Hissikablelvuku

Sabrını çok zorluyorum şu sıralar az kaldı diyorum ama adam sabır küpü gibi maşallah.
bence sabrını sınamak çok önemli,sinirlenince ne yapıyor sabrının son raddesinde ne tepki veriyor görmüş oluyoruz. Ben de cok yapıyorum,bakiyim ne tepki veriyor diye

bence sabrını sınamak çok önemli,sinirlenince ne yapıyor sabrının son raddesinde ne tepki veriyor görmüş oluyoruz. Ben de cok yapıyorum,bakiyim ne tepki veriyor diye

Hahahah bunu ben de çok yaptım :) hatta evlenirken bu sebeple baya bir tırstım acep burnumdan getirir mi diye

Hahahah bunu ben de çok yaptım :) hatta evlenirken bu sebeple baya bir tırstım acep burnumdan getirir mi diye
ahahahahhaha getirmiyodur umarım ben de korkuyorum bazen artık adam benden korkuyor bazen konuşurken yavaş konuşuyor neden boyle konuşuyorsun diyorum düşünerek konuşuyorum aleyhime delil olarak kullanma diye diyor

ahahahahhaha getirmiyodur umarım ben de korkuyorum bazen artık adam benden korkuyor bazen konuşurken yavaş konuşuyor neden boyle konuşuyorsun diyorum düşünerek konuşuyorum aleyhime delil olarak kullanma diye diyor

ahahah yok canım getirmiyor çok şükür, o yüzden her türlü teste tabi tut

Evet sabrını sınadım ama bugün beni çok sinirlendirdi. Bir mesele olmuş (ailevi) bana söylemedi. Neden söylemedin? Şimdi neden öğreniyorum ? Dedim. Bana dedi ki sevmiyorsun onları bende söylemedim.
Ben bir delirdim...
Yüzüğü çıkarttım ilk kez. Koydum masaya. Dedim ki bu saaten sonra git o seni çok sevenlere fedaileri ol.
Git hayatını ada bir kere daha. Keriz gibi bir hayat yaşa.
Ben bundan sonra seninle bu hayatta yokum.
Sonra bu bana 2 saat dil döktü. Nolur yapma falan diye. Aslında o kadar da kızmamıştım.
Bakalım ne yapacak ? Dedim. En son baktım gözleri doldu. Ben sensiz yeminle yaşayamam falan dedi. Bende yaşarsın dedim. Yapma nolur bundan sonra söz veriyorum bir daha senden habersiz davranmayacağım dedi. Yani gözlerine bakınca inandım.
Zaten çok kızılacak bir mesele değildi.
Bugün de böyle bir ekşın yaptım

ahahahahahahahaah sonunu okumadan senin bana verdigin regl mi yaklaşıyor tepkisini verecektim iyi olmuş bence en aazından durum boyle devam ederse sonunu gorur zavalli eniştem

ahahahahahahahaah sonunu okumadan senin bana verdigin regl mi yaklaşıyor tepkisini verecektim iyi olmuş bence en aazından durum boyle devam ederse sonunu gorur zavalli eniştem
Enişten artık kabullenmiş bana öyle diyor
Babam şu an bilse geç geldiğimi beni eve almazdı

Bizimki bizsiz kolay kolay gitmiyor ya zorla gönderiyoruz bazen
Su annemle birbirimize girdik ya.
Yok gecenin o saati eve nasıl gelirsin diye bir başladı. Tüm sinirimi bozdu.
Saatlerce konuşuyor bildiğin. Neden yaptın , naptın , bi kadın gece sokakta olamaz . Tamam diyorum susmuyor . Suratı 5 karış. Evde tekmiş bilmem ne... e oğlunda var o sabah 5 te geldi ona neden bişi demiyorsun diyorum . Tamam sende onun gibi ol diyor. Geçen gece 3 te geldik eve annemle e o zaman neden gık demedin diyorum. Bir daha senle çıkmam diyor. Çıkmazsan çıkma ! Paşa gönlün bilir dedim odama çıktım. Kahvaltıyı zehir etti. Evden de çıkıcam birazdan. Gerçekten annemin şu yersiz saçmalıkları beni benden alıyor ay yemin ederim biri bitiyor , öbürü başlıyor. İmtihandayım resmen

benimki de o tepkiyi veriyor,baban yokken senden ben sorumluyum normalden daha erken gel babana ben hesap veriyorum sonra diye böyle kabullenmek zorundayız maalesef

benimki de o tepkiyi veriyor,baban yokken senden ben sorumluyum normalden daha erken gel babana ben hesap veriyorum sonra diye böyle kabullenmek zorundayız maalesef
Kendime çok kızgınım.
Neden ayrı eve çıkmadım diye.
Gerçekten boşandıktan sonra inan çok daha zor.
Bana bir surat yapıyor sana anlatamam. Ama bende yalakalık yapmayacağım. Koşmayacağım peşinden. O küsüyorsa bende küseceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…