tienencim sen atlatmışsın benimki dengesiz kova burcudur ölsede gebersede aşkından sanmıyorum aricagnı ama beni takip ettryordur eminim bana hic kıyamazdı o kıydı da ama :) ne güzel sevgln gene dönmş iyikide gezmş önünü ayrıldıktan sonra barışmışsınız ya tekrr daha cok mu degerini blyor smdi kuzum nasıl sana davrnşlrı bu akşam beni gördgnü sanmam ama yanındakiler söylmştr eger bni gösterdyse onlara
enerji işine girersem benim işim yaş :) ben çok önem vermiyorum kartlara. çoğu yerde okuyorum kartlarla bütünleşmen gerekiyor vs diye ama benim için bu sadece eğlence ve vakit geçirme. inanarak yapamıyorum, yaparsam da huzursuz olurum zaten.
belki de bu yüzden bakamıyorum :)
evet başkasının eline özellikle sevmediğin birinin eline geçerse kartlarındaki bütün enerji biter.. oyüzden kartlarını kimseye vermiyceksin .. tarot zaten iyi bakıldığı zaman bir çok şeyin cevabını verir.
vay be gerçekten iddalı bu tarot
canım duayı sana atıcam ben özelden.
simdi cok üstüme düsüyo normalde de düsüyodu ama kaybedicem korkusu coğalmıs onda bunu hissediyorum :S bazen benim cümlelerimi kuruyo ben ayrılmadan önce onu kaybedicem diye sürekli paranoya davranıyodum ve sinir oluyodu.çok kıskancımdır o benden daha kıskanç hep kaybetmek istemediğini belli ediyo konusmalarında davranıslarında.Ben açıkcası barışmayı aklımdan geçirmiyordum olduğu ortamda sürüklenir gider kızlarla yakınlaşır falan iğrenirim diye düsünüyodum.Yani bir erkek kızı nasıl isterse bende onu öyle istiyodum ve allahtan öle seyler yapmamıs benimki akrep burcu
ama işte kendime bakamıyorummeee ne anladım bu iştenn )
simdi cok üstüme düsüyo normalde de düsüyodu ama kaybedicem korkusu coğalmıs onda bunu hissediyorum :S bazen benim cümlelerimi kuruyo ben ayrılmadan önce onu kaybedicem diye sürekli paranoya davranıyodum ve sinir oluyodu.çok kıskancımdır o benden daha kıskanç hep kaybetmek istemediğini belli ediyo konusmalarında davranıslarında.Ben açıkcası barışmayı aklımdan geçirmiyordum olduğu ortamda sürüklenir gider kızlarla yakınlaşır falan iğrenirim diye düsünüyodum.Yani bir erkek kızı nasıl isterse bende onu öyle istiyodum ve allahtan öle seyler yapmamıs benimki akrep burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?