bende yengeç burcunu severim buarada çok ılımlıdır, birlikte yaşanabilen en ideal insanlar bu burçtandır genelde.. benim ev arkadaşlarımda oldu çok kıpır kıpır ama ani duygu geçişlerine sahiptirler falan falann
aaa hosgeldin yksun uzun zamandır
misafirlerim var giremiyorum
aklim sizde
naptiniz bakiiimmm
cuma günü basla o zaman
selam kizlar
ismini yazmışsın ya baktım hemen de bu sadece birini kendine yöneltmek için sanırım. baya etkili yazmışlar, ceylin faydası olur umarım
hoşgeldin canım. kaçaklar tamamlanıyor :)
ismini yazmışsın ya baktım hemen de bu sadece birini kendine yöneltmek için sanırım. baya etkili yazmışlar, ceylin faydası olur umarım
hoşgeldin canım. kaçaklar tamamlanıyor :)
her iki şekildede okunuyordur belki ama internette bir sürü dua var vallaaşık etmeydi,kendini sevdirmeydi falan filan
geldimm geldimmmisleri ilerletmisiniz
topiğe katılan oldukca islerde ilerliyor haliylekalabalık olmasını seviyorum
olur inşllh canım faydası bana hayırlısı olsunda
Rabbim muhtaç etmesin hiçbirimizi kız, biz yine normal duamızı ederiz :) birbirimizi seviyoruz çok şükür :)
evet :) bir de tarotçu kattık sanırım aramıza :)
taratcuuuu geldii anımm)
bende bi fal ögreniyim yaa kaldim böyle
bence de öğren :) hatta ben sana deste katina hediye edeyim onu öğren hehe :)
o değilde aramıza yıldızname bakan gelcek diye korkuyorum heeyıldıznameden korkuyorum ben nedense : bir sey demezler bence cünkü fal bakıyoruz burda herkese bakan 2 arkadas konu acmıstı sonra kapamıslar..ihtiyacı olana yorum yapılıyo
tarot bende istiyorum musait olduğun bir zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?