hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

sorun değil lurcicim buarada sen hangi fallara bakıyosun lurci baktıklarndan banada baksana bak bu akşam kahvemn resmlerni koymuştum buraya anlarsan bi göz gezdrrmsn sende

bende akrep burcuyumm konunuza bulaştım ama )

bulas canım isteyen katılabilir akrepleri severim ben yengecim
kızlar benim sevgilim fala falan hiç inanmaz hatta ben ilgiliyim diye sinir oluyo ama sezgileri cok kuvvetli rüyasındamı görüyo ne insanlar hakkında yorum yapıyo yok canım öyle değildir diyorum ve onun dediklerinin doğru olduğunu öğreniyorum

sorun değil lurcicim buarada sen hangi fallara bakıyosun lurci baktıklarndan banada baksana bak bu akşam kahvemn resmlerni koymuştum buraya anlarsan bi göz gezdrrmsn sende

canım benim tarot bakarım yarın sanada olurmu... kahve falındanda çok anlamam ama bakarım bi

sende bnm gibisin canım bakalım bzm sonumuz nolucakonunla (

hayırlısı insallah güzel seyler olur o dua cok uzun ama sıkılmadan oku yer gök duayla ...
Falların kötü yanı bu kendine bakamıyosun ben bikere baktım kendime bakıyım dedim kendimi ağlarken gördüm o zamanda mutsuzdum gün yüzü göremicekmiyim ya ben diyip yıkadım fincanı : hüsrandı

10 dk geçmedi cvp veremiyorum dualarım seninle bu ramazan günlerinde isteklerin kabul olur insallah zaten kimsenin yaptığı yanına kalmıyo herkesten cıkıyo yaşattığı mutsuzluğu kendide yasıcaktır...

günde nkdr okicam ki o duayı cnm evet falcılar kndini göremezmş canım fallarda olsum ama bak suan mutlusun sevdgn yanında kuzum :))

akrep burcunun sezileri çok kuvvetledir, bu heryerde yazar zaten akrebin en bilindik özelliklerindendir kıskançlık ve sahiplenmeden sonra gelir tabi buarada akrep burcunu kendine bağlamak zordur , zoru başarmışsın benimde bundan önceki 2 sevgilimde yengeçti uyum süperdir bu iki burçta duygusal duygusa takılırlar

günde nkdr okicam ki o duayı cnm evet falcılar kndini göremezmş canım fallarda olsum ama bak suan mutlusun sevdgn yanında kuzum :))

ins hep yanımda olur :)) bunu 7 cuma boyunca yani 7 hafta boyunca cuma günleri 7 kere okuyacaksın etkisini önceden görürsen bırakabilirsin sonucta çevirgel duası sonrada sükredersin :))))))

o nasıl bakalımm tabiii ) hepsini severimm benn )

aşk falına bakılıyor sadece. yani ben sadece onu biliyorum :)
bir kişi adına bakılıyor. senn ten rengin ve baktırmak istediğin kişinin ten rengi. aynı tense, hanginiz daha açık veya koyu. bunları yazman yeterli :)

o duayı bana da yollar mısın merak ettim :)

ins hep yanımda olur :)) bunu 7 cuma boyunca yani 7 hafta boyunca cuma günleri 7 kere okuyacaksın etkisini önceden görürsen bırakabilirsin sonucta çevirgel duası sonrada sükredersin :))))))

teşkkrederm kuzum ya allah razı olsun konuştukca burda sizlerle icim rahtlıyor hep ilgilenyousnz benmle duayı benmle paylaştgn icinde teşkkrederim tienencmm

evet katılıyorum ama erkek olduğu icin baskın iliskide karsı gelmemi istemiyo inatcıyım ama son sözü ben söylerim diyo tabi yerine göre son söz benim oluyo o ayrı zaten ilk tanıstığımızda ona gidip burcun ne dedim akrep deyince gözlerim parladı : ve falımda çıkmıstı o ben fala inanmazdım o zaman o çıkınca inanmaya basladım ne çabalar sarfettim bağlamak icin

canım yazdımm özelden şimdi deşifre etmiyim kendimi

bende yengeç burcunu severim buarada çok ılımlıdır, birlikte yaşanabilen en ideal insanlar bu burçtandır genelde.. benim ev arkadaşlarımda oldu çok kıpır kıpır ama ani duygu geçişlerine sahiptirler falan falann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…