hissettikleriniz....

duru.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
103
0
96
Ankara
kızlar merak ediyorum ara ara sizin olmaz mı böle sıkıldığınız sevgilinizden..yada böle çok sarılması filan bazen sıkmazmı sizi..yada illa ona her baktığınızda bişi hissedermisiniz...bazen boş boş bakmazmısınız...

Sıkılmam hiç ondan neden sıkılayımki hayatımdan bitanemdennnopuyorumnanaktan
gecen hafta tam bu gün görüşücez...
İlk günki gibi heyecanlıydım allam ne gündü mide bulantısı agrısı gecirdim...
Delimiyim ne :asigim:

Beni kırdıgında üzdüğünde...Uzaklaşıyorum bir nebze...

yoo hiç öyle hissetmem..hiç sıkılmam..her baktığımda icim pir pir eder..

Aramızda çözemediğimiz problemler varsa sıkıldığım dakilalar elbette olur onun dışında sakinimdir.
:asigim:

ilgisi iyide bazen fazlalaşıyor.

hiç boş bakmadımda ben bazen uzak durmak istediğimde dibime dibime girmesi boğuyor.
mesela tv izliyoruz ben koltukta uzanıyorum,illede kalk başını omzuma koy..elimi tut...saçlarımla oyna...yada bi yerlerimle ilgileniyor dikkatim dağılıyor.
lawaboya gidecek olsam hemen -nereye?-lawaboya-tamam çabuk gel!

koltukta otururken sigara içmek için kalkacak oluyorum hemen fırlıyo tutuyo otur otur diye.sırf bu yüzden sigara içmemi bile yasakladı.
anca o lawabo yada yemekteyken bende kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum ohaoldumsmile

aslında günahını almıyım çok ilgili ve seviyo benim aşkım.

biz kadınlar çok zormuşuz hak vermemek elde değilyerimseniben

aynı şeyleri bende yaşardım

delimiyim ne derdim:asigim:

ama beni terketti :sm_cool:

..........

Son düzenleme:
bos bos bakarim elbette sürekli anlamlimi bakicamaklinialirimsmile durumuna bagli oo SIKILMA meselesi birazda yapi meselesi yani herkez hoslanmaya bilir cok icli disli olmaktan her an

valla eger her gun hergun gorusen bir ciftseniz bu dedigin olabilir bazen ama su an onu gormeyeli 2 ayi gecti gelse bana sarilsa daha birakamam. elini birakamam. off of acmayin yarami :)
ama haftada bi gorusen bir ciftseniz dediginin olmasi biraz zor.. insan 2 gunde bile ozluyo cnku.

yanındayken sıkılmıyorum da ayrıyken mesajlarından bunaltıyor işim var diyorum en fazla 20 dk ya işin bittimi diye msj geliyo bir kaç kere tersledim sıkıyorsun diye ama anlamıyo

bide benim 4 yıl oldu konuşacak konu kalmadı sinir oluyorum

aslında çok iyi yanyanayken muhabbet buluyoruz bir şekilde ama telefonda hep aynı klasik şeyler eee sürekli beraber değiliz hafta içi çalışıyoruz bir pazar görüşüyoruz

hergün en az 5 saat yanyanayız...

ne güzel :gitme: ben günde on dakka da olsa görmek isterdim herşeyimi.. gel gör ki en erken ayda bir kere görüşebiliyorz..

az görüştüğümüz için sıkılmıyorum hiç,ama her gün görüşsem boşb boş baktığım olurdu mutlaka sositososito

haftanın her günü en az 6 saat birlikteydik ... ama bitti 2yıLLık ruyam .. 11 gun oldu :)

sıkılma konusuna gelirsek ... bnce bıraz özlenmeli ..uzak kalınmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…