- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
G greengirll nerelerdesin beğenilerini görüyorum :)
Burdayım aksiyonsuz hayatımda anca yorum beğeniyorumİşe geldim çalışıyorum napim:)
Sabrını çok zorluyorum şu sıralarKuzum korku enerjisi sakın ama sakın yayma. Adam ta burdan bizim gönlümüzü fethetti:) Nişanlın çok iyi bir insan ve en önemlisi seni çok ama çok seviyor.
Sabrını çok zorluyorum şu sıralaraz kaldı diyorum ama adam sabır küpü gibi maşallah.
bence sabrını sınamak çok önemli,sinirlenince ne yapıyor sabrının son raddesinde ne tepki veriyor görmüş oluyoruz. Ben de cok yapıyorum,bakiyim ne tepki veriyor diyeSabrını çok zorluyorum şu sıralaraz kaldı diyorum ama adam sabır küpü gibi maşallah.
bence sabrını sınamak çok önemli,sinirlenince ne yapıyor sabrının son raddesinde ne tepki veriyor görmüş oluyoruz. Ben de cok yapıyorum,bakiyim ne tepki veriyor diye
ahahahahhaha getirmiyodur umarım ben de korkuyorum bazenHahahah bunu ben de çok yaptım :) hatta evlenirken bu sebeple baya bir tırstım acep burnumdan getirir mi diye
ahahahahhaha getirmiyodur umarım ben de korkuyorum bazenartık adam benden korkuyor bazen konuşurken yavaş konuşuyor neden boyle konuşuyorsun diyorum düşünerek konuşuyorum aleyhime delil olarak kullanma diye diyor
önerin varsa alabilirimahahah yok canım getirmiyor çok şükür, o yüzden her türlü teste tabi tut
Yataktan selam
ahahahahahahahaah sonunu okumadan senin bana verdigin regl mi yaklaşıyor tepkisini verecektimEvet sabrını sınadım ama bugün beni çok sinirlendirdi. Bir mesele olmuş (ailevi) bana söylemedi. Neden söylemedin? Şimdi neden öğreniyorum ? Dedim. Bana dedi ki sevmiyorsun onları bende söylemedim.
Ben bir delirdim...
Yüzüğü çıkarttım ilk kez. Koydum masaya. Dedim ki bu saaten sonra git o seni çok sevenlere fedaileri ol.
Git hayatını ada bir kere daha. Keriz gibi bir hayat yaşa.
Ben bundan sonra seninle bu hayatta yokum.
Sonra bu bana 2 saat dil döktü. Nolur yapma falan diye. Aslında o kadar da kızmamıştım.
Bakalım ne yapacak ? Dedim. En son baktım gözleri doldu. Ben sensiz yeminle yaşayamam falan dedi. Bende yaşarsın dedim. Yapma nolur bundan sonra söz veriyorum bir daha senden habersiz davranmayacağım dedi. Yani gözlerine bakınca inandım.
Zaten çok kızılacak bir mesele değildi.
Bugün de böyle bir ekşın yaptım
Enişten artık kabullenmiş bana öyle diyorahahahahahahahaah sonunu okumadan senin bana verdigin regl mi yaklaşıyor tepkisini verecektimiyi olmuş bence en aazından durum boyle devam ederse sonunu gorur zavalli eniştem
benimki buna musade bile etmezdi ki başlardı aramaya ,açmazsam cikip nerde olabilecegimi tahmin eder oralara gelirdi beni almak içinEnişten artık kabullenmiş bana öyle diyor
Babam şu an bilse geç geldiğimi beni eve almazdı
Babam tatile gidince seviniyorumbenimki buna musade bile etmezdi ki başlardı aramaya ,açmazsam cikip nerde olabilecegimi tahmin eder oralara gelirdi beni almak için
Bizimki bizsiz kolay kolay gitmiyor ya zorla gönderiyoruz bazenBabam tatile gidince seviniyorum
Şimdi pazartesi gelecek onun derdi sardı
Su annemle birbirimize girdik ya.Bizimki bizsiz kolay kolay gitmiyor ya zorla gönderiyoruz bazen
benimki de o tepkiyi veriyor,baban yokken senden ben sorumluyum normalden daha erken gel babana ben hesap veriyorum sonra diyeSu annemle birbirimize girdik ya.
Yok gecenin o saati eve nasıl gelirsin diye bir başladı. Tüm sinirimi bozdu.
Saatlerce konuşuyor bildiğin. Neden yaptın , naptın , bi kadın gece sokakta olamaz . Tamam diyorum susmuyor . Suratı 5 karış. Evde tekmiş bilmem ne... e oğlunda var o sabah 5 te geldi ona neden bişi demiyorsun diyorum . Tamam sende onun gibi ol diyor. Geçen gece 3 te geldik eve annemle e o zaman neden gık demedin diyorum. Bir daha senle çıkmam diyor. Çıkmazsan çıkma ! Paşa gönlün bilir dedim odama çıktım. Kahvaltıyı zehir etti. Evden de çıkıcam birazdan. Gerçekten annemin şu yersiz saçmalıkları beni benden alıyoray yemin ederim biri bitiyor , öbürü başlıyor. İmtihandayım resmen
Kendime çok kızgınım.benimki de o tepkiyi veriyor,baban yokken senden ben sorumluyum normalden daha erken gel babana ben hesap veriyorum sonra diyeböyle kabullenmek zorundayız maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?