- 13 Nisan 2007
- 33.829
- 103.208
- 1.123
- 46
Aynen!Iyi de nisanlaninca da tarihi koyalim diye tuttururlar. Ne kadar nisanli kalabileceksiniz ki?
Bizde de nişandan bile önce düğün tarihi bellidir, söz,nişan formalitedir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen!Iyi de nisanlaninca da tarihi koyalim diye tuttururlar. Ne kadar nisanli kalabileceksiniz ki?
Yooo. Bu konuda bir tecrübem yok.
Ben olsam istemem de ondan.
"Baba bana para verir misin sevgilime tek taş alacağım, hımmm bu yetmez çiçek de akacağım, yaaa bu hiç yetmez ki benim sevgilim lale çiçeklerini çok sever, onlar çok pahalı! Lütfen biraz daha ver baba vs."
Benim sevgilim bu diyalogları yaşasaydı hem üzülürdüm hem de soğurdum...
O nasip kismet illaki bir tarihe bağlı kalmak durumunda degiliz sonucta her iki aile sartlari konuşup ona göre karar verir diye düşünüyoruz.
hehehe :) kadında kötülüğüne dememiştir kuzum bence. oglanın işi yok nasıl geçireceksiniz vs. gibisinden düşünmüştür hakkını yemeyelim şimdiAllahim kayinvalidecigimin kalbime aklina su sözleri indiriver yarabbi :)
hehehe :) kadında kötülüğüne dememiştir kuzum bence. oglanın işi yok nasıl geçireceksiniz vs. gibisinden düşünmüştür hakkını yemeyelim şimdiama bi ilişki devam ediyorsa uzatmamak lazım sizinki bayaa uzamış
hayırlısı olsun kadını da evlenmeden kötü me ki ilerde ön yargı olur hiç sevmezsin :)
Anlatamadım sanırım...Bu sekilde bir diyalog yasanacagini tahmin etmedigim bir aile yapisi karsimdaki..
bizim burada genel olarak baba bu sorumlulugu üstlenir. Beyefendi calissa dahi düğününu olabildigince aileler yapar. Tabi her ortam farkli oldigi gibi dönemlere gore sartlarda degisir
Aynen, biz de söz yaptık bizimki tusa bir çalışmaya başladı öyle bir gazla çalışıyor ki nişan hemen olsun diye adam gaza geldiYok ben seviyorum kendisini :) sagolsun cok görüşüp konusmayiz. Iki kere yüzyüze görüştük 5-10 dk..
iki kez de yanlislikla telefonda konustuk ama clm cok şükür ilk dönemlerde beni istemesede simdi gayet memnun ve mutluyuz kendisiyle. Bir de ailemle tanisop yüzük taksak olur gider sonrasi. Yüzük bizimkini hizlandiracak is bulma konusunda bunu adim kadar emin bir sekilde biliyorm.
iste annemde laf soz olmadan diyor. Herkes bir sey diyor herkes kendince hakli
Arkadaslar
uzun süreli bir iliskim var. Neredeyse cocuk yillarimizdan geliyor. Aski ilk onda hissettigim adamla 23 yasima kadar geldim cok şükür..
Büyüdük ailelerimize söyledik. Birbirlerine cok uygun oldugunu düşündüğümüz ve gördüğümüz ailelerimizin aklında olan soru işaretleri nihayet bulurken tanisalim artik fikirleri olusmaya basladi.
ancak sevgilimin annesi isi olmadigi icin hemen tanismaktansa ileri bir tarihte daha uygun olacagini düşünüyor.
benim ailem ise bi adi konsun düzeninizi birlikte kurarsiniz diyor.. Çünkü soranlar edenler cok fazla oluuor elle tutulur bir cevabi olmayinca biraz farkli karsilaniyor.
Burasi bi dursun.
Öte yandan ben kendimi cok garip hissediyorum.
Aile kurmak istiyorum. Onunla yanyana olayim birlikte ailemizin yaninda oturup kalkmak daha rahat olmak istiyorum.
ne bileyim bi tarafim eksik kaliyor. Uzun yillarin verdiği bir hal ile ailesini taniyorum biliyorum. Su an dis kapinin dis mandali mus olsamda bu durumdan sıkıldım. Birlikte bir seyler yaparken rahatligini yasayabilelim istiyorum.
Yani garip mi bilmiyorum ama gercekten ailesiyle oturup kalkalim bizimkilerle takilalim istiyorum.
mesela kuzeni var cok severim kızı ama henuz bir resmiyet olmadigi icin özel anlamda vakit geciremiyoruz. Yada ablamla sevgilim cok iyi anlasirlar ayni dönem mezunlari, ancak onlarda yine bizim aramizdaki durumun netlesmemesindem dolayi yeterince vakit geciremiyoruz.
aslinda derdim sunla oturup kalkmakta degil..
ben artik onunla aile olmak istiyorum. Bir yuva kuramamanin özlemini çekiyorum. yedi yili bitirdik. Sekizinci yildayiz.. normal mi bu durum onu hayatimda resmiyet kazanmadigi icin zorlaniyrum..
artık olsun istiyorum.![]()
Ben seni anliyorum bende uzun iliski sonunda evlendim gercekten bi sure sonra artik hemen evlenip yuva kurmak konusulan hayalleri gerceklestrmek istiyosun ask guzel bisey ama kuzum issizlik gecim derdi cok zor suan basimda bu durum benim .. ama aile arasinda bi söz olabilir tabi bizim oyle olmustu. Ailemde adi konsun istemisti. Guzelce islerinizi bulup Kavusursunuz INŞALLAH...
Bencede soz olduktan sonra dahada rahat olursunuz adi konmus olur adim atilmis olur.Aynen su an bir söz yeterli.. sonrasinda isimizi de buluruz asımızı da buluruz.
Arkadaslar
uzun süreli bir iliskim var. Neredeyse cocuk yillarimizdan geliyor. Aski ilk onda hissettigim adamla 23 yasima kadar geldim cok şükür..
Büyüdük ailelerimize söyledik. Birbirlerine cok uygun oldugunu düşündüğümüz ve gördüğümüz ailelerimizin aklında olan soru işaretleri nihayet bulurken tanisalim artik fikirleri olusmaya basladi.
ancak sevgilimin annesi isi olmadigi icin hemen tanismaktansa ileri bir tarihte daha uygun olacagini düşünüyor.
benim ailem ise bi adi konsun düzeninizi birlikte kurarsiniz diyor.. Çünkü soranlar edenler cok fazla oluuor elle tutulur bir cevabi olmayinca biraz farkli karsilaniyor.
Burasi bi dursun.
Öte yandan ben kendimi cok garip hissediyorum.
Aile kurmak istiyorum. Onunla yanyana olayim birlikte ailemizin yaninda oturup kalkmak daha rahat olmak istiyorum.
ne bileyim bi tarafim eksik kaliyor. Uzun yillarin verdiği bir hal ile ailesini taniyorum biliyorum. Su an dis kapinin dis mandali mus olsamda bu durumdan sıkıldım. Birlikte bir seyler yaparken rahatligini yasayabilelim istiyorum.
Yani garip mi bilmiyorum ama gercekten ailesiyle oturup kalkalim bizimkilerle takilalim istiyorum.
mesela kuzeni var cok severim kızı ama henuz bir resmiyet olmadigi icin özel anlamda vakit geciremiyoruz. Yada ablamla sevgilim cok iyi anlasirlar ayni dönem mezunlari, ancak onlarda yine bizim aramizdaki durumun netlesmemesindem dolayi yeterince vakit geciremiyoruz.
aslinda derdim sunla oturup kalkmakta degil..
ben artik onunla aile olmak istiyorum. Bir yuva kuramamanin özlemini çekiyorum. yedi yili bitirdik. Sekizinci yildayiz.. normal mi bu durum onu hayatimda resmiyet kazanmadigi icin zorlaniyrum..
artık olsun istiyorum.![]()
Sanki bizim kızlar bir yüzükle rahat edeceklermiş gibi.
Bayram oldu hediyem gelmedi
Seyran oldu bir parça bir şey görmedim
Aevgilim beni ziyarete eli boş geliyor
3 yıl oldu nişanlanalı düğün yapamıyoruz ailem baskı kuruyor vs vs vs
Elbette ciddiyete dökme arzunuz haklı bir arzu ama işin bir de mantık kısmı var.
Çocuğun işi yok gücü yok. Baba parasıyla evlenenlerin hali de ortada. Önce iş bulsun sonrası kolay.
Bunlar için de nişanlılar değil, ailesi suçlanır genelde. Sanki mecburmuş gibi.
Sanki bizim kızlar bir yüzükle rahat edeceklermiş gibi.
Bayram oldu hediyem gelmedi
Seyran oldu bir parça bir şey görmedim
Aevgilim beni ziyarete eli boş geliyor
3 yıl oldu nişanlanalı düğün yapamıyoruz ailem baskı kuruyor vs vs vs
Elbette ciddiyete dökme arzunuz haklı bir arzu ama işin bir de mantık kısmı var.
Çocuğun işi yok gücü yok. Baba parasıyla evlenenlerin hali de ortada. Önce iş bulsun sonrası kolay.
Öyle beklentileri olan birisi degilimdir 8 senede kac tane hediye aldi dese sayabilecegim kadar az :) yani nişanlılik evresinde de bu acidan cok yuksek tutmam beklentilerimi..
bölümü belli insallah is bulabilecegi bir alan ancak devlet olmak durumunda bu acidan belli sinavlari bekliyoruz. Ailelerimiz/annelerimiz tanisirsa benim de aileme karsi biraz daha durusum rahatlayacak. Zira acayip degisik hissediyorum. Hele babama karsi